Įkraunama...
Įkraunama...

Plokštutis pilvukas 2 :)

QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 10 15, 09:17)
liux thumbup.gif
tai jau matyt  biggrin.gif  nesiginčysiu  biggrin.gif bandau savo riebalais atsikratyt dabar  lotuliukas.gif  sunku  lotuliukas.gif

Baik tu juokint su savo 3kg riebalu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(virginp @ 2014 10 15, 12:29)
Baik tu juokint su savo 3kg riebalu  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

Tai jau būna, kad kuo mažiau turi, tuo sunkiau atsikratyti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(virginp @ 2014 10 15, 12:29)
Baik tu juokint su savo 3kg riebalu  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

tai kad nejuda jie iš vietos biggrin.gif

kitas klausimas, ar mėlynuoja kam lūpos g.gif pvz sportuojant g.gif
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 10 15, 14:08)
tai kad nejuda jie iš vietos  biggrin.gif

kitas klausimas, ar mėlynuoja kam lūpos  g.gif  pvz sportuojant  g.gif

O ką tokio reikia sportuoti, kad net lūpos mėlynuoja? blink.gif Smegenys deguonies gauna nepakankamai g.gif Ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2014 10 15, 15:06)
O ką tokio reikia sportuoti, kad net lūpos mėlynuoja?  blink.gif  Smegenys deguonies gauna nepakankamai  g.gif Ar kaip?

tipo kraujas deguonies mažai gauna blink.gif kažkada yra taip buvę man bet seniai, o dabar vėl doh.gif
ir šiaip jei tik nejudu atrodo nušalsiu galūnes ir visa sušalsiu doh.gif
Atsakyti

Nu ne, tokiu salutiniu pajuciu, nepastebiu. schmoll.gif
Tik sportuojant saleje (mazdaug vidury treniruotes) man ziauriai uzeina ziovulys, trenere sake taip buna kai krenta cukraus kiekis kraujyje rolleyes.gif tada atrodo, kad nugriusiu vydury sales blush2.gif
Papildyta:
Matau Zuzzi temuke skaitineja. Noriu paklausti kaip tavo svoriukas? Gal pakrito? Gal gali imesti naujesniu savo i albumeli?
Atsakyti

Na as mokiausi, kad kai lupos melynuoja, tai su sirdute negerai. Sporduodama turi sekti savo pulsa ir nepjauti sirdies. Max tavo pulsas treniruotes metu turi buti 120/min + amziu metais. Taigi apsilimas ir tempimas irgi tam tikro pulso turi buti. Tai manau reikes tau laikroduka isigyt pulsui matuot wink.gif Cia butu mano toks patarimas 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Daug diskusiju praleidau praeitoj temoj lotuliukas.gif net astroku, sakyciau.

Man lygiai 5 savaites po op. Jauciuosi puikiai. Kartais patempia, bet jau vaikstau tiesiai, galiu zingsniuti skubiai ir atsisesti staigiai.
Tepuosi dermatix ultra. Randas superinis. Nebera uzkritimu, jis nepakilo kaip atrode pries dvi savaites. Pasirodo, kad desine puse buvo patinusi ir atrode, kad randas pakilo.

QUOTE(Masianca @ 2014 10 08, 22:59)
Idomu man sitoi vietoi,ligoninei kiek laiko isbuvote?Jeigu israso kita diena pvz,na arba po dveju,kas paskui perrisa,kur ta tvarkotes?

Grozio chirurgijoj laike 2 paras. Dabar jau laiko tiek visada. Ilgiau laiko, jei labai reikia, bet as kita para jau atsistojau, judejau, valgiau.
Labiausiai neramino, kaip bus su perrisimu. Taciau puikiai pati susitvarkiau. Buvau klinikoj tik 2 kartus - po 1 ir po 2 savaiciu ir viskas. Turejau dezifekavimo skysti, steriliu pleistru, tvarsciu ir viskas puikiai gavosi.
Namie daug miegojau, ilsejausi. Lankiausi masazuose.

