Įkraunama...
Įkraunama...

Plokštutis pilvukas 2 :)

QUOTE(virginp @ 2014 11 10, 20:22)
As buvau 2sav atostogose, dar 2sav nedarbingume. Tada isejau i darba, bet ta 5-ta sav po op. darbe, man dar buvo sunki  schmoll.gif  Man tenka daug vazineti, tai sedejimas automobilyje ir  laipiojimas pirmyn ir atgal is jo, buvo kazkoks  doh.gif
Jei turi galimybe, geriau dar pailsek  mirksiukas.gif

blink.gif tada vadinasi mano busena visai normali...
beja, tepuosi Dermatix'u randa, ir man toks vaizdas kad jis man gyja greiciau.. bet erzina pleiskanojanti oda.. o drekikliu niekada kunui nenaudojau.. blush2.gif ka patartumete? ar tepete kuom nors? blush2.gif
Atsakyti
Svekos 4u.gif

As jau isejau i darba,po 3sav.lygiai,dirbu daugiau nei 12val .viskas ok,netempia,neskauda,nesusilenkus..

Tik idomu,pilvas apacioi lygus ,o virsus issipucia nuo valgymo,rytais kaip lenta,pas visas taip?
Vaizda gadina dabar virsutine dalys doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Masianca @ 2014 11 10, 22:42)
Svekos 4u.gif

As jau isejau i darba,po 3sav.lygiai,dirbu daugiau nei 12val .viskas ok,netempia,neskauda,nesusilenkus..

Tik idomu,pilvas apacioi lygus ,o virsus issipucia nuo valgymo,rytais kaip lenta,pas visas taip?

na nepastebiu dar po pavalgymo pilvo issiputimo ax.gif
tik va nuo ilgo sedejimo man nekas.. doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif kas operavosi pas V... jus fotkino prieš, po OP, per konsultacijas g.gif ar aš čia kažkoks parodomasis objektas g.gif šiandien nuleidau dafiga, kraujo nekenčiu tos procedūros doh.gif
nekenčiu savo mot. organų, laukiau kaip išganymo tos mini spiralės, tai ką ir tos įdėt neįmanoma be narkozės, kas ten pas mane blyn viduj doh.gif

QUOTE(Kirisama @ 2014 11 10, 15:45)
Sveikos  4u.gif
issiaiskinau kad raumenis man susiuvo tik horizontaliai.

o kaip jį dar siųt galima g.gif juk jis eina nuo šonkaulių žemyn g.gif

QUOTE(Masianca @ 2014 11 10, 22:42)

va va aš sakiau, kad valgyt daug negaliu, man ne tai kad pučias man net plešia blink.gif
Papildyta:
QUOTE(tatanka @ 2014 11 10, 22:52)

tik va nuo ilgo sedejimo man nekas..  doh.gif

čia normalu žinok 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bandomasis2006: 10 lapkričio 2014 - 23:21
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 11 11, 00:22)
Sveikos 4u.gif  kas operavosi pas V... jus fotkino prieš, po OP, per konsultacijas g.gif  ar aš čia kažkoks parodomasis objektas  g.gif 
o kaip jį dar siųt galima  g.gif  juk jis eina nuo šonkaulių žemyn  g.gif

Sveika.
mane fotkino tik rezidentas kai gulde. Daugiau ne.
Raumenis galima siuti ir vertikaliai, priklausomai nuo isvarzos pobudzio ir raumenu bukles.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

QUOTE(Kirisama @ 2014 11 11, 09:22)
Sveika.
mane fotkino tik rezidentas kai gulde. Daugiau ne.
Raumenis galima siuti ir vertikaliai, priklausomai nuo isvarzos pobudzio ir raumenu bukles.

o jeigu jų buvo ne viena g.gif niekada tokio dalyko neklausiau g.gif

gal vertėtų g.gif pirmadienį varau visų organų echoskopijai doh.gif įtaria, kad pas mane su žarnom dar ne viskas gerai doh.gif endokrinologė sakė tris vaikus pagimdei ir nori būt kaip 16metė, sakė neišprotėt ir susitaikyt su tuo kad su amžium figūra keičias biggrin.gif o jei labai noriu būti visada graži valgyti tik daržoves iš savo daržo lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 11 11, 12:45)
Sveikos 4u.gif
o jeigu jų buvo  ne viena  g.gif  niekada tokio dalyko neklausiau  g.gif

gal vertėtų  g.gif  pirmadienį varau visų organų echoskopijai  doh.gif  įtaria, kad pas mane su žarnom dar ne viskas gerai doh.gif  endokrinologė sakė tris vaikus pagimdei ir nori būt kaip 16metė, sakė neišprotėt ir susitaikyt su tuo kad su amžium figūra keičias  biggrin.gif o jei labai noriu būti visada graži valgyti tik daržoves iš savo daržo  lotuliukas.gif

gastroenterologė, šią sav turbūt per tiek daktarų praėjau ir dar eisiu, jog jau sunku su pavadinimais lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 11 11, 14:27)
gastroenterologė, šią sav turbūt per tiek daktarų praėjau ir dar eisiu, jog jau sunku su pavadinimais  lotuliukas.gif

