Sveikos, merginos
ieškojau informacijos apie pilvo/liemens riebalų nusiurbimą ir radau šią temą... perskaičiau nemažai puslapių, tačiau sunku ką sup0rasti, matyt bendraujate nuo seniau ir kokia operacija kam padaryta, nebesusigaudžiau, tad pamaniau, kad tiesiog paklausiu, jei kas netingės, man gal atsakytų. Iš anksto ačiū
man beveik 40, esu 2 vaikučių mama, pilvas ir liemuo reikalauja dėmesio, sportas per 1m nepadėjo, tad susimasčiau apie chirurginę operaciją.
Mano klausimas dabar toks:
paskaičiusi, kad kažkurios merginos lankėsi Santariškėse, nustebau, negi galima dar kažką ir "valdiškai" pasidaryti? Skaičiau, kad vienai merginai diagnozuota bambos išvarža... man diagnozuotos 2 išvaržos stubure, liemens srity, o kaklas jau operuotas.. bet nežinau, ar tai padėtų ką nors laimėti

nebent tai, kad svors kenkia stuburui
Gal kas galėtų papasakoti ar tokiu atveju galima kažką išložti kreipiantis ne privačiai? Kaina tokios op žiūriu svyruoja apie 4000lt. O dar skaičiau, kad masažus reikia daryti, korsetą nešioti... tai suprantama, kad pinigai ne paskutinėje vietoje.. nes manau, kad vyrui įrodyti BŪTINYBĘ būtent dėl to ir sudėtinga

.. Jei būtų pigiau, manau jis mane palaikytų
iš anksto ačiū, jei kas atsakytumėt