Kukū,
Anekdotas:
Pesimistas sako: "blogiau nebūna..."
Optimistas džiaugsmingai: "būna būna!"
Tai va pas mus taip. Kai jau ir taip galavausi, visą savaitę sėdint namie su visais trimis vaikais (atostogos) mus aplankė vėmimo virusas. Vieną naktį Eliza pradėjo vemti tulžimi, tada iš paskos Emilija, mano mama, vyrai su tempom, bet nevėmė, mes su Eriku dar laikomės, žiūrėsim.
Įdomiausia, kad prieš savaitę jau kažkas keisto buvo. Toks sunkus savaitgalis buvo, aš nuo ryto vėmiau, vakare iš viso koma, kažkokia kritinė diena, alpti pradėjau net, tulžim variau. O Eliza kaip sureagavo..nežinau, ką ji pajautė, bet klykė ir lipo ant manęs visą vakarą, kaip katė ant skaudančios vietos, lipa ant pilvo, ant skrandžio, neatsitraukia..Emilija draugės gimtadienį šventė su nakvyne, penktą ryto pradėjo vemti, neaišku, dėl ko, mano tėvai lėkė ryte parsivežti. Kai Eli pradėjo vemti, galvoju, nu gal visgi Emilijai buvo virusas, bet tai 5 paros praėjo..bet kai Emi iš paskos, nu tai tas pats virusas antrą kartą gal negali būti..Žodžiu..
Bet šiaip tai pas mus kaip ir standartiškai visuomenėje:) Elizytė išsitąsius, be fazių, žiūri į vieną tašką, vemia..Bet niekuo nesiskundžia, kenčia kaip kareivukas. O Erikas aplinkui taškosi, dėmesio reikalauja, viskas blogai, jis pats svarbiausias, reikšmingiausias ir kažkokiais būdais didžiausia auka
QUOTE(krystiana @ 2016 02 09, 00:31)
Kitty Adelei liepos menesi bus 5.O dickiai mano jau pilnameciai,Kotrynai 20,studijuoja antram kurse biomedicina,Anglijoj.Titui 19,jis abiturientas,bet irgi planuoja studijuoti UK,civiline inzinerija.Tai tiek trumpai apie juos
Beje,Kitty,pasiilgai tik kavenckiu ar ir musu
As tai irgi pasiilgau visu
Oho...kaip laikas eina, jau 5.. O dičkiai jau visai dičkiai, gerai, kad mažuosius turi, liūdėtumėt vieni. Bet tai šaunuoliai kokie..biomedicina..neblogai
Aš visas turėjau galvoj, aišku, akd visų, Moliūtę +- kartą per savaitę matau, mūsų panos dainuoja kartu