Įkraunama...
Įkraunama...

Tarp mamų ir dukrų

sveiki,man 12 metu.liemenele nesioju nuo 11 krutine ne is didziausia ,bet dziaugiuosiu ka turiu savo amziuje.manau zinoma verta pirkti liemenele 12 dvylikos metu panelei. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(donatele00 @ 2011 10 12, 10:01)
sveiki,man 12 metu.liemenele nesioju nuo 11 krutine ne is didziausia ,bet dziaugiuosiu ka turiu savo amziuje.manau zinoma verta pirkti liemenele 12 dvylikos metu panelei. smile.gif

Dekui uz patarima. smile.gif
Atsakyti
Mano dukra irgi pradėjo nešioti liemenėlę 11 m. Mergaičių knygoje buvo perskaičiusi, kad liemenėlės būtinai reikia, kai skirtumas tarp krūtinės apimties ir po krūtine būna apie 15 cm. Taigi kantriai laukė ax.gif Bet aš tiesiog mačiau, kad jai jau nepatogu, nes ir palaidinukės persišviesdavo ir šiaip energingiau judant nesmagu. Taigi vieną dieną mergaitės išėjo apsipirkti biggrin.gif Apėjom keletą parduotuvių, pasimatavo keletą modeliukų. Ir išsirinko patogiausią. Iš pradžių tai buvo paprastos medvilninės sportinės liemenėlės. O po keleto mėnesių jau pirkom tą tikrą su pakietinimais rolleyes.gif
Atsakyti
Ir aš tokią bėdą turiu, mano dydis 70d, kai reikia liemenuko - tragedija būna. Bet tinkamo dydžio kartais buna lindexe, sepalo., triumphe visada buna, tik kad kainos ten ziauriai dideles sad.gif kita vertus esu susiradus tinkamo dydzio ir new yorker'yje, ir maximoje.
Beje, kelis kartus pirkau 75d ir tiko kuo puikiausiai, todėl dabar, jei nera 70d, tai issimatuoju ir 75d, kartais tinka...
Dar vienas variantas jeigu reikia pigiai - turgus, paauglystej liemenukus gariunuose pirkdavau. Aisku, kokybe neblizga bet ir kaina 10-15lt tesiekdavo.
Atsakyti
QUOTE(vytute17 @ 2011 10 05, 20:33)
man mama dar NIEKO nepasakojo nei apie brendimą nei apie kitus dalykus ...
Viską sužinojau iš klasiokių apie mėnesines,liemeneles ir kitus dalykus , o mama net neužsiminė sad.gif

Labas vytuteLabai tave suprantu g.gif as jau pati mama, bet man atrodo kad iki siol del to pikstu ant savo mamos. Pati sau ja teisinu....bet vel pikstu. unsure.gif Jus aisku dabar daugiau visko zinote,( as kalbu aplamai, apie siuolaikini jaunima )negu mamos gali paaiskinti, bet man atrodo, kad tai turi padaryti labai artimas zmogus, o ne drauges ir t.t.
Atsakyti
Vien dėl higienos neužtenka vienos liemenėlės , jas reikia skalbti kaip ir kitus drabužius . Nors , gal kaip pas vienuolikmetę dar nėra tokios krūtinės , kad reikėtų liemenėlės .
Atsakyti
Tiesiog Prisijungė forumo šiandien, labai malonu, kad žinote. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
aciu visoms rasiusioms kadangi mergaites mama gryzta anksciau nei planuota tai ir bedas isspres pati - tad tema galima kaip ir uzdaryti
Atsakyti
Sveikos mamos,tema problemos tarp mamu ir dukru jau uzdaryta,tad sukuriau nauja tema. Zodziu pamote man perka liemeneles be jokiu pakietinimu,be vieluciu,iprastos liemeneles tipo tik visos medziagines. Pastebejau kad jos nelaiko krutu,kad ir kiek petneseles suverziu vis tiek taip "nukarusiai" atrodo,o ir nusiemus liemenele krutys tokios lyg nukarusios atrodo schmoll.gif nerimauju, kad tos liemeneles gali pakenkti augimui ir kad jos ateityje ir liks tokios verysad.gif Tad net nezinau ka tureciau daryti,gal as klystu? patarkite 4u.gif
Atsakyti
http://gyvenimas.del...a.d?id=51113185
Atsakyti
kokio dydžio nešioji liemenėlė?
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2011 10 30, 14:27)
kokio dydžio nešioji liemenėlė?

B
Atsakyti