Įkraunama...
Įkraunama...

Plokštutis pilvukas 2 :)

QUOTE(ūlialia @ 2014 11 04, 19:05)
Bandysiu daryti kaip aprašei  bigsmile.gif

Šįryt neišgėriau diclofenako tabletės, nes nutariau, kad jau puikiai jaučiuosi.. popiet taip surietė skausmai  verysad.gif pilvą skauda kaip po CP.. puoliau gert diclofenaką, paskui dar nimesil ir ketanov  doh.gif

Atrodo suknistos tabletės neišgėriau ryte, o dabar nebežinau ko griebtis, skauda.. ačiū dievui mažiau  angel.gif

Sveika pasigrazinus 4u.gif
as taip pat po dvigubos, greit bus 10men thumbup.gif
pradzioj visad prasiau kad sunus padetu atsikelti kai gryzdavo is mokyklos, o kai nieko nebudavo iki pietu versdavausi is lovikes pati blush2.gif
skausmu dideliu tikrai nebuvo, nes tabletes nuo skausmo vis dar tebeguli vaistinelej ax.gif geriau tik migdomuosius, nes miegot normaliai nejo doh.gif schmoll.gif
antibiotiku nerase ir nereikejo, reikejo gerti tik traumeli dienos metu bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

užsirašiau konsultacijai pas V. privačiai. Savo eilės lauksiu kaip kokioj poliklinikoj doh.gif praktiškai visą mėnesį.... doh.gif
vakar buvau masaže. Nusirengiau, atsiguliau ir.... masažistė apšalo į mane pažiūrėjus doh.gif sako - saulele, tavo pilvas visas persikreipęs... Pabandau pakelti galvą ir pasižiūrėti pati ir matau, kad dešinė pusė kaip duobė, o kairė kaip kalnas. Na va, prisidirbau su savo komandiruotėmis doh.gif
Pilvą apklijavo kažkokiais specialiais pleistrais, kad pagerintų kraujotaką, gijimą, limfos tekėjimą, mažintų uždegimą. Šiandien nors neskauda.
Žinot, suprantu, kad čia juodinu temą ir gadinu visoms nuotaikas, bet mane tai tikrai juodai knisa, visur kur nueisiu pasirodyt iškart girdžiu, kad blogai atrodau. Pasiryžau, pasiskambinau, užsiregistravau vizitui pas V., jau dzin kiek tai kainuos - 200 lt ar kelis tūkstančius, noriu susitvarkyti savo išvaizdą, nuotaiką, savijautą. Noriu, kad grįžus namo vyras sakytų, kokia graži žmona grįžo, o ne - blin, koks baisus tavo pilvas, atrodai kaip 4 mėnesį nėščia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2014 11 05, 15:29)
Sveikos  4u.gif

užsirašiau konsultacijai pas V. privačiai. Savo eilės lauksiu kaip kokioj poliklinikoj  doh.gif praktiškai visą mėnesį....  doh.gif
vakar buvau masaže. Nusirengiau, atsiguliau ir.... masažistė apšalo į mane pažiūrėjus  doh.gif  sako - saulele, tavo pilvas visas persikreipęs... Pabandau pakelti galvą ir pasižiūrėti pati ir matau, kad dešinė pusė kaip duobė, o kairė kaip kalnas. Na va, prisidirbau su savo komandiruotėmis  doh.gif
Pilvą apklijavo kažkokiais specialiais pleistrais, kad pagerintų kraujotaką, gijimą, limfos tekėjimą, mažintų uždegimą. Šiandien nors neskauda.
Žinot, suprantu, kad čia juodinu temą ir gadinu visoms nuotaikas, bet mane tai tikrai juodai knisa, visur kur nueisiu pasirodyt iškart girdžiu, kad blogai atrodau. Pasiryžau, pasiskambinau, užsiregistravau vizitui pas V., jau dzin kiek tai kainuos - 200 lt ar kelis tūkstančius, noriu susitvarkyti savo išvaizdą, nuotaiką, savijautą. Noriu, kad grįžus namo vyras sakytų, kokia graži žmona grįžo, o ne - blin, koks baisus tavo pilvas, atrodai kaip 4 mėnesį nėščia  unsure.gif

