Sveikutės,
Na štai, prisiduodu po atostogų

Jei sakyčiau, kad buvo labai lengva, meluočiau, bet tikrai buvo nerealiai faina ir lengviau negu namie:) Išvažiavom su visokiais stresiukais, labai daug kas buvo visiškai ne pagal planą, Erikutis lėktuve puikiai išbuvo,o Eliza rėkė virš pusvalandžio, bet ne kylant, o vėliau, nesupratom, kas buvo, pp neėmė, užmigdžiau ant krūtinės, taip ir prasėdėjau sustingusi apie valandą. Ten nuskridę, dar ilgai kuitėmės su mašinos nuoma, mažiai ramiausiai sėdėjo vežime

. Pirmąją naktį Eliza nė karto nesikėlė (pirmas ir kol kas paskutinis kartas). Namukas fainas, turėjome kiemuką, baseinas bendras, bet buvo tik mūsų, nes daugiau žmonių nebuvo, daug pakeliavom, kas antrą dieną važiuodavom kur nors toliau, apžiūrėjome Barseloną, Žironą, Monserrat vienuolyną ir t. t. Vienbalsiai nutarėme, kad tos dienos buvo lengvesnės negu tupint prie namų. Mažiai visai nenorėjo pabūti ramiai vieni, bet šiaip elgėsi radikaliai skirtingai. Erikutis visko bijojo, nuolat kvaksėjo, norėjo ant rankų, verksniojo, žodžiu, kaip ir namie, bet, tiesa, neklykė nė karto tuo savo baisiuoju klykimu. Eliza..neturiu žodžių..Kaip žuvis vandenyje. Kiek išmoko, raida prašoko kaip per kelis mėnesius, ne tik pradėjo normaliai ropoti, bet ir atsistojo ir dabar puikiai stovi, ir abu išmoko keturioms lipti laiptais visur, o Eliza taip užkaifavo nuo tų atradimų, kad man net nepatiko

Nusipirkau išvažiuodama hip seat nešynę, gėris nerealus, bet ką, antrą savaitę ji nebenorėjo nei ant rankų, nei vežime būti, jai visur reikėjo ropoti. Visur..prie jūros ryti smėlį ir viską, ką randa..košmaras kažkoks, mano Emilija ropodavo per kilimuką,pasiekdavo kraštą, paliesdavo žolę, fee ir viskas, ir atsitraukdavo. Nu šita... net nuorūką su lūpdažiu iš burnos ištraukėm. Pamperse žvyro radau sekančią dieną. Mulčių rijo. Vos spėjom viską traukti, atėjo laikas,kai nustojau ir stresuoti...kai atskridom, toks vaikutis ropojo per oro uosto grindis, baisėjomės, o grįžtant..spėkit..
Eliza maudėsi jūroje, baseine, krykštavo, Erikučiui užteko kojytę įkišti, klykdamas nešėsi, tupėjo saugiai pavėsyje.. Užtat namie vonioj abu bliauna, nu suprantu, ne Ispanija

Žodžiu, visko buvo, visko ragavo, niekas nesidarė, nebėrė nuo nieko, nerėkė, į Barseloną pvz išvažiavome 6 ryto, kėlėmės 5, kad įvažiuotume prieš kamščius (gyvenome už 100 km), visą dieną prasivalkiojome, užsimaniau į Guelio parką, neveikė eskalatorius, nešėme vežimą į viršų

, vakare pažiūrėjome fontanus, sumąsčiau, kad nereikia važiuoti metro, nueisim iki mašinos, pasirodo, vos ne 10 km, visą laiką Elizą prasinešiau, be to pašikniuko būtų šakės buvusios. Grįžom jau po vidurnakčio. Dar trise buvome vandens parke, Emilijai rojus

Oras..pirmą savaitę buvo vėsoka (man), ypač vakarais, vanduo šaltokas. Elizai irgi, o Erikui buvo visą laiką karšta.
Ai, nu jau per daug prirašiau, daug tų įspūdžių, o va grįžus vėl...abu zirzia, lipa, kimba į kojas, nepaeinu net, savaitgalį vyrui jau nervai važiavo, sakau, 2 savaitės atostogų, išsimiegojai, o vėl pariniesi. Aš tai dar ne

Bet įdomiai, išvažiuojam pvz į zoo (Emilijos draugės gimtadienis)- abu gražučiai, tete lialia, šypsosi visiems, vežime sėdi, grįžtam namo vėl tragedija, viskas negerai. O ten man aiškina, kad meluoju, kad sunku,kad vaikai neramūs

Vakar vakare neištvėrėm, išvažiavom į Megą vėl viskas gerai. Valkatos

Tik ne namie, ypač sesei. Namie viskas tuoj nusibosta, užiminėk, daryk ką nori, dar ten įprato, kad visą laiką žmonių daug, man vakar įsikibo abu, trypia mane, lipa, kariasi ir rėkia vienas už kitą garsiau, nu ir ką tu su jais

žodžiu..
Vakar pas pediatrę buvom, Elizai suskaičiavo 8 dantis, Erikui tik tuos pačius 2, nu bet sakė, jau tuoj tuoj..Mažai priaugo, kai judėti pradėjo, dabar Eliza 76 cm ir 10,8 kg , o Erikas 76,5 ir 9,25 kg. Paėmėm kraują dėl tų eozinofilų, žiūrėsim. Šiandien su Eriku važiavau pas okulistę, dičkė kartu važiavo, padėjo, galvoju, nesuprantu,kodėl man buvo sunku ją auginti

kaip viskas paprasta, vežimukas lengvas, vaikas vienas, nuėjai, parėjai

Kaip visgi viskas reliatyvu.. Nu tik aišku, gi mūsų Erikutis..Išplėtė vyzdžius, turi pažiūrėti, būtų tik žiūrėjusi, bet...gi reikia klykti, lyg kas odą luptų, muštis, reikėjo laikyti, tada jau ir tas akytes per jėgą plėsti, žiauru, vaikas net šlapias

, nu ką, negerėja kol kas, dar papilkėjimai tie likę, ateiti po pusmečio..dar tiek nerimo
Na, baigiu rašyti romanus:)
Juokinga