o maniskis pareina namo nuo pernai jau vienas ,bet pakeliui jau skambina ir klausia ka man valgyt amzinai nedavalges nors tikrai iki mokyklos buvo sakaliukas o dabar ir pilvas ir zandai pasipute ,tas mane neramina kazkiek
Na žiūrėkit, yra čia gyvybės, galvojau, nelabai kas beužeis:)
ačiū už sveikinimus, aha- vajetau
Berniukas... jiems vėliau prišyla tie mokslai, mūsų klasėje irgi mergaitės juos lenkia keliais metais, atrodo, ir dauguma mano draugių ir pažįstamų pasakoja, kad pradinėse berniukams sunku įpūsti motyvacijos. Susidėlios viskas, tuo labiau, galvą turi, tik noro betrūksta
Kiek Adelei dabar?
Įdomu įdomu apie dičkius, papasakok. Jau pilnamečiai, ar ne? Ką veikia?
1. Aš pati gyvenu taip pat, su tuo pačiu ir iš tos pačios algos
2. Kitty , nežiūrint visko, vistiek labai super
1. Geras
2
Pasiilgau aš jūsų...
ačiū už sveikinimus, aha- vajetau
QUOTE(krystiana @ 2016 02 05, 00:16)
Kitty pirmiausia tai sveikinu Antriausia tai vajeeeetauuu Faina paskaityt apie maziukus ir zinoma apie Emilyte
Ei ,visos prapuolenes,atsiliepkit pasipasakokit,jeigu ka tai as vis dar neturiu FB
O mums sekasi per viduriuka,Jonui mokykloj kaip ir nieko,vakar kaip tik buvo susirinkimas,anglu mokytoja giria,kad gabus ,bet tyyyngi,plepa Namu darbus kai reikia daryt tai tragedija kazkokia,nu tokio tinginio pasaulis da nemate Ir svarbiausia pats nepasizymi,o I Tamo mokytojos ne visada paraso,kas uzduota,tai daznokai lieka neparuoses.. Matau ir as ,jei nors kiek idetu pastangu -galetu buti tarp pirmaujanciu.Kai pasiklausau kitu mamu-vaikai anglu zodzius vos ne naktimis mokosi,verkdami..o Jonas viska moka,nors nesu macius kad namie zodzius mokytusi.Zodziu,laaabai tikiuos kad kazkada igaus proto.
Adele mano siemet jau lanko darzeli,visai neblogai adaptavosi,tik va su kalba sunkokai,kisa liezuviuka tarp dantu kalbedama.Aisku tikimes ir stengiames isaugti.Apie didziuosius jau gal jums neidomu
Ei ,visos prapuolenes,atsiliepkit pasipasakokit,jeigu ka tai as vis dar neturiu FB
O mums sekasi per viduriuka,Jonui mokykloj kaip ir nieko,vakar kaip tik buvo susirinkimas,anglu mokytoja giria,kad gabus ,bet tyyyngi,plepa Namu darbus kai reikia daryt tai tragedija kazkokia,nu tokio tinginio pasaulis da nemate Ir svarbiausia pats nepasizymi,o I Tamo mokytojos ne visada paraso,kas uzduota,tai daznokai lieka neparuoses.. Matau ir as ,jei nors kiek idetu pastangu -galetu buti tarp pirmaujanciu.Kai pasiklausau kitu mamu-vaikai anglu zodzius vos ne naktimis mokosi,verkdami..o Jonas viska moka,nors nesu macius kad namie zodzius mokytusi.Zodziu,laaabai tikiuos kad kazkada igaus proto.
Adele mano siemet jau lanko darzeli,visai neblogai adaptavosi,tik va su kalba sunkokai,kisa liezuviuka tarp dantu kalbedama.Aisku tikimes ir stengiames isaugti.Apie didziuosius jau gal jums neidomu
Berniukas... jiems vėliau prišyla tie mokslai, mūsų klasėje irgi mergaitės juos lenkia keliais metais, atrodo, ir dauguma mano draugių ir pažįstamų pasakoja, kad pradinėse berniukams sunku įpūsti motyvacijos. Susidėlios viskas, tuo labiau, galvą turi, tik noro betrūksta
Kiek Adelei dabar?
Įdomu įdomu apie dičkius, papasakok. Jau pilnamečiai, ar ne? Ką veikia?
QUOTE(Moliūtė @ 2016 02 06, 18:24)
1. Aš pati gyvenu taip pat, su tuo pačiu ir iš tos pačios algos
2. Kitty , nežiūrint visko, vistiek labai super
1. Geras
2
Pasiilgau aš jūsų...