Labas,gal reikejo paprasyti kuo anksciau,nes kazkas yra negerai,kad esi operuota,menesis tai daug..ypac kai tokie dalykai dedasi schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2014 11 05, 13:29)
Sveikos   4u.gif

užsirašiau konsultacijai pas V. privačiai. Savo eilės lauksiu kaip kokioj poliklinikoj  doh.gif praktiškai visą mėnesį....  doh.gif
vakar buvau masaže. Nusirengiau, atsiguliau ir.... masažistė apšalo į mane pažiūrėjus  doh.gif  sako - saulele, tavo pilvas visas persikreipęs... Pabandau pakelti galvą ir pasižiūrėti pati ir matau, kad dešinė pusė kaip duobė, o kairė kaip kalnas. Na va, prisidirbau su savo komandiruotėmis  doh.gif
Žinot, suprantu, kad čia juodinu temą ir gadinu visoms nuotaikas, bet mane tai tikrai juodai knisa, visur kur nueisiu pasirodyt iškart girdžiu, kad blogai atrodau. Pasiryžau, pasiskambinau, užsiregistravau vizitui pas V., jau dzin kiek tai kainuos - 200 lt ar kelis tūkstančius, noriu susitvarkyti savo išvaizdą, nuotaiką, savijautą. Noriu, kad grįžus namo vyras sakytų, kokia graži žmona grįžo, o ne - blin, koks baisus tavo pilvas, atrodai kaip 4 mėnesį nėščia  unsure.gif

ko tu lauki, pirmyn į Santariškes, tikrai V... priims be eilės ir jokių siuntimų 4u.gif jis būna rytais visada iki 12 tikrai 4u.gif arba skambink ir klausk tiesiai ten... pasakyk kokia situacija, o gal tau koks rimtas plievaplėvės uždegimas, juk taip būna, neduok d....

10, 17, 24 nuo 8 iki 10 teikia konsultacijas Santariškėse, nelauk ir važiuok 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bandomasis2006: 05 lapkričio 2014 - 14:30
QUOTE(Kirisama @ 2014 11 05, 14:29)

Pritariu merginoms,konsultuokis kuo greičiau..
O vyras turi būti moraliniu ramsčiu..o ne nuotaikos suknistuvu..brr.. ir atsiprašau už nuomomę cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2014 11 05, 13:29)
Sveikos  4u.gif

blink.gif blink.gif
siaip tai as tavo vietoje net nuvaryciau i santarus ir eiciau tiesiai i jo kabineta.. be jokiu registraciju i konsultacijas.. ir viska aiskinciausi...
ir tikrai menesio nelaukciau... doh.gif
Atsakyti
Ir nesakyk del komandiruociu,nes jos kaltos ir liks..
Papildyta:
Gavau vakar lauktuviu is Anglijos suknele,pamacius jokiausi,baikit,gyvenime nenesioju tokiu,bet uzsidejus..man grazu.. blush2.gif pilvo nera,papiukai tvarkingi,negaliu atsidziaugti.. blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Masianca @ 2014 11 05, 16:02)
Papildyta:
Gavau vakar lauktuviu is Anglijos suknele,pamacius jokiausi,baikit,gyvenime nenesioju tokiu,bet uzsidejus..man grazu.. blush2.gif pilvo nera,papiukai tvarkingi,negaliu atsidziaugti.. blush2.gif
user posted image

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif labai gražu thumbup.gif

po šios OP labai užsimanai keistis biggrin.gif aš pati pradėjau nešioti kitokius drabužius, nors nelabai reikėjo slėpti kažką, bet toks labiau pasitikėjimas savimi atsirado blush2.gif plaukus nusižarinau trumpai lotuliukas.gif ir šiaip turbūt bandau grįžt į paauglystę lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Masianca @ 2014 11 05, 17:02)
Papildyta:
user posted image

thumbup.gif drinks_cheers.gif 4u.gif
trumpai ir aiskiai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 11 05, 17:05)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  labai gražu  thumbup.gif

po šios OP labai užsimanai keistis  biggrin.gif  aš pati pradėjau nešioti kitokius drabužius, nors nelabai reikėjo slėpti kažką, bet toks labiau pasitikėjimas savimi atsirado  blush2.gif plaukus nusižarinau trumpai  lotuliukas.gif  ir šiaip turbūt bandau grįžt į paauglystę  lotuliukas.gif

As irgi taip pat jauciuosi drinks_cheers.gif valant garderoba ir perziurint ka mesti lauk, tai net ''juokas'' schmoll.gif ima aisku per asaras smile.gif mastau kaip galejau nesioti tuos maisus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(virginp @ 2014 11 05, 22:00)
As irgi taip pat jauciuosi  drinks_cheers.gif  valant garderoba ir perziurint ka mesti lauk, tai net ''juokas''  schmoll.gif  ima aisku per asaras  smile.gif  mastau kaip galejau nesioti tuos maisus  blush2.gif

aš labai maišų nenešiojau, bet, kad dabar net nuo užpakalio krenta užsegti lotuliukas.gif jėgiška thumbup.gif šiandien puse spintos atsikračiau biggrin.gif nerealus jausmas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 11 05, 23:57)
aš labai maišų nenešiojau, bet, kad dabar net nuo užpakalio krenta užsegti  lotuliukas.gif  jėgiška  thumbup.gif  šiandien puse spintos atsikračiau  biggrin.gif  nerealus jausmas  biggrin.gif

Super smile.gif

Kirisama, kaip nuotaikos? Ar buvai pas V.? Gal šiandien planuoji į santariškes?
Atsakyti