Įkraunama...
Įkraunama...

Tarp mamų ir dukrų

Iš kur strijos pas paauglę ? Manau greitos staigaus svorio metimo dietos nebuvo , gimdymo nebuvo ( ir dar mažiausiai septynis metus nėštumo neturėtų būti ). Tai iš kur jos ? Manau , kad čia tik tavo pačios vaizduotė .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo senmerge: 21 vasario 2012 - 09:49
Senmerge, jus tikrai senmerge biggrin.gif

Augant, brestant buna atsiranda strijos ir nereik cia net jokiu dietu ar apsirijimu ir vaizduotes. Manau, kad dauguma moteru turi paauglystes striju ant krutines, virs sedmenu, ant slaunu, ties juosmeniu ar dar kur nors.
Atsakyti
QUOTE(Onora @ 2012 02 21, 12:01)
Senmerge, jus tikrai senmerge biggrin.gif

Augant, brestant buna atsiranda strijos ir nereik cia net jokiu dietu ar apsirijimu ir vaizduotes. Manau, kad dauguma moteru turi paauglystes striju ant krutines, virs sedmenu, ant slaunu, ties juosmeniu ar dar kur nors.

Manau . Vėjai .
Atsakyti
Gal apklausa mergaites padarys laugh.gif
nuo isstypimo i ugi ir horizontalios strijos atsiranda ir ne pas ufonautus, o pas normalius zmones- tiesiog nesuspeja oda su augimu, analogiskai kaip ir su kitomis apimtimis, dar ir hormonai odos itrukimams turi itakos.

pagoolinau ismete is www.sveikaszmogus.lt
cituoju: "Strijų gali būti bet kur kūne, ten, kur tempiasi oda, dažniausiai – krūtų, pilvo, sėdmenų, šlaunų srityse. Jų gali atsirasti staiga netenkant ar priaugant svorio (net ir vyrams). Strijų būna net paaugliams –maždaug 70 proc. mergaičių ir 30 proc. berniukų jų atsiranda brendimo laikotarpiu. Tuomet jos dažniausiai lokalizuojasi juosmens, kryžmens, šlaunų, klubų srityse. "

Dar:
Krepsininku vaikinu tema forume
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Onora: 21 vasario 2012 - 14:30

Kulturistai apie strijas
cia aisku jie nenormaliais tempais nori raumenis uzsiauginti, bet labai gerai ir atsiskleidzia poziuris i strijas.

Tiesiog, ka noriu pasakyti- nera toks jau siaubas tos strijos ir nera kazkokia anomalija ir retenybe smile.gif

Ir Selen Gomez ju turi biggrin.gif nu cia googlindama radau irgi.
Atsakyti
QUOTE(senmerge @ 2012 02 21, 10:48)
Iš kur strijos pas paauglę ?

Man panašaus amžiaus būnant paauglystėjė ant krūtinės, pilvo atsirado raudonos, iškilios strijos. Įtarė endokrininę Kušingo ligą. Kadangi tėtis endokrinologas, atmetė, bet visi visą laiką stebėjosi iš kur paauglei strijos, kaip po gimdymo, bet pragyvenau su jom daug metų ir nieko, nesukau dėl jų galvos, yra tai yra smile.gif
O temos autorei, jei jos trukdo, devėkite uždarus maudimukus, yra visokie pležiniai peniuarai, skaros, tunikos.Tegul taviškiai žino, kad strijas slepi, o kitiems žinoti nebūtina 4u.gif
Atsakyti
Nebezinau ka daryti vakar vakare Kai atsiguleme kalbejome o paskui ji man liepe uzdegti sviesa ir parodyti strijas klause daug kartu ar parodysiu bet as visa laika tylejau man taip geda manau si tema baigta, daugiau apie tai nekalbesime bet as noriu vakarykstis pokalbis man nieko nereiskia. Noriu kad ji pati apie tai pasipasakotu kaip jautesi ad kompleksavo, esu isitikinusi kad ir ji ju turejo. Vakar ji kalbejo visiskai paprastai, be jausmu... O As noriu nuosirdumo tai man svarbiausia.
Atsakyti
Žinai seku šita tema ir labai noriu, kad tavo problemos išsisprestų smile.gif bet ką tu padarei kad pokalbis būtu tikrai nuoširdus? Kaltini mama kad kalba be jausmų, bet net nesivaizduoji kaip ji iš tikrūju jaučiasi. Norėjai parodyti bet ir kelis kartus prašyta neparodei, schmoll.gif Tai ką tavo manymu turėjo daryti mama nuplėšti drabužius ir pažiūrėti??? O tu klausei jos kaip ji išgyveno paauglystę, dėl ko kompleksavo? Ar mama kalbėjo o tu daugiausiai tylėjai?
Yra problema ir ją reikia spręsti bet ir tavo pastangų turi būti tiek pat kiek mamos. O jai taip nepasitiki savo mama tai nueik pas šeimos gydytoją ir jai parodyk ir paklausk patarimo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lolanta: 22 vasario 2012 - 07:49
lolanta, labai teisingai paraset
Atsakyti
Labai aciu lolanta uz patarimus, paskaicius jusu komentara tikrai susimasciau kad as del to kalta Sendai tai zinojau. Gal as blogai parasius ar jus nesupratot bet mamos tikrai nekaltinu. Nepaklausiau kaip ji jautesi paauglysteje, velgi kalta esu as, Nepaklausiau nes gedijuosi. Daktares konsultatcijos tikrai nereikia nes puikiai suprantu kas tai yra, netgi daugiau negu senmerge nors manau kad ji uz mane vyresne. Norejau mamai apie tai papasakoti nes norejau issipasakoti ir ilgai tai slepiau. verysad.gif
Atsakyti
Brangioji niekas tavęs nekaltina, tik aš noriu pasakyti kad turi pati dėti daug pastangų pakeisti santykius su mama smile.gif ir pati išdryski, nieko čia nėra gėdingo. O kad tu žinai ir skaitei apie strijas tai šaunu, bet kartais internetas irgi neturi visų atsakymų, o gydytojai (jai jie savo srities žinovai) gali patarti kokias priemones naudoti, kad ateitį galėtum užsidėti bikinį.
Atsakyti
Dar karta dekoju kad atrasete jus man labai padedate, labai stengiuosi keisti musu santykius (buvau ir anksiau bandziusi atvirai kalbetis pvz. Kai prasidejo mm). Visada atvirus pokalbius pradedu as. Uz vakar po pokalbio ejome I miesta ir as pasukau tema link to kad nieko nenoriu sakyti mociutei (su ja gyvenu) sakiau kad jai nereikia zinoti (ji kalbejo svelniai). Ji atsake tu su ja gyveni, as at sakiau na tai kas jai vistiek nereikia zinoti, vel mama tu nenori jai pasakoti tiesa? Pajutau atvira pokalby, nusisypsojau atsakiau kad nenoriu, mama taipat nusisypsojo apkabino mane ir pasake. Tu nori tik man pasipasakoti? Ir bezodiu suprato kad taip. Abi sypsojomies ir jutau dideli musu santykiu sustiprejima 4u.gif labai del to dziaugiausi. iki Dabar labai dziaugiuosi kad ji suprato tai ka senei norejau kad suprastu (kad issipasakoti noriu Tik jai ir kad noriu tai daryti) manau mama labai del to apsidziauge kad as noriu pasipasakoti Tik jai 4u.gif nukrypau nip temos ax.gif del striju zinau tiesa nes po straipsniu internete, dar rasiau ginekologei.
Atsakyti