Moliūte, pas mane tas pats... tik problema su berniukiškais rinkiniais. Jau buvau viską susirinkus, bet dabar babymarket parašė, kad turi iš 7 rinkinių tik 4 tai vėl laukia begiojimas po parduotuves ir po vieną vienetą rinkimas Na du rinkinius dar žinau kur gauti, bet iš kur parauti dar 1 - be idėjų
Aš dar rudenį išsipilsčiau į mažus indėlius aviečių uogienės bei medaus, tai dabar turiu šiokių tokių pakištukų reikia tik arbatų užsipirkti, kad vėl paskutinę dieną nestovėti beprotiškose eilėse
Kitty užuojauta dėl ligų Dėl papuošimų, manau šiemet nesuki sau galvos. Rūpinkis savimi ir vaikais.
O Martai diagnozavo dishidrotinę egzemą. Šiaip dažniausiai ja serga suaugę, bet va pasireiškė ir vaikui. Ligai išplitus galima supainioti su atopiniu dermatitu, ką ir buvo mums konstatavę ankčiau, kai pirmi požymiai pasireiškė prieš kelis metus. Blogiausia, kad dabar jai paūmėjimas toks, kad ji išplito po visas kojas ir rankas ir blogiausia, kad niežti, o kasantis atsiranda gilios žaizdos. Ligos atsiradimo priežastys yra nežinomos kaip ir trukmė neprognozuojama - atsiranda kada nori, dingsta irgi kada nori. Dabar tepliojamės tepalais, minkštinam oda, tai situacija gerėja, bet šiaip - nedidelis skirtumas nuo vėjaraupių, viliuosi tik, kad randų neliks nuo žaizdų
Tiesa, per tas savo bėdas pamiršau parašyti - puodeli nuoširdžiai džiaugiuosi dėl tavęs. Laikau kumščius, kad jums abiems būtų pakeliui
Tiesa, kitas klausimas:
ar jus esate savo pirmokams nupirkę mobiliuosius telefonus?
Jei taip - ar yra kokios jo naudojimo taisyklės ir kaip į tai žiūri mokykloje?
Nes Marta pradžioje labai spirgėjo ji turėti, bet dabar žiūriu apsiramino, o ir būtinybės labai didelės nėra - mokykla šalia, o grįžus namo paskambina man iš stacionaraus.
Tiesa, ar paliekate jau savo vaikus vienus namie? Kuriam laikui?
Nes Marta pradžioje labai spirgėjo ji turėti, bet dabar žiūriu apsiramino, o ir būtinybės labai didelės nėra - mokykla šalia, o grįžus namo paskambina man iš stacionaraus.
QUOTE(dabej @ 2014 12 11, 09:12)
Tiesa, kitas klausimas:
turi maniskis toki jau pavargusi nuo seses likusi juo eina tik paskambint ,tai jis kai eina namo skambina ,kai nori kad kas parvestu ,mokykloj per pamokas kalbet negalima ,laiko kuprinej
QUOTE(dabej @ 2014 12 11, 10:12)
Tiesa, kitas klausimas:
Namie turėjom čia prieš metus(jis jau prieš metus vienas esant reikalui pabūdavo) bet sugedo, tai nebeturėjom telefono, nesinešiodavo niekur, toks mobilus ale namų. Dabar prašo jau išmanaus... sako sakei kai gerai skaitysiu nupirksi, prisikalbėjau. Mąstau apie kalėdinę dovaną tokią. Mokykloje neleidžia, tik penktadieniais galima atsinešti
Iš mokyklos vienas nepareina, pas mumis atvesti reikia ir pasiimti, nu kitokia pas mus mokykla.
O maniškis pabūna namie, prie durų net neina būdamas vienas, jei kas skambina į duris... turim tokią taisyklę... Kai nėra iš ko rinktis pabūna ir ilgai... nu bet mes ir kaimynę pencininkę turim, kuri turi mūsų buto raktus(gyvena virš) tai esam taip sutarę, kad jei jau ka įtartino girdi(nes sienos tai )užeina ir patikrina. Tai vat man patiko kai buvo mobilus namie, nes gali bet kada jis paskambinti arba jam paskambinti... todėl ir planuoju dovanoti. Kiti klasiokai jo jau turi.
Laba
Rūta turi senobinę Nokia, labai nori liečiamo, sutarėm, kad antroj klasėj pirksim. Mokykloj naudot galima per pertraukas. Kažkaip man telefonas atrodė ne prabangos dalykas, nes jinai paskambina karts nuo karto, ar gali valgykloj bandelę nusipirkt, kad užtruks mokykloj, nes laukia draugės po būrelio, kad pamiršo raktus, stovi prie buto durų ir yra labai alkana . Namie yra stacionarus, bet ramiau kažkaip.
