nemanau, kad tokio dydžio krūtinei labai jau reikaligi pakietinimai ar vielutės Pakietinimai daugiau reikalingi optiškai didinti krūtinę, o vielutės - suteikti jai formą. O ta paprasta medžiaga - medvilnė? Jei medvilnė, tai labai gerai. O gal su nėrinukais nori? Su nėrinukais tai jau ne vien sau, bet ir kitų akims daugiau skirta, tai gal dar tau ankstoka? Neparasei kiek metu.
Del to nelaikymo. Vien petnešėlės čia gali būti niekuo dėtos. Įtariu, kad liemenėlės apimtis tau parinkta per didelė. Pasimatuok apimtį po krūtim ir pamatuok liemenėlę, gal tiesiog reikia mažesnės apimties, pvz. perka 75B, o reikia 70B. Dar geriau būtų, jei nueitum i parduotuvę ir pasimatuotum skirtingų dydžių liemenėles, geriau sau dydį prisitaikytum.
Mano dukrytei 12 m . , nuo vasaros pradėjo nešioti liemenėlę. Beje jei pati nesugalvojate paklauskite dukros, ar ji jau nori ją nešioti.
mano dukra pasake, kad jai reikia liemeneles, nes "visos klaseje nesioja liemenele"....puoliau ieskoti. Deja, veliau isaiskejo, kad dauguma klases mergaiciu savo mamoms taip sake. Kazkokia mada turbut atejo. Taigi nupirkau ir ji labai laiminga, nors nieko dar neturi. Jai 10 metu, 4 kl.
pirkau Benetone Gedimino pr. 2 aukste (pacios maziausios, nors raso . Labai saunios liemeneles ir trikotazines, ir sintetiniu yra.
pirkau Benetone Gedimino pr. 2 aukste (pacios maziausios, nors raso . Labai saunios liemeneles ir trikotazines, ir sintetiniu yra.
gal cia nuo vaiko priklauso. Mano dukra negali nutyleti, kai jai kas nesiseka. Ji vis sneka ir aiskinasi. Pirmoje klaseje, maniau, isprotesiu.......ji del visko nervinosi: drauges reikejo vienos ir ypatingos, bureliai siokie anokie, tai mokytoja kazka pasake.... Ji ir dabar neduoda uzmigti, kol neapsvarsto visu reikalu ir problemu. Kartais pykstu ir jai pasakau, kad cia is viso ne problema, kad galetu maziau nervintis arba pati kalta... (suprantu, kad as neteisi, bet kantrybes man truksta).
....musu klases mokytoja vaikams sako, kad jie maziau skustusi savo tevams. Sito nesuprantu. Nes manau, kad vaikai neskundzia, o pasakoja, kaip sekesi. Tikrai daugybe klausimu aptariu su vaiku. Bet ji pati prieina ir klausia visko.
o mano drauges dukra mamai nieko nesako. Drauge labai pergyvena, kad nezino kas vyksta mokykloje ir pan. Kai pareiname is sveciu, kartais mano dukra pasako apie drauges mergaite ka nors, o as tikrai zinau, kad to jos mama nezino.
....musu klases mokytoja vaikams sako, kad jie maziau skustusi savo tevams. Sito nesuprantu. Nes manau, kad vaikai neskundzia, o pasakoja, kaip sekesi. Tikrai daugybe klausimu aptariu su vaiku. Bet ji pati prieina ir klausia visko.
o mano drauges dukra mamai nieko nesako. Drauge labai pergyvena, kad nezino kas vyksta mokykloje ir pan. Kai pareiname is sveciu, kartais mano dukra pasako apie drauges mergaite ka nors, o as tikrai zinau, kad to jos mama nezino.
QUOTE(vakareo @ 2011 11 12, 22:00)
įtartina mokytoja sakyčiau manau jinai nenori kad kažkas iš klasės neštų šiukšles, o jei bijo, vadinasi šiukšlių yra. šiaip tai padorūs mokytojai patys stengiasi kuo labiau su tėvais bendauti (taip kaip ir rūpestingi tėvai stengiasi bendrauti su mokytojais)
nueikit i parduotuve su mama ir issirink kokie komplektuka, pasakyk, kad mergaites tokius komplektukus nesioja. Aisku, jei kokia liemenele su silikonais issirinkt nori, tai gal ir baisu mamos paprasyt
QUOTE(Onora @ 2012 02 16, 14:51)
nueikit i parduotuve su mama ir issirink kokie komplektuka, pasakyk, kad mergaites tokius komplektukus nesioja. Aisku, jei kokia liemenele su silikonais issirinkt nori, tai gal ir baisu mamos paprasyt
Pabandžiau ką tik, padariau taip: Parašiau, mama ar gali nupirkti liemenėlę? Pažymėk TAIP arba NE.Tad ji pažymėjo TAIP, bet parašė,kad ne šiandien, o jau rytoj ar kada. BET KAIP BIJOJAU,P.S. Pirmą liemenėlę turėjau sportinę, kai man buvo 9m. o dabar man jau 11m.
na ir puiku, tik nesuprantu, kodel rastu? del drasos?
QUOTE(Onora @ 2012 02 16, 19:59)
na ir puiku, tik nesuprantu, kodel rastu? del drasos?
Taip, jau taip bijojau