Nuostabi nauja MACKAGE striuke, rankoves odines, su uztrauktukais, dvi kisenes su odiniais apvadais. Dydis XXS (manau atitinka XXS-XS dydi). Be galo grazi, gaila man mazoka Pradine kaina 450 dol., atiduodu tik uz 115 EUR 110 EUR
ISPARDUOTUVE!
Kartelį dėvėtas labai gražus, nepriekaištingos kokybės MACKAGE paltukas, natūralios odelės diržas, dydis S (atitinka XS-S), kaina 155 EUR
Kartelį dėvėta natūralios odos MACKAGE striukytė, dydis S (man nešiojančiai XS-S, norėtųsi čiut mažesnės ) Viduje yra pašiltinimas, tad tiks ir šaltam rudeniui kaina 250 EUR 135 EUR[COLOR=purple]
Papildyta:
Kartelį dėvėta natūralios odos MACKAGE striukytė, dydis S (man nešiojančiai XS-S, norėtųsi čiut mažesnės ) Viduje yra pašiltinimas, tad tiks ir šaltam rudeniui kaina 250 EUR 135 EUR[COLOR=purple]
Papildyta:
Tik šią savaitę abu paltukai po 100 EUR [COLOR=darkviolet]
Kartelį dėvėtas labai gražus, nepriekaištingos kokybės MACKAGE paltukas, natūralios odelės diržas, dydis S (atitinka XS-S), kaina 155 EUR
Papildyta:
Papildyta:
Kartelį dėvėtas labai gražus, nepriekaištingos kokybės MACKAGE paltukas, natūralios odelės diržas, dydis S (atitinka XS-S), kaina 155 EUR 100 eur[COLOR=purple]
Kartelį dėvėta natūralios odos MACKAGE striukytė, dydis S (man nešiojančiai XS-S, norėtųsi čiut mažesnės ) Viduje yra pašiltinimas, tad tiks ir šaltam rudeniui kaina 250 EUR [size=14]100 eur [size=14]
[/quote]
Parduodu nauja nuostabu
Mackage
Avra Leather-Sleeve Trenchcoat
Dydis - L
ISMATAVIMAI
Rankoves ilgis nuo petuko - 65
Visas ilgis 98 ( matavau nuo kalnieriuko vidines siules, jei suprantat)
Visas ilgis is priekio jei matuojant - 89
Per pazastukais - 47/48 ( matavau susegta plosciuka)
Kaina - 270 eur.------ 250------ 235 eur
Su rimta pirkeja dar paderinsim kainyte
Visa info AZ
http://www.amazon.co...h/dp/B00HVD16D4
Parduodu NAUJA MACKAGE JANIE BLACK FITTED DOWN JACKET WITH HOOD, dydis M, kaina 449 .
Daugiau informacijos apie striukyte:
http://www.mackage.c...women-with-hood
Daugiau informacijos apie striukyte:
http://www.mackage.c...women-with-hood
Karta uzsidetas MACKAGE pukinis paltukas S dydis, 400 EUR
NAUJA MACKAGE odine-pukine striukyte S dydis, 550 EUR
Papildyta:
Minimaliai devetas MACKAGE tobulas paltukas S dydis, 200 EUR
NAUJAS MACKAGE paltukas XS dydis, 300 EUR
...
Papildyta:
MACKAGE odinuke 3 in 1 S dydis,180 EUR
MACKAGE stiukyte XS dydis, 150 EUR
Pora kartu uzsideta MACKAGE odinuke S dydis, 250 EUR
NAUJA MACKAGE odine-pukine striukyte S dydis, 550 EUR
Papildyta:
Minimaliai devetas MACKAGE tobulas paltukas S dydis, 200 EUR
NAUJAS MACKAGE paltukas XS dydis, 300 EUR
...
Papildyta:
MACKAGE odinuke 3 in 1 S dydis,180 EUR
MACKAGE stiukyte XS dydis, 150 EUR
Pora kartu uzsideta MACKAGE odinuke S dydis, 250 EUR
Kartelį dėvėtas labai gražus, nepriekaištingos kokybės MACKAGE paltukas, natūralios odelės diržas, dydis S (atitinka XS-S), kaina 255 EUR 155 eur[COLOR=purple]