Įkraunama...
Įkraunama...

Tarp mamų ir dukrų

QUOTE(IngridaB @ 2010 05 04, 21:02)
Super savarankiška.Gal ,kad pagrandukė?
Duodame pinigus,aš neturiu noro ,o ir laiko po parduotuves,kaip ji vaikšto,trintis.Tai,jau,kai pasako,ko reikia,pati ir nusiperka.Reikėjo koncertinės suknelės,tai per išeigines pati susirado,kadangi didokas pirkinys,reikia patarimo,šiandien nuvažiavome kartu,pasimatavo ir pirkome,nors mokėjo ji pati(pinigai jau buvo duoti per išeigines),bet va viena pabijojo pirkti. bigsmile.gif

Čia tokia kaip aš lotuliukas.gif Visad perkuosi savarankiškai, ir kartais erzina, jog nori apsipirkti savarankiškai, o mama būna šalia doh.gif
Vistiek aš ją myliu. wub.gif wub.gif
Atsakyti
Jei siek tiek nepatogu be, tai isigyk kaip jau kazkas sake bent sportinio tipo liemenele. Mano nuomone, ne per anksti.
Atsakyti
žinoma įsigyk, tik savo dydžio, nes pvz. aš buvau nusipirkusi didesnę (krūtų neturėjau, o labai norėjau) blush2.gif , tai klasiokai tą pačią dieną "išpirko" lotuliukas.gif
Atsakyti
Manau, kad reiktų. Paprasčiausia - nueiti į parduotuvę ir nusipirkti liemenuką ;D Yra net ir vaikiškų dydžių su pakietinimais. Tai suformuos tavo krūtinę, ji atrodys žymiai didesnė. Sėkmės.
O su mama, jei bijai, kalbėti tikrai nėra būtina... ;]
Atsakyti
Na, bet negi mama nesuprastų g.gif mano mergaitė tokį ale papinuką(kaip maikutė trumpa) jau 3 kl kelias dienas panešiojo, kol nusibodo ax.gif kas čia blogo, drausi dar labiau norės blink.gif
Atsakyti
Griebk kokia drauge ir eik i parduotuve pirktis liemeneles smile.gif Jei krutine nedidele, rinkis sportinio tipo liemenele.
Apskritai jei nori, tai nusipirk, jausies jaukiau tarp visu draugiu, kurios jau nesioja smile.gif
Atsakyti
jei žadi pirktis labai padidinančią, tai siūlyčiau palaukti vasaros. tada rudenį sugrįžus į mokyklą, atrodys natūraliau ir įtikinamiau, jog per vasarą paaugo. nes neįtikėtina būna, kai vakar mergaitė krūtinės neturėjo, o šiandien jau atžygiuoja su papuliais į mokyklą. pati taip dariau, per vasarą užsiauginau . blush2.gif
sėkmės tau. mirksiukas.gif
Atsakyti
Tema apniurus , bet turėtų būtų gana įdomi, o čia istorija, kurią pati mačiau. 4u.gif
Gyvenu Anglijoje, čia jau pusę forumo žino lotuliukas.gif
Tos kurios žino yra parduotuvė PRIMARK. Nu žinot pradedant nuo apyrankės baigiant iki liemenėlių SEPTYNMETĖM.
Nu va ir pradedu:
Rinkdamasi liemenėlę, šalia stovėjo angles : dukra su mama.Na dukrelės kojos kaip mano riešai, krūtinės dar 4 metus bus nematyti. Tokia dieve, atrodo pažiūrėsi iškart ji sukris lotuliukas.gif , na jos ir ginčijasi : Mam, šita graži. Parodė tokia kaip sportinę maikutę.Kam tau tokių reik, imk normalią.
Poto priėjo prie tų kurias aš žiūrinėjau, mama jas dvi po dvi pasiėmė, (po dvi supakuotos) ir įsidėjo į krepšį. Mergaitė pradėjo : Aš šitų nenoriu! Jos man per dideles!
Aisku mama neklause ir sake jog sitos jai kaip tik, na o jos buvo mano dydzio 65AA na man jos tinka doh.gif Nu jos ten ir lakste pirmyn atgal. doh.gif Mergaite nubega pasikeist, motkele irgi pakeist. doh.gif Reikejo pamatyt, mazulytei tokiai pati mama kisa dideles liemeneles, jog papai kuriu nera didesni atrodytu. doh.gif Baisu.
Atsakyti
na taip, iš straipsnio aš supratau kad tikrai joks čia ne briedas, tiesiog prekybos tinklas Tesco įvardijamas kaip neetiškų prekių pardavėjas, kuriuo piktinasi moksleivių, tėvelių ir pedagogų atstovai, kaipo skatinančiu net ir tokio amžiaus mergaites atrodyti seksualizuotai ar vulgariai. o kad septynmetėms - taigi aiškiai rašo kad produktas yra ir įvardytu dydžiu- pradedant 7m ir toliau. liemenėlės yra su pakietinimais, ir deja manau tikrai yra perkamos. kaip rasoma, kainuoja jos vos 4 svarus, tai reiskia kad mergaitės jas gali nusipirkti be tėvų žinios nes tam pakanka kišenpinigių... deja, tokia realybė, teko ir Lietuvėlėj matyti mergaites pradinukes besistaipanšias daugiabučio kieme priešais automobilio langus, ir rankomis kilnojančias "papus" - bežiūrinčias kaip ir kokiu kampu pakėlus atrodo "didesni", ir garsiai nesikuklinant diskutuojančias šiuo klausimu doh.gif būtų tos liemenėlės Lietuvoj (jeigu dar nėra), pirktų jas ir čia...
Papildyta:
o jei į temą- ne nenormalu schmoll.gif o jeigu tokios yra, tai nereiškia kad čia norma doh.gif beje straipsny rašoma kad šis prekybos tinklas išėmė iš apyvartos tokią prekę - žaislinis rinkinys šokiams aplink stulpą blink.gif nes kilo didžiulė pasipiktinimo banga kad iš vaikų norima atimti vaikiškumą... na nieko ir nepridursi, ko tik neprigalvojama, gal rimtai pradės ir sekso žaisliukus vaikams gaminti? kai pinigų norisi kuo daugiau užkalti, tai nieko švento nelieka
Atsakyti
Jezau, kad dar tokioms tie papukai nesikala.. doh.gif ir dar kelis metus i prieki nesikals doh.gif kaip anksti bresta, o gal ir patys bandom subrandint tuos vaikus... patys, tai turejau galvoje suaugusius zmones... blink.gif
Atsakyti
lemeneles nenesiojau iki tol kol per kuno kulturos pamoka begant nepradejo tempti blush2.gif 4u.gif smile.gif
Atsakyti
na as irgi uzsidejau gal kokios 14 ir dejausi, nes jau tikrai reikejo, bet toli grazu, net mintyse nebuvo nei 7 metu, nei 10ties detis liemeneles blush2.gif
Atsakyti