Įkraunama...
Įkraunama...

Plokštutis pilvukas 2 :)

Įkėliau naujų nuotraukų blush2.gif pilvo apačia vis dar mane erzina verysad.gif
Atsakyti
Klausykit tai as taip suptantu kad liemenuko man nereikes daugiau tik nuvyksiu ir ten jau kaip uzdes spec po op ta ir devesiu?
Atsakyti
QUOTE(Masianca @ 2014 10 14, 14:08)
Klausykit tai as taip suptantu kad liemenuko man nereikes daugiau tik nuvyksiu ir ten jau kaip uzdes spec po op ta ir devesiu?

tai jau matyt, kad taip biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes,

Trumpai rasau kaip man sekasi cia chirurginiam skyriuj biggrin.gif
Siandien jau 6 d. po operacijos, vienas drenas dar paliktas, bet jauciuosi jau gerai, aptarnavimas neprasciau nei sanatorijoje smile.gif Siandien jau galva net issiploviau, zodziu su kiekviena diena vis geryn as. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Šarlota @ 2014 10 14, 19:11)
Sveikutes,

Trumpai rasau kaip man sekasi cia chirurginiam skyriuj  biggrin.gif
Siandien jau 6 d. po operacijos, vienas drenas dar paliktas, bet jauciuosi jau gerai, aptarnavimas neprasciau nei sanatorijoje smile.gif Siandien jau galva net issiploviau, zodziu su kiekviena diena vis geryn as.  thumbup.gif

thumbup.gif saunu!!! Bet ziuriu tave irgi ilgai laiko ligoninej g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2014 10 14, 19:05)
thumbup.gif saunu!!! Bet ziuriu tave irgi ilgai laiko ligoninej  g.gif

Cia tikriausiai standartiskai, iki 10 d ir pralaikys smile.gif bet man gerai, kiek reikia, tegul laiko cool.gif nors nuo vaiku pailsesiu - atostogos rolleyes.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirisama @ 2014 10 14, 09:29)
Sveika,
labai džiugu, kad tau irgi viskas gyja  4u.gif  o tai kodėl reikia miegoti ant pilvo? Aš pati pabandžiau kelias  naktis, nu nepasakyčiau, kad patogu. Nemėgėja esu  schmoll.gif

Raumens kontrakturu profilaktikai gyd sake.
Atsakyti
Siandien jau 7 d., istrauke antra drena, rytoj namucio thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bandomasis2006 @ 2014 10 13, 19:39)
Sveikutės 4u.gif  ačiū už temelę smile.gif
kad ir turint tų pinigėlių, kam mokėti, jeigu galima nemokamai  bigsmile.gif
geriau kokia šilta suknelė ,bus patogiausia  mirksiukas.gif

Pinigeliu nereikia moketi jei problema tik organuose, o jei reikia tvarkyti ir riebalus is visu pusiu, tada jau kitas reikalas. Tada tenka moketi ir pinigelius. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Masianca @ 2014 10 14, 14:08)

Tikrai nebereikes senuju liemeneliu mirksiukas.gif po 2 men nesiojimo spec liemeneles, teks pirkti naujas. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo virginp: 15 spalio 2014 - 08:03
QUOTE(Šarlota @ 2014 10 14, 19:11)
Sveikutes,

Trumpai rasau kaip man sekasi cia chirurginiam skyriuj  biggrin.gif
Siandien jau 6 d. po operacijos, vienas drenas dar paliktas, bet jauciuosi jau gerai, aptarnavimas neprasciau nei sanatorijoje smile.gif Siandien jau galva net issiploviau, zodziu su kiekviena diena vis geryn as.  thumbup.gif

liux thumbup.gif

QUOTE(virginp @ 2014 10 15, 09:02)
Pinigeliu nereikia moketi jei problema tik organuose, o jei reikia tvarkyti ir riebalus is visu pusiu, tada jau kitas reikalas. Tada tenka moketi ir pinigelius.  biggrin.gif

tai jau matyt biggrin.gif nesiginčysiu biggrin.gif bandau savo riebalais atsikratyt dabar lotuliukas.gif sunku lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bandomasis2006: 15 spalio 2014 - 08:17
QUOTE(oksaniux @ 2014 10 15, 06:14)
Raumens kontrakturu profilaktikai gyd sake.

Geras bigsmile.gif šią naktį vėl bandžiau miegoti ant pilvo, prasibundu ir žiuriu į lubas lotuliukas.gif nesuprantu kaip per miegus persiverčiu atgal. Visai nepatogu ant pilvo schmoll.gif nors gulint nieko neskauda ir nespaudžia.
Atsakyti
QUOTE(virginp @ 2014 10 15, 10:02)
Tikrai nebereikes senuju liemeneliu  mirksiukas.gif  po 2 men nesiojimo spec liemeneles, teks pirkti naujas.  bigsmile.gif

Senai noriu jas visas ismesti lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Masianca: 15 spalio 2014 - 08:52