Kiek cia bendraujam, man susidare ispudis, kad niekur nedirbi biggrin.gif nes tik lakstai, cia vaikai, cia masazai ir sportas,o kur dar gydytoju eile.... kaip viska taip suspeji???? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2014 11 11, 15:12)
Kiek cia bendraujam, man susidare ispudis, kad niekur nedirbi  biggrin.gif nes tik lakstai, cia vaikai, cia masazai ir sportas,o kur dar gydytoju eile.... kaip viska taip suspeji????  lotuliukas.gif

tai gi pas mane ne 1 vaikas, o 3 mirksiukas.gif todėl tau ir atrodo tiek daug veiklos, nes su 1 įtariu mažiau veiklos biggrin.gif nespėju, mažoji šiais metais be 1 būrelio lieka, nes nebeužtenka jėgų persiplėšt doh.gif
o mano darbas nėra nuo 8 iki 17 tongue.gif ir atsiskaitinėti niekam nereikia smile.gif kartais galiu nuvažiuoti į vieną susitikimą per mėnesį ir visą mėnesį nosį krapštyti biggrin.gif tik deja taip nemoku, nes man reikia max'o biggrin.gif buvęs bendradarbis sakė, kad pas mane motoriukas užpakaly ir jam tik iš manęs mokytis, nes jis be vaikų tiek rezultatų neturi, kaip aš su trim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 11 11, 17:05)
tai gi pas mane ne 1 vaikas, o 3  mirksiukas.gif  todėl tau ir atrodo tiek daug veiklos, nes su 1 įtariu mažiau veiklos  biggrin.gif nespėju, mažoji šiais metais be 1 būrelio lieka, nes nebeužtenka jėgų persiplėšt  doh.gif
o mano darbas nėra nuo 8 iki 17  tongue.gif  ir atsiskaitinėti niekam nereikia smile.gif kartais galiu nuvažiuoti į vieną susitikimą per mėnesį ir visą mėnesį nosį krapštyti  biggrin.gif  tik deja taip nemoku, nes man reikia max'o  biggrin.gif buvęs bendradarbis sakė, kad pas mane motoriukas užpakaly ir jam tik iš manęs mokytis, nes jis be vaikų tiek rezultatų neturi, kaip aš su trim  biggrin.gif

Vaikas vaikui nelygu, bet del darbo tai dideli pliusa turi!!!! Nes man ir vazinet, ir sedet biure, ir atsiskaitinet reik doh.gif tai jau laiko atzvilgiu daug sau leist negaliu...
gavau leidima sportui. Nuo ko pradeti? Mielai nueiciau i kineziterapiauto treniruote, tik vyras neleidzia, jam tiek baisu, kad man kas nepablogetu doh.gif kai pasakiau apie mankstas jis iskart nukirto, kad man dar anksti... nors begiot i stadiona leidzia. Idomu ar tikrai sau nepakenksiu begiodama jau dabar hmmm g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2014 11 11, 16:21)
Vaikas vaikui nelygu, bet del darbo tai dideli pliusa turi!!!! Nes man ir vazinet, ir sedet biure, ir atsiskaitinet reik  doh.gif tai jau laiko atzvilgiu daug sau leist negaliu...
gavau leidima sportui. Nuo ko pradeti? Mielai nueiciau i kineziterapiauto treniruote, tik vyras neleidzia, jam tiek baisu, kad man kas nepablogetu  doh.gif kai pasakiau apie mankstas jis iskart nukirto, kad man dar anksti... nors begiot i stadiona leidzia. Idomu ar tikrai sau nepakenksiu begiodama jau dabar hmmm  g.gif

tai aišku nelygus, bet kai mano vyresnėliui futbolas 5 kart savaitėj, savaitgaliais varžybos bet kuriam LT mieste biggrin.gif judrieji ir kvadratas dar 2 kart savaitėj, viduriniajam futbolas 4 kart savaitėj, muzika 2vaikams dar po 2 kart savaitėj, tai nemanau, kad tiek būreliu su 1 vaiku atvažinėt įmanoma biggrin.gif o dar kai tempiuosi su visais trim kaip uodegom, nes darželis tiek nedirba, būreliai iki 8 dažniausiai trunka doh.gif bet kaip sakant mes mamos, tokia jau mūsų dalia biggrin.gif tik kartais pagalvoju, kad turbūt per daug aš čia jiems tų būrelių prisirašiau biggrin.gif nes būna, kad skiria 10 min o nulėkt reik į kitą salę lotuliukas.gif

aš tai pradėjau nuo cardio treniruoklių ax.gif tiesa db truputį apleidau, nes nebespėju, bet manau greit vėl spėsiu, tikiuosi bent jau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bandomasis2006: 11 lapkričio 2014 - 16:37

Tai jau tikrai uzpakaly motoriukas lotuliukas.gif thumbup.gif ir ne tik tau, bet ir tavo vaikams thumbup.gif
Atsakyti