Nesuprantu kam ta liemenele 7metei
QUOTE(godukxas @ 2010 08 25, 17:14)
Nesuprantu kam ta liemenele 7metei
Nori kuo greiciau suaugusiom pasijust yra kaimynes mergaite,ji labai kudute o liemeneles nori labiau nei valgyt ir pati kaip lentute ,jau girdejau ir mano dukrai gyresi ,kad ejo pirkt liemenele ant kurios vietos ji nesios neisivaizduoju
Pas mus, Anglijoj, tai mamos liepia ''lentutėm'' nešiot liemenėles ir pradėjo pirkti iš suaugusiųjų skyriaus. 32A 34A
Dar galit čia pasiskaityt http://www.londoniet...uls-ir-vaikinai .
QUOTE(_Spalvota_ @ 2010 08 28, 10:47)
Ką daugiau galiu pasakyti, baisiau negu baisu.
Labas, aš auginu3 vaikus 2 dukras 16 ir 7 metuku ir dar sūneli 6 mėn. Man labai keista čia skaityti kokius pokalbius kaip mergaites prašo patarimo : Kaip mamai pasakyt, kad man reikia liemenuko, arba man prasidėjo mėnesines bijau pasakyt mamai.
Argi jau niekas nebemoka kalbėtis atvirai pvz. prie arbatos puoduko, negi jau viska rašom, klausiam forumuose.
Argi jau niekas nebemoka kalbėtis atvirai pvz. prie arbatos puoduko, negi jau viska rašom, klausiam forumuose.
QUOTE(nežiniukas1 @ 2011 08 18, 18:46)
Labas, aš auginu3 vaikus 2 dukras 16 ir 7 metuku ir dar sūneli 6 mėn. Man labai keista čia skaityti kokius pokalbius kaip mergaites prašo patarimo : Kaip mamai pasakyt, kad man reikia liemenuko, arba man prasidėjo mėnesines bijau pasakyt mamai.
Mano manymu viskas priklauso nuo to, kaip mamos su dukromis bendrauja nuo pat vaikystės. Jeigu nuo mažų dienų atvirai kalbasi,pasitiki viena kita, mamos per daug atvirai neteisia savo dukrų nuomonės tai toks bendravimas išliks ir vaikystės ir paauglystės metu bei suaugus. Pilnai suprantu, akd kai kruios mergaitės bijo su mamomis šnekėtis kai kuriomis temomis, nes bijo, kad mamos jų nesupras,o gal net pasišaipys. Tačiau manau,kad ir tai,jog kompiuteris tapo kasdienybe tiek vaikų tiek suaugusiųjų tarpe kai kuriems tampa sunku bendraut ir realybėj
Na toliau teskime sia tema!!!
Papildyta:
Na va kadangi ana tema uzdaryta sukuriau nauja...
Na priejo ir man mamai pasakyti... Kai vaziavome is sodo as mamai pasakiau:
Mamaaaaa, prisimeni mes buvom su visom mergaitem susitikusios akropolyjeee?! tai va... galiu greitai tai pasakyti?!
nu?!
Visos mergaites turi liemenukus, o as ne! as irgi noriu!!!
Nu gerai.... o kur ju buna piRkti???
Kotryna (mano drauge) man sake kad jos pirko Lindex panoramoje...
nzn gal ir seppaloje yra...
gal...
va taip musu pokalbis ir baigesi labai dziaugiuosi kad isdrysiau ir paneles, nebyjokite nieko cia baisiaus ... kai pasakai net palegveja...
Pirma tema
Papildyta:
Na va kadangi ana tema uzdaryta sukuriau nauja...
Na priejo ir man mamai pasakyti... Kai vaziavome is sodo as mamai pasakiau:
Mamaaaaa, prisimeni mes buvom su visom mergaitem susitikusios akropolyjeee?! tai va... galiu greitai tai pasakyti?!
nu?!
Visos mergaites turi liemenukus, o as ne! as irgi noriu!!!
Nu gerai.... o kur ju buna piRkti???
Kotryna (mano drauge) man sake kad jos pirko Lindex panoramoje...
nzn gal ir seppaloje yra...
gal...
va taip musu pokalbis ir baigesi labai dziaugiuosi kad isdrysiau ir paneles, nebyjokite nieko cia baisiaus ... kai pasakai net palegveja...
Pirma tema
priziuriu drauges dukra iki nauju metu ir susiduriau su netiketa problema nuejom apsipirt apatiniu ir buvau soke jai 14m o liemenele nesioja jau 70d dydzio puolem ieskot nera taip lengva o lietuvoj sunku,arba bobiskos isvaizdos arba nerealios kainos arba netinka forma nes jos figura mergaitiska liekna o formos moteriskos net parduotuvese pardavejos galva kraipydavo arba kapseliai mazi arba aplink laisva ,kas pagelbesit nes pati nesiojiu tik 75b o vaiku kol planuose nera...rasykit cia arba asmenine kas susiduret per dukras o gal pacios tokia problema turejot kai buvot jaunos
QUOTE(jaunoji2010 @ 2011 10 03, 18:35)
priziuriu drauges dukra iki nauju metu ir susiduriau su netiketa problema nuejom apsipirt apatiniu ir buvau soke jai 14m o liemenele nesioja jau 70d dydzio puolem ieskot nera taip lengva o lietuvoj sunku,arba bobiskos isvaizdos arba nerealios kainos arba netinka forma nes jos figura mergaitiska liekna o formos moteriskos net parduotuvese pardavejos galva kraipydavo arba kapseliai mazi arba aplink laisva ,kas pagelbesit nes pati nesiojiu tik 75b o vaiku kol planuose nera...rasykit cia arba asmenine kas susiduret per dukras o gal pacios tokia problema turejot kai buvot jaunos
As pati visada turejau sita problema, ir nesioju tokio pacio dydzio lemenuka, tik ji labai sunku rasti. Anksciau tokiu lemenuku budavo latvisko apatinio trikotazo parduotuveje, o dabar radau gera parduotuve lindex, ten paciu ivairiausiu dydziu ir formu yra, tik reikia sau prisitaikyti. Tik kainos truputi kandziojasi
Turiu tokia problema beveik puse gyvenimo Daznai nusiperku man patinkanti liemenuka su man tinkanciais kauseliais ir iskart nesu i siuvykla, kad siek tiek nugaroje sutrumpintu. Pvz. perku liemenuka Kauno akropolyje, o ten taip pat yra maza rubu taisykla. Sumoku kelis litus