Sveikos mamos
Sveiki, mano santykiai su mama tikrai negeriausi...Nors paplepam retkarčiais apie mokyklą ir pan...Esu žžiauriai uždaras žmogus, iš manęs nieko neišpeši
Žinoma kartais būnu žiauriai rimta, o kartais linksmuolė
Vos kaip išgirstu žodį "lytinis brendimas", o dievulėliau, kad į žemę prasmegčiau
Man beveik 13 metų (bus spalį), esu "kauliukas" nors ryju kaip nežinau kas, net mama stebisi mano apetitu
Jau buvau kartą užvedusi, kada man buvo 9 metai, klausinėjau mamos kas tie o.b., kas tos menstruacijos, mama sakė tokio žodžio nežinau. Mamai prasidėjo 14 m. lygtais, žinau, nes kažkada labai norėjau"papų" ir klausiau mamos kada užaugs man "papai"
, ji sakydavo man užaugo 14, o tada ir subrendau aš. O dabar ir krutinukė mini yra, ir iškyros kiekvieną dieną bėga ir jau gal 6 mėn. taip... nežinau ką man daryti reikės, kaip bus menesinės....Nors esu savarankiška viską perkuosi pati, manimi mama netaip rūpinasi kaip broliais, žinoma mano močiutė viską papasokojo man kai negirdėjo mama
Man baisu ką reikės daryti, kaip man bus menesinės, iš kur aš gausiu, kaip apsisaugoti ir pan. Jei galite patarkite, nes jaučiu, kad tą diena vis artėja