QUOTE(tatanka @ 2014 10 09, 09:02)
Labas rytas,

Man paskutiniu metu labai keistas cia puolimas ant prof. V. ypac nuo tu - kurios pas ji net nebuvo..  g.gif kalbėjausi su kitu daktaru iš to paties skyriaus kur V dirba, pasirodo jie jau seniai spaudzia vadovybe del kainu "grozio operaciju", bet vadovybe ta skyriu labiau nori islaikyti kaip rekonstrukcini, o ne grozio plastikos.. todel kainos iki siol nera sudeliotos.. tiesiog manoma, kad to nereikia.. groziui yra privacios klinikos.. aisku keistas poziuris, bet..
be to, manau labai gerai yra tureti galimybe ilgiau pabuti daktaru prieziuroje ir ligonineje pabuti apie 5 paras, nei po vienos vaziuoti namo..
be to, suvokiu ir tai - kad nebijau jei ne jis operuos, o koks rezidentas - nes bus su prieziura.. ir jiems tikrai mokytis reikia.. ir tikiu kad jie stengiais kur kas labiau, nei jau tukstancius pagrazine daktariukai.. - lygiai taip pat, kaip ir grozio chirurgijos klinikoje - kaip manote - kur mokosi nauji ju daktariukai? ir ant ko?  blush2.gif
del to, kad reikia veztis i ligonine savo chalatuka, ar tapkes - nematau tame bedos - patalai taip pat svarus.. o kad po operacijos kiekvienos organizmas skirtingai reaguoja, ir kunas skirtingai pokycius priima, tai cia jau ne nuo daktaro kuris ta operacija daro priklauso.. - yra ne viena kuriai randas pakilo kuri daresi op pas M, ar K.. ir daresi veliau korekcijas, patinimai taip pat visiskai normalus dalykas.. nes buvo chirurginis isikisimas, tik tiek, kad buna kaip suprantu moteru kurios isivaizduoja pooperacini laikotarpi visai kitaip nei jis yra ir turi buti, todel paskui skundimaisi atsiranda.. ir nepasitikejimas daktaru ar daktarais..

del soliariumo - tau juk jau nemazai laiko praejo..  mirksiukas.gif  nebepamenu kas - bet tikrai vaiksciojo kur kas maziau laiko praejus po op..  blush2.gif

Na, panasu, kad man po M. darbo nereikes korekcijos.
Is tiesu, mes nezinome, kas operuoja. Taciau tokie dalykai kaip apmokymai vyksta universtetinese klinikose. Idomu, ar privati klinika ryztusi apmokyti ant pasiento, kuris moka pinigus ir kuriam nemokamai butu daromos korekcijos metu laikotarpyje po op, jei yra klaidu. Po tokiu atsiliepimu neaisku, ar as eitu i tokia privacia istaiga. Paskaitykite daktaru CV, kur ju buvo pirmos darbo vietos. Klinikos, ligonines, tada privati.

QUOTE(mesyte @ 2014 10 09, 20:03)
sveikos mergaites, po dvieju nestumu ir besaikio valgymo priaugau nuo 62 iki 89 kg..rezultatas- nukarusi oda po cezario pjuvio oper. kazkur 2 cm .visas pilvas ir virs bambos ir strenos baisiomis strijomis pasidenges..ziauru...dabar jau kai baigiau matinti kudyki emiaudi svorio mazinimo. jau dziaugiuodi nrtekudi 14 kg..bet tik padiziuriu i pilva..verkti norisi..o kartais ir verkiu.. kiek kainuoja ta operacija..kazin ar galiu svajoti apie ja.. verysad.gif

Sveika prisijungusi.
Kainas pasiziurek internete pagal uzklausas pilvo plastika ismes ivariu kliniku puslapius ir bus aisku apie kokia suma kalbama. Taciau tikraja suma pasako per konsultacija.

