Įkraunama...
Įkraunama...

Plokštutis pilvukas 2 :)

Labas rytas 4u.gif

QUOTE(tatanka @ 2014 10 16, 06:15)
Manau reik tyketis, kad nieko Tau blogo nebus.
Varau ligoninėn.. Tiksliau meginu išlipti iš lovos ir varyt į pasimatymą ligoninej su V.. Miego noriu labiau nei pasimatymo  doh.gif

stebesiu dabar save atidžiau blush2.gif

Rašyk kaip kas bigsmile.gif

QUOTE(Masianca @ 2014 10 16, 06:56)
tatanka,rasyk mum kaip tau sekasi,pergyvenam irgi..
mane jau neuzilgo ves tirimams ir operuos..

ir iš Tavęs laukiam žinių bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutes,

As jau siandien namucio vaziuoju thumbup.gif , laukiu vyro wub.gif savaite gera nesimatem.
Siulus man trauks dar po 10 dienu kazkur. O siaip jaciuosi gerai, aisku dar maudzia visa pilva, labiau ties sonkauliais, pacio rando neskauda.
Atsakyti
Eisiu įmesiu 5 mėn proga foto ax.gif vyras sakė kad susitraukiau ir užpakalio neliko lotuliukas.gif nors kg tai tie patys biggrin.gif

QUOTE(Šarlota @ 2014 10 16, 09:35)
Sveikutes,

As jau siandien namucio vaziuoju  thumbup.gif , laukiu vyro  wub.gif savaite gera nesimatem.
Siulus man trauks dar po 10 dienu kazkur. O siaip jaciuosi gerai, aisku dar maudzia visa pilva, labiau ties sonkauliais, pacio rando neskauda.

kaip smagu smile.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Masianca @ 2014 10 16, 06:56)
tatanka,rasyk mum kaip tau sekasi,pergyvenam irgi..
mane jau neuzilgo ves tirimams ir operuos..

Sekmes! Lauksim ziniu!!! drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos mergaitės 4u.gif
man prie rando atsirado keista dėmelė. Įkėliau į albumą foto iš arti, ar galit pažiūrėti ir pasidalinti savo mintimis, kas tai galėtų būti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2014 10 16, 10:24)
Sveikos mergaitės  4u.gif
man prie rando atsirado keista dėmelė. Įkėliau į albumą foto iš arti, ar galit pažiūrėti ir pasidalinti savo mintimis, kas tai galėtų būti?  blush2.gif

įaugo plaukelis arba išlys siūlo galiukas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 10 16, 10:47)
įaugo plaukelis arba išlys siūlo galiukas  mirksiukas.gif

blink.gif blink.gif blink.gif kokio dar siūlo? Juk mane siuvo tirpstančiais. Ar vidinis siūlas išslys? O taip gali būti, kad vidiniai pradeda lysti??? blink.gif
Atsakyti
Sveikos merginos. Turiu klausime , nes jau susidurete su sia operacija.
Pati siandiena buvau konsultacijai del pilvo, tai pasake, kad yra bambos isvarza+ issitempusi pilvo pleve, isvada-reikia operacijos.
Klausimas busu sekantis. Kadangi operacija geriausiu atveju daryciausi tik kitu metu rudeni, tai ar iki to laiko galiu sportuodama daryti pratimus pilvo presui ( bent jau minimaliai, kiek buna itraukta vienoje ar kitoje sp. programoje) , ar geriau is viso neliesti pilvo?
Atsakyti
QUOTE(Mopsyte @ 2014 10 16, 12:50)
Sveikos merginos.  Turiu klausime , nes jau susidurete su sia operacija.
Pati siandiena buvau konsultacijai del pilvo, tai pasake, kad yra bambos isvarza+ issitempusi pilvo pleve, isvada-reikia operacijos.
Klausimas busu sekantis. Kadangi operacija geriausiu atveju daryciausi tik kitu metu rudeni, tai ar iki to laiko galiu sportuodama daryti pratimus pilvo presui ( bent jau minimaliai, kiek buna itraukta vienoje ar kitoje sp. programoje) , ar geriau is viso neliesti pilvo?

Tikriausiai tai priklauso, kokio dydžio išvarža ir kiek įsitempusi pilvaplėvė. Bent jau man trenerė laabaai daug pratimų, skirtų pilvo presui, neleido daryti. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2014 10 16, 13:02)
Tikriausiai tai priklauso, kokio dydžio išvarža ir kiek įsitempusi pilvaplėvė. Bent jau man trenerė laabaai daug pratimų, skirtų pilvo presui, neleido daryti.  schmoll.gif

Kazkur per pirsto storuma, nes as pati bandziau patikrinti ar lenda ax.gif
Atsakyti
labas mergaites! 4u.gif
Tvarkaiu albuma savo ir pritvarkaiu.... zodziu ikeliau foto, bet jos ne is eiles issimete. Nemoku ten pataisyti, bet parasiau prie foto kiek laiko, tai tikiuos suprasut doh.gif
Atsakyti
Labai keista diena..
niekas nevyksta.. Gulineju lovoje.. Miegojau, nes naktis su prastu miegu buvo, o ir lietus prisidėjo dabar vėl gulineju.. Skaičiau knygą, matau kad reikės daugiau jų, nes realiai neturiu ką veikt..
Laukiu kada darbai baigsis ir kas nors atvarys aplankyti..
buvo rezidentas, klausinėjo kaip kas, profesorius dar operacinej buvo.. Sakau jam, gal tu ir operuosi? Sako oj nee, neleidžia mums, profesorius pats operuoja ir aiškina ką daro..
Išmatavo del korseto ir sakė ateis ryt ryte dabar su profesorium... Klausė kokių klausimų turiu, o kaip tyčia nieko nesugalvojau.. Gal kas ko paklausti nori? biggrin.gif
miegas ima..
merginos o jūs ejot į dušą prieš operaciją? Čia ant durų parašyta kad reikia, bet man lyg šalta atrodo..
Atsakyti