Moliute eik tu sau kokia Ruta savarankiska,saunuole,net sese I darziuka palydi Mano Jonas spetu susipykt belydedamas ir paliktu turbut pusiaukelej
Viljana manau nera ko pergyvent del putlumo,juk lanko sokius,nuvaro juos ten kaip reikiant,tuo labiau bernas,svarbiausia,kad nekimstu kokiu bandeliu ir nenustotu judet.Mano Jonas irgi nemazai valgo,bet kudena,i ugi jam matyt viskas,jau vyras 148cm
Kitty Adelei liepos menesi bus 5.O dickiai mano jau pilnameciai,Kotrynai 20,studijuoja antram kurse biomedicina,Anglijoj.Titui 19,jis abiturientas,bet irgi planuoja studijuoti UK,civiline inzinerija.Tai tiek trumpai apie juos
Beje,Kitty,pasiilgai tik kavenckiu ar ir musu
As tai irgi pasiilgau visu
Viljana manau nera ko pergyvent del putlumo,juk lanko sokius,nuvaro juos ten kaip reikiant,tuo labiau bernas,svarbiausia,kad nekimstu kokiu bandeliu ir nenustotu judet.Mano Jonas irgi nemazai valgo,bet kudena,i ugi jam matyt viskas,jau vyras 148cm
Kitty Adelei liepos menesi bus 5.O dickiai mano jau pilnameciai,Kotrynai 20,studijuoja antram kurse biomedicina,Anglijoj.Titui 19,jis abiturientas,bet irgi planuoja studijuoti UK,civiline inzinerija.Tai tiek trumpai apie juos
QUOTE(krystiana @ 2016 02 08, 23:31)
valgo praktiskai viska : ir saldainius ir bandeles ,kai matau biski pamazinu kiekius ir siaip jis toks neispuikes vaikas maisto atzvilgiu patinka lasiniai su kokiu raugintu agurku ar svogunu man net keista kai vaikas pasipraso tokio kaimisko maisto
QUOTE(viljana @ 2016 02 09, 11:11)
valgo praktiskai viska : ir saldainius ir bandeles ,kai matau biski pamazinu kiekius ir siaip jis toks neispuikes vaikas maisto atzvilgiu patinka lasiniai su kokiu raugintu agurku ar svogunu man net keista kai vaikas pasipraso tokio kaimisko maisto
Eik tu,zinok mano mazieji irgi lasinius kerta,nu tik svoguna nelabai,agurkiuks raugintas tinka,ir dar silke abu labai megsta
QUOTE(krystiana @ 2016 02 09, 22:33)
Eik tu,zinok mano mazieji irgi lasinius kerta,nu tik svoguna nelabai,agurkiuks raugintas tinka,ir dar silke abu labai megsta
sese ko nevalgo tai broliui atduoda ,nes mergina tai isrankioja visus spirgiukus ( nors ir taip mazai dedu ) kazkaip man su maistu naturaliai gaunasi ,ko pati nevalgau toki maista ir pamazinau seimynai bet buna daznai kad pagaminu seimai o pati einu kazka sau tinkamo valgyt
ka nuo kosulio naudojat ? maniskis kosti ,norisi kad efektyvu butu
Sveikos,
Ohoho kaip atsigavom
O naujienu kiek daug visokiu
Kitty, o cia tai naujiena. Saunuoliai Jus
Krystiana, na saunuoliai tavo dickiai
Moliute, super, saunuoles mergaites.
Viljana, o pasigarint nuo kosulio nebandet?
Ohoho kaip atsigavom
O naujienu kiek daug visokiu
Kitty, o cia tai naujiena. Saunuoliai Jus
Krystiana, na saunuoliai tavo dickiai
Moliute, super, saunuoles mergaites.
Viljana, o pasigarint nuo kosulio nebandet?
QUOTE(natab @ 2016 02 12, 19:13)
nu jau nieko , lyg ir nebekosti ,pabus vel namuose kelias dienikes ir bus liuks
o musu sese i sokius isejo tevam stresas
QUOTE(viljana @ 2016 02 12, 21:40)
nu jau nieko , lyg ir nebekosti ,pabus vel namuose kelias dienikes ir bus liuks
O jums nebus atostugu papildomu? Pas mu tai dabar savaite atostogu
QUOTE(natab @ 2016 02 12, 22:35)
O jums nebus atostugu papildomu? Pas mu tai dabar savaite atostogu
us bus ,savaite jam ,o sesei tai tik pirmadienis antradienis
QUOTE(viljana @ 2016 02 13, 12:15)
us bus ,savaite jam ,o sesei tai tik pirmadienis antradienis
Dickiams tai jo tik 4 dienos maziams cia daugiau atostogu
Kukū,
Anekdotas:
Pesimistas sako: "blogiau nebūna..."
Optimistas džiaugsmingai: "būna būna!"
Tai va pas mus taip. Kai jau ir taip galavausi, visą savaitę sėdint namie su visais trimis vaikais (atostogos) mus aplankė vėmimo virusas. Vieną naktį Eliza pradėjo vemti tulžimi, tada iš paskos Emilija, mano mama, vyrai su tempom, bet nevėmė, mes su Eriku dar laikomės, žiūrėsim.
Įdomiausia, kad prieš savaitę jau kažkas keisto buvo. Toks sunkus savaitgalis buvo, aš nuo ryto vėmiau, vakare iš viso koma, kažkokia kritinė diena, alpti pradėjau net, tulžim variau. O Eliza kaip sureagavo..nežinau, ką ji pajautė, bet klykė ir lipo ant manęs visą vakarą, kaip katė ant skaudančios vietos, lipa ant pilvo, ant skrandžio, neatsitraukia..Emilija draugės gimtadienį šventė su nakvyne, penktą ryto pradėjo vemti, neaišku, dėl ko, mano tėvai lėkė ryte parsivežti. Kai Eli pradėjo vemti, galvoju, nu gal visgi Emilijai buvo virusas, bet tai 5 paros praėjo..bet kai Emi iš paskos, nu tai tas pats virusas antrą kartą gal negali būti..Žodžiu..
Bet šiaip tai pas mus kaip ir standartiškai visuomenėje:) Elizytė išsitąsius, be fazių, žiūri į vieną tašką, vemia..Bet niekuo nesiskundžia, kenčia kaip kareivukas. O Erikas aplinkui taškosi, dėmesio reikalauja, viskas blogai, jis pats svarbiausias, reikšmingiausias ir kažkokiais būdais didžiausia auka
QUOTE(krystiana @ 2016 02 09, 00:31)
Oho...kaip laikas eina, jau 5.. O dičkiai jau visai dičkiai, gerai, kad mažuosius turi, liūdėtumėt vieni. Bet tai šaunuoliai kokie..biomedicina..neblogai
Aš visas turėjau galvoj, aišku, akd visų, Moliūtę +- kartą per savaitę matau, mūsų panos dainuoja kartu