Mereginos ar esat uzsakinejusios buitine technika (kalbu apie smulkiaja) is uzsienio saliu,sakykit ar atveza geros bukles, nesudauzo, sulauzo transportavimo metu?
Pirmadienį kur buvo?
Žiūrėjau Lego, bet man asmeniškai būtų buvęs pirmas pirkimas, tai būčiau turėjus vistiek 100proc krapštyti Na sugrįžta tie 30proc, bet tada esi priverstas vėl iš ten pirkti. Žodžiu, rinkodaros žaidimai.
Ar aš kažkokią "tikrą" akciją pražiopsojau
Savaitgali buvom gariunuose, tai idomumo delei paklausiau kiek demarai musu kainuoja, kur cia kooperavomes ir pirkom. Nezinau ar jis suklydo ar kaip, nes man labai keista pasirode, kad pas ji 2Lt brangiau tik buvo, nei cia mes kooperavomes
Pabandykit uzsukti i gariunus, jei nieks nesikoperuos SM
Savaitgali buvom gariunuose, tai idomumo delei paklausiau kiek demarai musu kainuoja, kur cia kooperavomes ir pirkom. Nezinau ar jis suklydo ar kaip, nes man labai keista pasirode, kad pas ji 2Lt brangiau tik buvo, nei cia mes kooperavomes
Pabandykit uzsukti i gariunus, jei nieks nesikoperuos SM
Gal jau mamos pradejote rupintis karnavaliniais kostiumais vaikams? Kur butu galima rasti nemaza pasirinkima ir uz kuo geresne kaina Asda, tesco siuo metu mazas pasirinkimas