KLER,. kaip faina Ačiū
Oi, panos....miau miau miau..
Aną savaitę jau man buvo restartas. Persikroviau (tikiuosi,kad persikroviau, o ne išsikroviau, kol kas dar abejoju.). Kasdien nuo ryto zyzimas, pereinantis į rėkimą, padedi -atrodo, į dilgėles, sesei nuėjau keist sauskelnių, brolis įsiklykia iki dusimo ir kosėjimo, į lauką pakuoju-abu rėkia, vežime,kol užsupau,rėkia, vieną dieną užmigo,kaip prasėjau blauti..kaip idiotė, garbės žodis. Kokią valandą, jei ne daugiau,ir negaliu niekaip sustot. Kol visa įtampa išėjo..paskui taip silpna silpna buvo... krizė visiška. O va savaitgalį...atrodo,šitie vaikai kaip ir Emilytė. Žodžiu, po tokios sunkios savaitės, po baisių mažylės pilvo dieglių penktadienio vakarą (vienodai jai, kad jau 3,5 mėn) savaitgalį leidom labai intensyviai. Du vaikų gimtadieniai vaikų kambariuose, draugės gimtadienis ir dar vakaras pas vyro brolį, ten daug mažų triukšmingų vaikų. Visur ėjom su mažiais. Ką jūs manot..auksiniai, stebuklingi vaikai. Galima ir kėdutėse pagulėt, ir visą šeštadienį nemiegot pietų ir vis tiek nezyzt, kodėl neužmigo, nežinau, į lauką neišvežėm,gal dėl to, visi pakalbina, panešioja,jie pasišypso angeliškom šypsenėlėm.. prisiklausiau, kad nerealiai ramūs vaikai,kad jeigu aš nešioju ir tūpčioju, tai man pačiai to reikia. Aišku,sakau, sportas gi. Nu ką sakyt. Gerai, kad ginklų kontrolė LT ne taip, kaip JAV, ant kiekvieno kampo nenusipirksi, o tai...
Sako,daug įspūdžių-blogai miega. Aha, pirmą kartą savo gyvenime išmiegojo iki 6val ryto sakau, viskas, kaip savaitgalis, taip varom kur nors.
Tik aš visiškai neatsipalaidavau,kas nors paima vaiką, tai aš nežinau,ką daryti,kur rankas dėti, privalgiau bele kiek iš įtampos nekramtydama, vėmiau paskui
Šią savaitę vėl zyzimas, paimk-nešiok-linksmink,o dar mokykloje atostogos, dičkė dvi dienas buvo namie, šneka non stop, kai nešneka, tada dainuoja, mažiai visą laiką zyzia, vieną imi,kitas rėkia, nei pampio pakeisti, nei pamaitint, nei nusitraukt pieno ramiai, kol į vežimą sukišu, irgi abu kaukia,Emi pakraupo, sako, mokykloje geriau , išvažiavo pas močiutę, negaliu jai skirti dėmesio, vakar išvežėm į lauką, ji sako, mama, noriu valgyt, silpna, tuoj, sakau, nu ir ką..mažoji neužmiega, pasnaudė ir kaukia, vėl supu, vėl bėgu namo, vėl rėkia, vėl supu..parsinešiau namo galiausiai. Emi duoniukų pavalgius laukia.. Tai mažoji pietų miego 30 min per visą dieną . Neseniai dar gi sakiau,kad daug miega.. jo...Vienu žodžiu, vakare su dičke nuvažiavom į Megą, į kiną, vyras pasiliko, sakė, gana ramūs buvo, tik aš grįžau (o dar pasiklydau grįždama, atskira istorija ), vėl abu kaukia.. Kol išmaudėm...Vieną maudom, kitas rėkia, jokios karuselės nedomina, nu kur jį dėti.. Žodžiu..Bijau, kad stogas nuvažiuos. Nu gal praeis kažkaip... Kažkaip..Nes kartais man tiesiog atrodo, kad visgi nepatempsiu viena su jais dviem. Nu bet kaip nors.
Penktadienį laukiu svečiuose Puodelio ir Moliūtės, bent jau pabus pavyzdiniai vaikai (neabejoju, kad bus).
Aš čia kažkokia atšokusi su tais naujagimiais, kaip pensininkė, visos jau užsiauginot..Vieniša jaučiuosi
Bet vis tiek paklausiu,gal prisimenat:
gal teko turėt bėdų su hemoglobinu ir girdyt (arba ne) geležį? Nu bliam, dar šito mums trūksta, mažas hemo, aišku, neišnešiotų bėda, nes geležį kaupia devintą mėnesį, o jie jo neturėjo..Esmė ta, kad tada jiems visai chana, sesė tai iš viso išvemia tą geležį ir rėkia, drabužiai nebeišsiplauna, tiek ir naudos, o broliukas neišvemia bent jau dalies, bet irgi pasiunta, be to, reikia duoti tarp maitinimų, o jie nereguliariai valgo. Gal susidūrėt? Ar būtina duoti, galvoju..nu negerai, žinau, pavojinga, kai mažas hemo, nu bet...
QUOTE(vasarele85 @ 2014 10 22, 12:40)
labukas oij kitty jatau is aprasymo panasu i diegliukus
dra norejau paklausti kaip jusu vaiku priekiniai dantukai graziai sudygo
dra norejau paklausti kaip jusu vaiku priekiniai dantukai graziai sudygo
ačiū
Nesudygo, bele kas ten toj burnoj, prieky didžiausias tarpas
QUOTE(puodelis kavos @ 2014 10 22, 14:59)
Kitty, stiprybės, laikykis. Kaip dabar tavo sveikata?
Na, aš tai praėjusią savaitę mažių sergantį turėjau.
Na, aš tai praėjusią savaitę mažių sergantį turėjau.
Ačiū, prastai, tiesą sakant. Lenda visos senos "geros" problemos, matyt, visiškas nusilpimas, skrandis irgi prastai,pas gastro kitą savaitę, nedaug galiu medikų aplankyt, nėr kam manęs išleist..
Imk dėl jūsų ligų
Pas mus gumytės kelias dienas buvo "ant bangos", kaip ir visa kita, ilgiau netempia...
QUOTE(krystiana @ 2014 10 23, 00:42)
Kitty šimtas Tau balionų ,kaip visada sunku man įsivaizduot Tavo sveikatos problemas ir dar su dviem naujagimiais Laikykis
ačiū
Smagu dėl užsiėmimų
QUOTE(natab @ 2014 10 23, 09:37)
ačiukas,
papasakok visgi, kas mokykloj negerai?
QUOTE(Moliūtė @ 2014 10 23, 20:05)
. Bet....kai pamatė pratybas...sako, nuuuu Rūta, nesitikėjau TO iš tavęs Mergos, kaip ten baisu , keverzota, prikeverzota, lepinta, prilepinta, pribraukyta ir tt ir pan .
žinok, kaip suprantu, pas maniškę panašiai,tik aš nemačius ,ot gera mama, ane? Ji ruošia pamokas mokykloje ir jokių pratybų namo nesineša, bet pasakoja, kad negražiai rašo ir daug brauko Visą laiką taią akcentuoja pasakodama, matyt, tikrai prastai Tik mes dėl to nieko nedarom Apleisti vaiko mokslai visiškai...
Na, bet kadangi mokykloje geriau negu su mama ir mažiais namie, tai matyt, neblogai ten