Įkraunama...
Įkraunama...

Internetinės parduotuvės be tarpininkų 230 tema

Prasau, padekite 4u.gif Bandau pati prisiregistruoti amazon.de - ar yra pas vokiecius 20% nuolaida pirmam apsipirkimui kaip amazon.co.uk?
Atsakyti
QUOTE(Juoda Orchidėja @ 2014 10 15, 08:38)
Sakykit, kaip kokybe rubu, batu uz tokia kaina?niekad nesu pirkusi rolleyes.gif

kiek kas jungesi kartu, tai rankines dazniausiai nelabai, bet rubai ar batai tai daugelis tikrai kokybiski 4u.gif batai buna ir su odiniu vidpadziu, kartais gali pavykti uzsisakyti ir odinius, bet tokius labai greiatai isperka mirksiukas.gif buvo ir paltukai, kurie cia apie 180-250 lt kainuoja, vyriskas golfas buvo su H&M etikete biggrin.gif kokybe tikrai gera
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo darlia25: 15 spalio 2014 - 08:41
Ar kas nors dar renka mangooutlet? Prisijungciau
Atsakyti
QUOTE(dziubek @ 2014 10 15, 08:40)
Ar kas nors dar renka mangooutlet? Prisijungciau

Ziurineju ir, matyt, man kazko prisireiksis cia biggrin.gif . jei pirksiu pusvalandzio begy parasysiu cia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikaa @ 2014 10 15, 09:51)
Ziurineju ir, matyt, man kazko prisireiksis cia biggrin.gif . jei pirksiu pusvalandzio begy parasysiu cia 4u.gif

Noreciau, kad ir jums prisireiktu, jei mano nedings biggrin.gif
Atsakyti
Ne į temą gal čia g.gif mačiau, kad gumyčių ieškote pynimui. Aš esu užsisakiusi iš JAV be visokių blogybių (bent jau taip parašyta, kad 100 proc. saugios). Kaina, aišku, didesnė gavosi, bet kokybė man svarbu. Gumytės maišeliuose. Be dėžutės. Jei ką domina, rašykite į až, susitarsime 4u.gif
Atsakyti
man atrodo amazon kad ir akcijinis lapukas prie prekes yra ne viskam taiko.

Ziurejau siuos tai man -30 netaiko
Atsakyti
Iš amazono gumytės irgi jokio kvapo neturi ax.gif .
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Gal kuri Klaipedoje uzsakinejate is buvusios vokieciu aposparer vaistines - dabartines
http://www.unserekle...11_Silicea.html
prisijungciau. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jelenyte112 @ 2014 10 15, 09:31)
Prasau, padekite  4u.gif  Bandau pati prisiregistruoti amazon.de - ar yra pas vokiecius 20% nuolaida pirmam apsipirkimui kaip amazon.co.uk?

QUOTE(irmante @ 2014 10 15, 10:06)
man atrodo amazon kad ir akcijinis lapukas prie prekes yra ne viskam taiko.
Ziurejau siuos tai man -30 netaiko

Amazon.de man kažkokia mistika. Pirmą kartą perkant nuolaidos neduoda, bet galima imti jų kreditinę kortelę, kurioje kaupsite taškus, tuomet visam krepšeliui minusuos 30 EUR. Pirmus metus mokesčio nėra, už antrus mokėsite 19,90 EUR.
Dėl 30 proc. nuolaidos su kodu HERBST2014 visiškas nesusipratimas. Pirkau užvakar, taikė tik kai kuriems rūbams,bet netaikė batams.
Vakar pritaikė minus 30 proc. nuolaidą ir columbia kombiui bei batams. Tačiau po antrojo užsakymo daugiau nuolaidų nebetaiko man smile.gif ir nuolaidas taiko nesuprasi kam, kartais taikė tam, kam nėra prierašo, kad akcijinis ir netaikė, kur buvo akcija parašyta. Žodžiu per sudėtinga man ten smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vi_ktorija: 15 spalio 2014 - 09:25
Gumytes jau uzsisakiau 4u.gif
Aciu uz pagalba visoms 4u.gif
Atsakyti
kas žinot - Mango jau kainos su nuolaida nurodytos (50proc) ar dar papildomai taiko?
bandžiau kodą įrašyti bet kainos krepšyje nepasikeitė schmoll.gif
Atsakyti