Namie viena būna kasdien po 2-4 val. Aš kartais paskambinu, paklaust, ką veikia ar kad jau eitų daryti pamokas ar ruoštųsi į šokius. Su Aiste abi paliekam max 2 val, bijau ilgiau.
QUOTE(dabej @ 2014 12 11, 10:12)
Tiesa, kitas klausimas:
Rūta turi senobinę Nokia, labai nori liečiamo, sutarėm, kad antroj klasėj pirksim. Mokykloj naudot galima per pertraukas. Kažkaip man telefonas atrodė ne prabangos dalykas, nes jinai paskambina karts nuo karto, ar gali valgykloj bandelę nusipirkt, kad užtruks mokykloj, nes laukia draugės po būrelio, kad pamiršo raktus, stovi prie buto durų ir yra labai alkana . Namie yra stacionarus, bet ramiau kažkaip.
Namie viena būna kasdien po 2-4 val. Aš kartais paskambinu, paklaust, ką veikia ar kad jau eitų daryti pamokas ar ruoštųsi į šokius. Su Aiste abi paliekam max 2 val, bijau ilgiau.
Sveikos
dabej - panasu, jog ir man dizgnoze nustatei (apie oda kalbu )
O del mobilku - RCH nesinaudoja. Dar paklausiau, ar turi kiti, ar nori. Nu nereikia jam jos kol kas tai ir ok...
dabej - panasu, jog ir man dizgnoze nustatei (apie oda kalbu )
O del mobilku - RCH nesinaudoja. Dar paklausiau, ar turi kiti, ar nori. Nu nereikia jam jos kol kas tai ir ok...
Sveikos
Kitty, sveikatytes Jums, laikykites
Gilberta, dziaugiuos ir sveikinu
Dabej, na turim mes ismanuji telefona, bet kazkaip pastebejau kad butinybes jo imti nelebai yra ir noro didelio nerodo, nes kai paklausi, tai paaiskinimas toks, vistiek negali issiimti, turi kuprinej laikyti, tai kam man reikia. O tu zinai kada mane pasiimti
Del pabuvimo namie, tai kaip kada, kartais pabuna, bet dazniausiai tai eina su manim i darba po pietu
Visom daug
Kitty, sveikatytes Jums, laikykites
Gilberta, dziaugiuos ir sveikinu
Dabej, na turim mes ismanuji telefona, bet kazkaip pastebejau kad butinybes jo imti nelebai yra ir noro didelio nerodo, nes kai paklausi, tai paaiskinimas toks, vistiek negali issiimti, turi kuprinej laikyti, tai kam man reikia. O tu zinai kada mane pasiimti
Del pabuvimo namie, tai kaip kada, kartais pabuna, bet dazniausiai tai eina su manim i darba po pietu
Visom daug
QUOTE(natab @ 2014 12 12, 09:55)
Dabej, na turim mes ismanuji telefona,
mankazkaip gaila pirkt tokiam ziogui ismanuji ,nes ana ryta girdziu kazkas teskesi ir pabiro ,pasirodo telefona is lovos antro auksto isleke
QUOTE(viljana @ 2014 12 12, 11:49)
mankazkaip gaila pirkt tokiam ziogui ismanuji ,nes ana ryta girdziu kazkas teskesi ir pabiro ,pasirodo telefona is lovos antro auksto isleke
ai maniškis pedantas tai savo daiktus saulo batus... pats su tepalu susitvarko, žaislus, nu jau kartais ir per daug kiekvienas daiktelis savo vietą turi, kiekviena dėžutė
Sveikos gyvos, kaip Jūsų pasiilgau.
Puodeli,nerealios naujienos, labai labai sveikinu, ir už iniciatyvą
Katuk, tu nereali, stiprybės ir dar kartą stiprybės.
Aš turbūt kaip ir daugelis, darbas-namai, o kadangi tenka dirbti ir savaitgaliais, tai nerealūs tie-kuriais nereikia dirbti, va tada tai parelaksuoju ir tikrai nebūtina kažkur išeiti,gera būti namie su vaikais, šeima.
Darbe nelengva, daug streso paskutiniu metu, įvertinant visas krizes su Rusija, euro atsiradimą, žmonių abejingumą-bet tikiu, kad viskas susitvarkys.
Mante, visiškai skirtingai nuo Tijaus, labai principinga, reikli ir tikra išnaudotoja. lanko šokius, kurie jai labai patinka, ketvirtad..-penktad. pasirodymai, o ji pasipuošus veidą-nosis visa kaip bulkutė, o akis mėlyna-lakstį po klasę ir atsitrenkusi į stalą griuvo su veidu į grindis.
Ką gi mielosios...meetas būt fantastiškai-labai noris pasimatyt labai ilgiuosi gyvų pokalbių.
Gražaus laukimo
Katuk, tu nereali, stiprybės ir dar kartą stiprybės.
