maždaug 2 sav. Dėkui
QUOTE(linxmute @ 2014 10 17, 18:43)
Mergaitės, kas turite patirties perkant per Tukį, jei šiandien perkam crocs'us, tai maždaug kada juos gausim?
labai greitai nebus - išskirstė mano užsakytus crocsus į dvi dalis, vieną rodo datą 23d, o kitų net 27d
nu tikiuosi gal anksčiau ateis
pirksiu 23-24h,kai suguls seimyna.
QUOTE(gabrielita21 @ 2014 10 17, 17:47)
pirksiu amazon crocsus per tuki,prasom jungtis,pinigu uz batus prasysiu is kart,uz siuntima is uk,kai gausiu batus ir pasversiu. klaipeda,galiu persiust. siusti i alinalfm@gmail.com
O Kaune kas nors jamat crocsus per tuki? Tisesiai i lt ir pati uzsakyciau, o per tuki dar nebandzius
QUOTE(elizieja @ 2014 10 17, 18:54)
labai greitai nebus - išskirstė mano užsakytus crocsus į dvi dalis, vieną rodo datą 23d, o kitų net 27d
man raso 23-25 - irgi tikiuos kad bus anksciau ir spes i sia siunta
as pirma karta pirkau amazon.uk bet pinigu nerezervavo kazin kodel
QUOTE(smiltute11 @ 2014 10 17, 18:23)
as pirma karta pirkau amazon.uk bet pinigu nerezervavo kazin kodel
Tai jie pradžioj visada tik 1 lt. rezervuoja, o paskui jau normalią sumą, kai išsiunčia prekę.
QUOTE(priklausomybe @ 2014 10 17, 18:40)
Tai jie pradžioj visada tik 1 lt. rezervuoja, o paskui jau normalią sumą, kai išsiunčia prekę.
aciu lauksiu nes nei 1lt. nerezervavo
Merginos, o kaip ten su ta amazon family programa? Siulo jie 30-ties dienu nemokama pabandyma. O jei as pasinaudoju ir greit nutraukiu ta bandyma? Idomu, nieko nekainuos? Ir kaip atsisakyt sios paslaugos paskui? Gal bandet kuri?
QUOTE(roka @ 2014 10 17, 16:48)
Na man regis, kad ta reklama su 5sv jau kabo visą savaitę
nemačiau
QUOTE(Jinafire @ 2014 10 17, 20:00)
Merginos, o kaip ten su ta amazon family programa? Siulo jie 30-ties dienu nemokama pabandyma. O jei as pasinaudoju ir greit nutraukiu ta bandyma? Idomu, nieko nekainuos? Ir kaip atsisakyt sios paslaugos paskui? Gal bandet kuri?
Aš, kai pirkau praeitą savaitę, tai tas Amazon Prime kazkaip savaime "prilipo"
Atrodo, lyg ir niekur nieko nepažymejau Saskaitoje rezervuotas 1 sv.
O koks jo mokestis aplamai, ir kaip menesiukui baigiantis jo atsisakyti,man irgi įdomu
Beje, siuntini issiunte labai greitai, per kelias valandas
QUOTE(norala @ 2014 10 17, 20:21)
Aš, kai pirkau praeitą savaitę, tai tas Amazon Prime kazkaip savaime "prilipo"
O koks jo mokestis aplamai, ir kaip menesiukui baigiantis jo atsisakyti,man irgi įdomu
Savaime jis neprilimpa. Kainuoja paskui 79svarai per metus. Atsisakymas