Įkraunama...
Įkraunama...

Tarp mamų ir dukrų

Nebegaliu jai ziureti I akis vos Tik paziuriu 2s. Ir iskarto nuleidziu akis. unsure.gif blush2.gif
Atsakyti
Tavo metų ir aš turėjau panašių problemų. verysad.gif Kažkodėl labai gėdijausi savo mamos,kai prieidavo pakalbėti vis stengdavausi ,kad pokalbis truktų kuo trumpiau,tačiau vieną dieną radome išeitį ...Gal jis ir kvailokas, bet kartu eidavome po parduotuves,apsipirkinėdavome ,pradėjome šnekėtis,atvirauti,nes juk ji taip pat buvo paauglė,taip pat turėjo problemų...Su kuo dar galima atviriau kalbėtis nei su mama.Ir dabar kai jau turiu savo vaiką,mama man pati geriausia draugė.Linkiu ir tau rasti būda,kaip suartėti su mama,nes tada viena kitą suprasite , galėsi su ja dalintis visais savo rūpesčiais ir atvirai pasikalbėti apie viską. smile.gif
Atsakyti
Meff labai aciu uz patarima pabandysiu sendien pasikalbeti bet namanau kad pavyks, labai noriu pasikalbeti bet tai pat vengiu sio pokalbio kad or kaip noriu pasikalbeti .
Atsakyti
Matyt esi labai drovi ir nedrasi mergaitė.
Bandyk nugalėti savo gėdą ir pasisteng kuo atviriau pasikalbėti su savo mama.Suprantu,kad nėra lengva,matyt todėl,kad mama gyvena Londone ir matotės retokai...bet ir tas kelias dieneles reikia išnaudoti nuoširdžiam bendravimui mirksiukas.gif Ir tikrai negalvoju,kad mama su tavimi kalbasi iš pareigos,gal ji tiesiog mato,kad tu labai sarmatinies ir nežino kaip tave pakviesti atviresniam pokalbiui?
Gal pirmą žingsnį padaryk tu? Ir pradėk nuo to,kad labai nori atviro pokalbio,kad labai seniai nori išsikalbėti.
Viskas bus gerai 4u.gif ,juk artimesnio žmogaus už mamą neturi,taigi turite tiesiog susėsti ir pasiplepėti kaip dvi geros draugės.Gal ir ne iš pirmo karto,bet viskas pavyks,svarbu pradėti.
Pokalbio metu pageidautina tėtį ir kitus namiškius susodinti žiūrėti TV kitame kambaryje.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LORIJURA: 20 vasario 2012 - 20:44
Lorijura, sutinku su kiekvienu jusu zodziu, ypac del to kad ji gyvena londone musu santykiai nera toki kokiu noriu. Siandien tikriausiai ji nakvos Mano kambaryje ir jai taip nutiks bandysiu isidrasinti ir pakalbeti
Papildyta:
Kvailai pagalvojau bet vistiek noriu jusu nuomones ka manote jei as visas sias zinutes parodyciau mamai, gal ji tada supras kaip as noriu apie tai kalbeti ?
Atsakyti
Na štai kokia gera proga nusimato mirksiukas.gif
Negalvok apie savo bėdeles ir problemas ,tiesiog pabandyk išlieti dūšią,dabar tau tai atrodo turbūt neįmanomai sunku ir gėda,bet kai pasikalbėsi su mama,patikėk,pasijausi žymiai geriau. Aukščiau nosį 4u.gif

P.S. Nieko čia kvailo nematau,gal taip jums abiems bus lengviau pradėti pokalbį? Labai gerai,kad nori kalbėti,o ne gniauži savyje. Bendravimo ir dėmesio stoka tavo amžiaus mergaitei ne patys geriausi palydovai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LORIJURA: 20 vasario 2012 - 21:14
Labai aciu, gal galetut ka nors patart kaip man pradeti pokalbi Arba kokiomis uzuominomis kad man nebutu taip geda
Atsakyti
Nesijaudink,mama pati pradės pokalbį. smile.gif
Atsakyti
Nemanu kad ji prades Nes mes truputy jau kalbejom ir manau kad ji galvoja kad jau viskas baigta o as nenustoju apie tai galvoti unsure.gif
Atsakyti
o ka konkreciai nori mamai pasakyti, apie ka pasikalbeti?
Atsakyti
Apie strijas
Atsakyti
mama, tikriausiai pastebejai, jog nenoriu deveti maudymosi kostiumelio. Is tiesu, tai noreciau, bet mano beda yra strijos. Gal galetum paziureti ir ivertinti?

Paprasta ir aisku. Mama supras. Ir gali buti, jog tos strijos yra vos vos matoma problema, tik kaip paauglei atrodo tragedija (tokiam amziui ir spuogelis gali atrodyt pasaulio pabaiga). O jei labai nedristi, gal pamegink parasyti ir mamai prie pusrytines kavos lapeli padeti? (as buvau taip padarius blush2.gif ).
Atsakyti