Aš turbūt kaip ir daugelis, darbas-namai, o kadangi tenka dirbti ir savaitgaliais, tai nerealūs tie-kuriais nereikia dirbti, va tada tai parelaksuoju ir tikrai nebūtina kažkur išeiti,gera būti namie su vaikais, šeima.
Darbe nelengva, daug streso paskutiniu metu, įvertinant visas krizes su Rusija, euro atsiradimą, žmonių abejingumą-bet tikiu, kad viskas susitvarkys.
Mante, visiškai skirtingai nuo Tijaus, labai principinga, reikli ir tikra išnaudotoja. lanko šokius, kurie jai labai patinka, ketvirtad..-penktad. pasirodymai, o ji pasipuošus veidą-nosis visa kaip bulkutė, o akis mėlyna-lakstį po klasę ir atsitrenkusi į stalą griuvo su veidu į grindis.
Ką gi mielosios...meetas būt fantastiškai-labai noris pasimatyt labai ilgiuosi gyvų pokalbių.
Gražaus laukimo
Labukas
Užjaučiu, sveikatos jums. Kai man sunku, vis pagalvoju, kaip tau sunku ir .... stengiuos nustot bambėt....
Beprotiška savaitė buvo, žiauriai pavargau, darbe visokių stresų ir darbų, miego mažai. Bet va dviem naktim vaikus sesei buvau atidavus, tai šiek tiek atsigavau, pamiegojau. Ryt didelė diena... Važiuojam į galutinį tokio didelio projekto rezultatų pristatymą. Jau prieš kelias savaites sužinojus viduriuot pradėjau... Šiandien kiek ramiai jaučiuosi. Net baisu.
Dar viena labai sunki savaitė nusimato. Visokios šventės, darbų kalnas ir t.t., bet po to atostogos. Nors su vaikais tai tas poilsis irgi gi pačios suprantate, kad kitoks... Gal močiutė vaikus keliom dienom paims, nes per šventes tai aš pas krikšto mamą įsiprašiau (keista, nes visada pas mane būna), kadangi sesuo su visa šeimyną į JAV pas mamą išvažiuoja.
Gilberta, sveikinu, gražios naujienos
ačiū, kaip gera skaityti tavo postą
Nu taip, iniciatyva verta to buvo....Vis pagalvoju ir pagalvoju, bet, matyt, taip turėjo būti. Dėliojosi viskas lemtingai. Bet taip keista, kaip viskas gali būti kitaip.
QUOTE(KittyKitty @ 2014 12 09, 14:11)
Miau. Serga abu.
Užjaučiu, sveikatos jums. Kai man sunku, vis pagalvoju, kaip tau sunku ir .... stengiuos nustot bambėt....
Beprotiška savaitė buvo, žiauriai pavargau, darbe visokių stresų ir darbų, miego mažai. Bet va dviem naktim vaikus sesei buvau atidavus, tai šiek tiek atsigavau, pamiegojau. Ryt didelė diena... Važiuojam į galutinį tokio didelio projekto rezultatų pristatymą. Jau prieš kelias savaites sužinojus viduriuot pradėjau... Šiandien kiek ramiai jaučiuosi. Net baisu.
Dar viena labai sunki savaitė nusimato. Visokios šventės, darbų kalnas ir t.t., bet po to atostogos. Nors su vaikais tai tas poilsis irgi gi pačios suprantate, kad kitoks... Gal močiutė vaikus keliom dienom paims, nes per šventes tai aš pas krikšto mamą įsiprašiau (keista, nes visada pas mane būna), kadangi sesuo su visa šeimyną į JAV pas mamą išvažiuoja.
Gilberta, sveikinu, gražios naujienos
QUOTE(juratike13 @ 2014 12 13, 09:47)
ačiū, kaip gera skaityti tavo postą
Nu taip, iniciatyva verta to buvo....Vis pagalvoju ir pagalvoju, bet, matyt, taip turėjo būti. Dėliojosi viskas lemtingai. Bet taip keista, kaip viskas gali būti kitaip.
Labas
Neparašiau dėl telefonų. Maniškė nori, bet neturi. Yra mano senas I phonas, bet visai dar nenoriu duoti. Kol kas viena namie beveik nebūna, tai nematau reikalo, ne su tuo siejasi papildomos išlaidos, kurių man visai nereikia.... Gal jei tėtį įkalbės, tai bus jau jų reikalas.
Neparašiau dėl telefonų. Maniškė nori, bet neturi. Yra mano senas I phonas, bet visai dar nenoriu duoti. Kol kas viena namie beveik nebūna, tai nematau reikalo, ne su tuo siejasi papildomos išlaidos, kurių man visai nereikia.... Gal jei tėtį įkalbės, tai bus jau jų reikalas.