Merginos hellp, ar imanoma atsaukti amazonoe uzsakyma jieskojau amazon.de kur irasyt koduka ir jauciu netycia nusipirkau
QUOTE(D'esire @ 2014 10 19, 20:41)
Merginos hellp, ar imanoma atsaukti amazonoe uzsakyma jieskojau amazon.de kur irasyt koduka ir jauciu netycia nusipirkau
imanoma, esu atsaukus kai sudubliavau pirkimus, bet tai man kainavo atrodo 1 svara (uk cia buvo)
QUOTE(murashke @ 2014 10 19, 20:25)
o ko pati neperkate, gi nemokamas siuntimas uk?
nes pati niekada nepirkau is amazon, t.y. pirkau, bet tiesiai I LT, o siuntimas per UK man toooks kosmasas..
Papildyta:
Per cia galima nuomuotis UK adresa?
http://www.tukisuk.com/adreso-nuoma-uk
mamukai, neuzmetykit akmenim
as del demaru. Murcikas renka, ir ryt-poryt vaziuos pirkti jei gerai supratau. O skaiciau Darlia postus kad galbut kitokiu modeliu tures, sarasas pasipildys ar keisis, tai ar cia galioja tik kas jau buvo uzsisake, na tas kad sarasas pildysis/keisis ar ir tom kurios dar nori pirkti su Murcikas Paaiskinkit klevo lapui
as del demaru. Murcikas renka, ir ryt-poryt vaziuos pirkti jei gerai supratau. O skaiciau Darlia postus kad galbut kitokiu modeliu tures, sarasas pasipildys ar keisis, tai ar cia galioja tik kas jau buvo uzsisake, na tas kad sarasas pildysis/keisis ar ir tom kurios dar nori pirkti su Murcikas Paaiskinkit klevo lapui
QUOTE(Rutele_S @ 2014 10 19, 21:42)
mamukai, neuzmetykit akmenim
Darlia ir Murcikas visai kita parapija Darlia senus kiek supratau reikalus tvarko, o Murcikas naujais uzsiima
Gal kas nors perka is Asdos groceries??? Labai prisijungti Kaune noreciau. Jei nesunku, brukstelkit i AZ. Tema labai greitai uzsipildo, galiu nespeti pamatyti
QUOTE(Kriiste @ 2014 10 19, 21:55)
Darlia ir Murcikas visai kita parapija Darlia senus kiek supratau reikalus tvarko, o Murcikas naujais uzsiima
aciu. Kazin Furry modeliukas ten kiek susitraukia aulas realiai ar nelabai, lieka atvipe? nors koja plati ir auksta keltis, tai kazin nesunku isiaut bus pernai snow storm turejom, lb patiko
koki modeliuka mamytes perkat su placia kojyte, auksta keltimi
man rodos furry modeliuke priekis prisiutas ar isikis koja su keltimi, net nezinau, maniske su keltim, tai emiau billy, nes gerai is priekio prasiplecia, bet biski tas kaip sakot atvipe jo, tas yra.
kaip perkate tuos crocs? nuomojates uk adresa, ar per tuki perkates? kaip pigiausia?
QUOTE(Murčikas @ 2014 10 19, 22:17)
man rodos furry modeliuke priekis prisiutas ar isikis koja su keltimi, net nezinau, maniske su keltim, tai emiau billy, nes gerai is priekio prasiplecia, bet biski tas kaip sakot atvipe jo, tas yra.
blin, tik roziniai tie yra, berniukui nelabai o del furry tai tikrai, aulas prisiutas
QUOTE(Rutele_S @ 2014 10 19, 22:22)
blin, tik roziniai tie yra, berniukui nelabai o del furry tai tikrai, aulas prisiutas
o Demar Kenny nėra sąrašuose? jie gerai platinasi...
Negrazus man tie kenny...nemegstu aplikaciju.
Nusiunciau, tuos pacius kaip ri pernai - snow storma, tai bent tikrai zinau kad koja tilps
Nusiunciau, tuos pacius kaip ri pernai - snow storma, tai bent tikrai zinau kad koja tilps