Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai Vilniuje

QUOTE(linamog @ 2015 01 19, 12:27)
As jums siulau apsikirpti trumpai, nukirpti tuos nudegintus galus, cia visos ampules bergzdzias reikalas. Sekantis zingsnis - pailsinti plaukus nuo dazymu ir pagerti papildu plaukams, kad atstatyti bent kiek zala.

tai ausis vos sieks plaukai doh.gif gal aciu bet ne trumpesniu negu iki peciu neturejus o ir netinka doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Saldzioji18 @ 2015 01 19, 21:11)
tai ausis vos sieks plaukai doh.gif gal aciu bet ne trumpesniu negu iki peciu neturejus o ir netinka  doh.gif

O ka dabar darysi, geriau plaukas i plauka panasus, negu triusenos.
Atsakyti
QUOTE(Saldzioji18 @ 2015 01 18, 21:10)
sos labai reikia pagalbos verysad.gif  vakar kiroeja nudegino plaukus doh.gif

Užjaučiu, paviešinkit kirpėją 4u.gif Tikrai ji nenusipelnė iš mūsų klientūros ir pinigų.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2015 01 19, 22:19)
O ka dabar darysi, geriau plaukas i plauka panasus, negu triusenos.

neisivaizduoju saves tokiais plaukais. apatinis sluoksnis lyg sveikas dabar gydysiu ir laukiu patarimu del gero koloristo kuris moketu visa galva graziai nudazyt ir blondine ir ne tik ir su juo pasikonsultuot kas ir kaip. nusikirpt visada spesiu. ts siureas kur nutruko pati pakarpiau truputi tai apsilygino lyg ir kazkiek vaizdelis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Saldzioji18 @ 2015 01 20, 10:35)
dabar gydysiu

Plaukas yra negyvas darinys, nieko nepagydysit.smile.gif Nebent ir galvos odai kartu pakenkė, tada jai reikėtų skirti daugiau dėmesio.
O šiaip, jei nenorit kirpti, tai silikonai įvairiomis formomis ir (gal) aliejai, t.y. realiai viskas, kas gali suteikti gerą kosmetinį efektą ir nudegintus plaukus padaryti panašius į nepažeistus. Daug pinigų kišti į tai irgi neverta, stebuklingos ampulės neegzistuoja.smile.gif

Ir nenoriu apgauti, bet labai abejočiau, ar geras koloristas apsiims dažyti kažkieno nudegintus plaukus. Nors gal. unsure.gif

Šiaip užjaučiu. O tai ką vis tik daro kirpėja, juk matė, koks rezultatas? Nepasiūlė jokio žalos atlyginimo, papildomų kosmetinių procedūrų plaukams?
Viešinti tokią, net jei tai vienkartinė jos klaida.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zomša: 20 sausio 2015 - 15:36
QUOTE(zomša @ 2015 01 20, 16:35)
Plaukas yra negyvas darinys, nieko nepagydysit.smile.gif Nebent ir galvos odai kartu pakenkė, tada jai reikėtų skirti daugiau dėmesio.
O šiaip, jei nenorit kirpti, tai silikonai įvairiomis formomis ir (gal) aliejai, t.y. realiai viskas, kas gali suteikti gerą kosmetinį efektą ir nudegintus plaukus padaryti panašius į nepažeistus. Daug pinigų kišti į tai irgi neverta, stebuklingos ampulės neegzistuoja.smile.gif

Ir nenoriu apgauti, bet labai abejočiau, ar geras koloristas apsiims dažyti kažkieno nudegintus plaukus. Nors gal. unsure.gif

Šiaip užjaučiu. O tai ką vis tik daro kirpėja, juk matė, koks rezultatas? Nepasiūlė jokio žalos atlyginimo, papildomų kosmetinių procedūrų plaukams?
Viešinti tokią, net jei tai vienkartinė jos klaida.

butent ji dazo plaukus apie puse metu mano ir mano nuomone turejo zinoti koks mano plaukas juk nepirma kart rankise laike:/ nustebino kad nieko nepasiule. tikiuosi ras kas man pagelbes. pasiulykit gerus koloristus vilniuje kad po poros men zinociau kur kreiptis unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Saldzioji18 @ 2015 01 19, 12:17)
manau virsutiniam sluoksniui amen  doh.gif  doh.gif  dejau nakciai alieju isryto su ampule gydziau bet net slapi plaukai ruozas nuo saknu 7cm toks net pasiraites o plaukai is prigimties plonoki ir labai tiesus. isdziovinus kaip stagarai lenda nes toj vietoj nusvylo ir plysta  doh.gif

