Aš jaučiuosi truputi kalta, kad tiek laiko visai nesirodžiau
Kai gyvenime nieko įdomaus nevyksta... O ir į rutiną įsisuki, tiesa dar namo statybos per tuos metus labai suėdė laisvą laiką.
Bet kai situacija va taip paima ir netikėtai pakrypsta, tai pradedi prisiminti senus įpročius. Vėl atsiranda begalės klausimų į kuriuos geriausiai atsako žinoma mamos.
QUOTE(viljana @ 2016 03 11, 19:01)
linkejimai ir tau
sveikinimai su graziu laukimu
QUOTE(Moliūtė @ 2016 03 11, 21:08)
Labos
Na va, kai su tokiom naujienom, tai ir pasirodot
. Nuoširdžiausi sveikinimai
QUOTE(natab @ 2016 03 14, 22:15)
Magnolija smagu girdėt
Ir man smagu, pasirodo ne pas mus vienus po tokio tarpelio antra karta atkeliauja
QUOTE(krystiana @ 2016 03 14, 22:50)
Ale tikrai su smagiom naujienom visos renkasi
Magnolija sveikinimai ir jusu seimynelei
QUOTE(KittyKitty @ 2016 03 15, 17:21)
Sveikutės!
Niu sveika, nepatikėsi, bet neseniai apie tave galvojau, šimtas metų be šių metų, kaip smagu, kad pasirodei ir dar su tokiom naujienom! Man į kompaniją, niu kaip smagu:)
O kodėl Gabytė trečiokė? Nuo 6 metų leidote tiesiog?
Aš labai nustebau kažkaip užklydus pernai (kai tiek laiko neskaitau), kad susilaukėt dvynukų - džiugu buvo labai.
Bet kai dabar užmačiau tavo postą rugpjūtinukuose....
buvo dar labiau netikėta.
O Gabiją taip leidau nuo 6, kaip ji mėgsta sakyti, kad mokyklą pradėjo lankyti 5 metų. Taip kažkaip neplanuotai išėjo, vasarą prieš priešmokyklinę ji man smarkiai pasitempė su žiniom (laisvai knygas savanoriškai skaitė) skaičiais operavo iki 20 (sudėtis, atimtis) tai pagalvojau, ką ji veiks du metus. Nuvedžiau i PPT, atlikome testą (rugpjūčio 25 d.) Psichologė patarė leisti. Taip neplanuotai, paskubom, vietų niekur žinoma jau nebebuvo. Pirmus metus mokėmės privačioj mokykloj (ten savi pliusai, savi minusai), bet minusų daugiau. Nuo antros klasės perėjom į valdišką, kur super viskas, su mokytoja nerealiai pasisekė, klasė draugiška, niekas nesureikšmina, kad už daugumą ji metais, o kai kuriuos ir pus antrų jaunesnė. Labai džiaugiuos, kad išleidau anksčiau, bo butų aptingus, ji ir taip turi savybę užriesti nosį, kad ji už kitus geresnė.
Va kiek prirašiau po ilgo nerašymo