Įkraunama...
Įkraunama...

Tarp mamų ir dukrų

QUOTE(Paaugliukė @ 2012 02 17, 19:49)
Tada kai jis gers kava arba arbata ar kazka ryte arba vakare , jei ryte tai pasakyk taip:
Labas rytas, kaip miegojai? Noreciau taves paklausti, ar galiu?
O jeigu vakare tad pabandyk:
Mama (pamote), ar galeciau paklausti tokio dalykelio?
Jei ji pasakys TAIP tai viska ir izresk. mirksiukas.gif

Sitam variantui taip pat neturiu tiek drasos ;DDDD

Iskilo dar vienas klausimas: ar normalu,kad pirma menesiniu diena bega tamsiai rudas kraujas?Paskutinemis dienomis tai normalu,bet ar normalu ir pirmosiomis??anksciau taip nebudavo,o va dabar jau gal 3cias menesis sitaip g.gif
Atsakyti
Gal dar kad nors patars ? Buvau dekinga
Atsakyti
QUOTE(Honestlygirl @ 2012 02 23, 21:50)

As tai patarsiu maziau demesio skirti strijoms ir daugiau-mokslams, kad ir kaip banaliai tai skambetu...
Atsakyti
QUOTE(sena pažįstama @ 2012 02 24, 10:59)
As tai patarsiu maziau demesio skirti strijoms ir daugiau-mokslams, kad ir kaip banaliai tai skambetu...

Pasaket kaip Vaiva Eringyte biggrin.gif bet sutinku biggrin.gif
Atsakyti
Tikrai pasaket kaip vaiva eringyte, bet su jumis nesutinku man svarbiau asmeninis gyvenimas nors ir Mokslai I tai ieina. As noriu pasikalbeti su mama apie tai nuosirdziai. Bet geda tai nugali, nebezinau ka daryti kad isdrysciau
Atsakyti
As irgi norejau parasyti, kad nesutinku su Eringyte, nzn kaip taip gavosi, bet tiesiog, kai grauzia kirminas del kazkokiu dalyku, kas ir suaugusiam nevisuomet atrodo smulkmena, o paaugliui didele beda atrodo, tai mokslai tikrai netampa nei paguoda nei uzsimirsti padeda.
Atsakyti
Honestlygirl, tavo metų aš irgi susipažinau su pirmosiomis strijomis dėl greito brendimo. Dabar jos yra šviesios, vos matomos linijos ant vidinių šalunų, sėdmenų, truputį ant krūtinės. Tikrai nevertėtų dėl to kompleksuoti ir atsisakyti malonumų.
Su mama patarčiau, kad ir kaip nedrąsu, bet kad ir užuolankomis visada paklausti kas tave domina. Ji negali visada perskaityti tavo minčių, tuo labiau, kad negyvenate kartu ir tikrai negali nuspėti tavo nuogastavimų dėl strijų, kai tu gėdijiesi ir nerodai savo kūno. Taigi, nusiramink, tikrai didelė dauguma merginų ir moterų turi srijas, atsiradusias brendimo metu, kintant svoriui, po nėštumo.
Žiūrėk į realias merginas/ moteris, o ne į retušuotas ir išmok save priimti ir mylėti 4u.gif

O dėl mėnesinių kraujo, jis gali būti tamsesnis. Kraujas patamsėja po kurio laiko, kai pradeda krešėti, o jei pirmą dieną dar ir nedaug jo išbėga, jis suspėja pakeisti spalvą, viskas čia normalu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Honestlygirl @ 2012 02 23, 22:50)

Labas.galbut normalu,o gal ir ne.Manau geriausiai pasikonsultuot su daktare,jei nedrysti tada su mokyklos sesele.
Atsakyti
Neradau konkrečios temos tad klausiu čia. Paskutiniu metu nusprendžiau sportuoti, sveikiau valgyti, galų gale sustiprėti fiziškai. iš pirmo žvilgsnio vienintelis stabdis nebent aš pati. Bet kartu prasidėjo ir pykčiai su mama. Dėl maisto. Ji gamina ne tik ne itin skaniai bet ir riebiai. Ėmė šaipytis , kad atsisakau valgyti su visais, atskirai perku arbatą (žaliają, kurios ji nepakenčia), stengiuosi gamintis pati. Nesuprantu kodėl ji taip elgiasi verysad.gif
Atsakyti
Sveiki, man 11 metu, menesines neprasidejo, bet turiu tokia problemele, mamos nedrystu paklausti, galvojau, gal jus turesite atsakyma smile.gif Mano krutys mazos, labai mazos, bet pradeda isrisketi, ir labai skauda speneslius, ar tai normalu unsure.gif unsure.gif iskart aciu uz ats 4u.gif smile.gif tongue.gif
Atsakyti
Tai normalu dėl krutų, bet kodėl nepaklausi mamos?
Atsakyti
Saulyte - Dėl krūtų viskas yra normalu. Jos tau auga, dėl to skauda.
Atsakyti