Beje, Grozio chirurgijos klinikoj nuo spalio pradzios stipriai sukilo kainos. blink.gif na, as tikrai pigiai apsisukau thumbup.gif

QUOTE(oksaniux @ 2014 10 10, 10:06)
Labas rytas!  4u.gif
Mergaites kurios po dvigubos, kada galima ant pilvo miegoti, arba kada jus pradejot?
As prabundu nakti ant pilvo, miegodama persiverciu, bet jauciu toki tempima krutyse. Tai staigiai atgal apsiverciu  g.gif  Jeigu tik pilvas butu manau jau po menesio buciau ant pilvo miegojus....

Man sake pora menesiu nemiegoti ant pilvo

QUOTE(oksaniux @ 2014 10 14, 09:21)
labas rytas mergaites! 4u.gif
Vakar buvau pas daktariuka, dare krutines ir pilvo echoskopija. Pilvas mano ta viskas gerai, nera jokiu vandenu, keli sukietejimai ties randu, bet seip viskas puikiai. O va krutine, ta kaire kur leciau gijo, ten kraujotaka prastesne. Yra k krutyje keli riebaliniai guzeliai susidare, del kraujotakos nepakankamumo.
Bet jie nepavojingi ir su laiku turi praeiti. Kai kur siuliukai lindo, tai sutvarke daktarelis. O savarbiausia, kad leido sportuoti, minti dvirati ir ant pilvo miegoti, ir netgi sake reikia.
Tik dabar visas foto persikeliau is daktaro. Tai pakoreguosiu albumeli kokia diena.
o seip jauciuosi normaliai. Dar apie menesi nesioti spec lemenele, nes mano krutines raumenys nevienodi ir viena kruti dar reikia paspausti zemyn. Tai vat tokos naujienos pas mane....po 2 men kosultacijos. thumbup.gif

Sveikinu su gerom ziniom.
Atsakyti
QUOTE(oksaniux @ 2014 10 15, 17:42)
Na as mokiausi, kad kai lupos melynuoja, tai su sirdute negerai. Sporduodama turi sekti savo pulsa ir nepjauti sirdies. Max tavo pulsas treniruotes metu turi buti 120/min + amziu metais. Taigi apsilimas ir tempimas irgi tam tikro pulso turi buti. Tai manau reikes tau laikroduka isigyt pulsui matuot wink.gif Cia butu mano toks patarimas  4u.gif

hmmm man ant cardio jau po 10 min apie 150 rodo unsure.gif tačiau nulipus greit atsistato g.gif

draugei, kai taip darėsi, rado ligą, labai rimtą, dėl kraujo krešėjimo unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 10 15, 21:01)
hmmm man ant cardio jau po 10 min apie 150 rodo  unsure.gif tačiau nulipus greit atsistato  g.gif

draugei, kai taip darėsi, rado ligą, labai rimtą, dėl kraujo krešėjimo unsure.gif  unsure.gif
e

Manau reik tyketis, kad nieko Tau blogo nebus.
Varau ligoninėn.. Tiksliau meginu išlipti iš lovos ir varyt į pasimatymą ligoninej su V.. Miego noriu labiau nei pasimatymo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(tatanka @ 2014 10 16, 07:15)
Manau reik tyketis, kad nieko Tau blogo nebus.
Varau ligoninėn.. Tiksliau meginu išlipti iš lovos ir varyt į pasimatymą ligoninej su V.. Miego noriu labiau nei pasimatymo  doh.gif

tatanka,rasyk mum kaip tau sekasi,pergyvenam irgi..
mane jau neuzilgo ves tirimams ir operuos..
Atsakyti
QUOTE(Masianca @ 2014 10 16, 05:56)
tatanka,rasyk mum kaip tau sekasi,pergyvenam irgi..
mane jau neuzilgo ves tirimams ir operuos..

Tu taip pat rašyk.. mirksiukas.gif
Atsakyti