O Dievuliau kaip gaila verysad.gif unsure.gif paviešinkit prašau,kad ir kitos nenudegtų ant Tokios kirpėjos blink.gif Buvo ir mano nudeginti ir gan stipriai, pirmiausia pakeičiau spalvą-iš blondinės virtau natūralia (7-8;) ir daug daug varnalėšų, ricinos aliejų nepaigailėjau būtent šaknims-kas antrą vakarą negailėdama sutepdavau, ryte išplaudavau-rezultato laukiau, bet sulaukiau mirksiukas.gif

kai mano kirpėja išėjo į dekretą,pradėjau kitos paiešką-vis nesigaudavo tokia spalva kokios noriu-mušė raudonumą nors tu ką doh.gif Ir čia prašiau pasidalinti kontaktais koloristės 4u.gif šiandien nukeliavau, buvau tik pas ją kirpusis, mačiau kad dirba su Keune-surizikavau-reziumė-Atradau koloristę, kuri aptarė su manimi, suprato ko noriu ir išgavo tai ko labai norėjau thumbup.gif Kirpėja dirba vilniuje perkūnkiemyje
Atsakyti
QUOTE(mamusiuka @ 2015 01 22, 14:50)
O Dievuliau kaip gaila verysad.gif  unsure.gif paviešinkit prašau,kad ir kitos nenudegtų ant Tokios kirpėjos blink.gif Buvo ir mano nudeginti ir gan stipriai, pirmiausia pakeičiau spalvą-iš blondinės virtau natūralia (7-8;) ir daug daug varnalėšų, ricinos aliejų nepaigailėjau būtent šaknims-kas antrą vakarą negailėdama sutepdavau, ryte išplaudavau-rezultato laukiau, bet sulaukiau mirksiukas.gif

kai mano kirpėja išėjo į dekretą,pradėjau kitos paiešką-vis nesigaudavo tokia spalva kokios noriu-mušė raudonumą nors tu ką doh.gif Ir čia prašiau pasidalinti kontaktais koloristės 4u.gif šiandien nukeliavau, buvau tik pas ją kirpusis, mačiau kad dirba su Keune-surizikavau-reziumė-Atradau koloristę, kuri aptarė su manimi, suprato ko noriu ir išgavo tai ko labai norėjau thumbup.gif Kirpėja dirba vilniuje perkūnkiemyje

tepu nakciai irgi aliejais specialiais pazeistiems plaukams. o kiek laiko lauket rezultato? man jau lyg stipreja po biski ir maziau issipesa sukuojant :/ bet vietomis matau ant tiek isploneja kad susitaikiau kad dar nepabaiga ir dar bus plysimu :/
Atsakyti
QUOTE(Saldzioji18 @ 2015 01 22, 17:30)
tepu nakciai irgi aliejais specialiais pazeistiems plaukams. o kiek laiko lauket rezultato? man jau lyg stipreja po biski ir maziau issipesa sukuojant :/ bet vietomis matau ant tiek isploneja kad susitaikiau kad dar nepabaiga ir dar bus plysimu :/

Na mėnesiuką tai tikrai teks palaukti, jei ne ilgiau unsure.gif
Atsakyti
Sveiki smile.gif Nesu tas žmogus kuris rašo atsiliepimus apie savo sėkmes ir nesėkmes grožio salonuose, bet šį kartą nusprendžiau brūkštelt smile.gif Niekaip neapsisprendžiu kaip noriu kad mano plaukai atrodytu, tai per paskutinius 5-6 metus mano plaukai patyrė visko - ilgus iki juosmens plaukus nukirpau iki pečių, turėjau kirpčius, natūralią spalvą nušviesinau, tada vėl nutamsinau... pasaka be galo.
Na ir atėjo vėl tas "laikas keistis". Šį kartą neieškojau kirpyklos pagal atsiliepimus internete o tiesiog nuėjau į šalia namų esantį grožio saloną "Popsun" (Jeruzalės g. 4, prie RIMI). Nežinau ar esate buvusios, nes neradau atsiliepimų... Kirpausi ir dažiausi pas kirpėją Lijaną. Atsisėdau, parodžiau visas nuotraukas su visom savo prieš tai buvusiom stadijom... Nusprendėm šviesint. Tai per 3 valandas iš rudaplaukės tapau blondine - ne geltona, ar ryža, o gražia blondine. Kirpėja labai patiko, labai maloni, patarė ką daryti su plaukučiais, kadangi jie nusilpę ir visi galai nudegę nuo dažymų... Kitą mėnesį žygiuosiu vėl - dažyti šaknis, gal patonuosim smile.gif dar labai patiko kad kritiškai įvertino tai kiek reikia kirpti, nes man labai dažnai kirpėja iš akies nukerpa stipriai per daug.
Rekomenduoju, manęs tikrai nenuvylė smile.gif
Atsakyti
Lankiausi 'Kukloje' pirma karta, kirpausi pas Ala. Meistre puiki, is karto radome bendra kalba. Mano plaukai labai iskarpyti po labai nevykusio vizito pas Manta is 'Simonos', todel Ala iskarpymus taise ir patare atsiauginti plaukus.
Maloni, profesionali, atidi meistre. Rekomenduoju. O ir salonas puikus, malonu apsilankyti ten. Salia dirbo Rimdzius.
Tiesa, kaina nuo €28 pas Ala, man minimaliai kirpo, bet sumokejau €35 g.gif
Atsakyti
as po metu petraukos vel pas Toma is Solidi (minsko iki) apsilankiau. pageidavimai buvo kaip ir praejusi karta- nukirpti taip, kad isliktu ilgis, bet plaukai lengvai graziai kristu (Mantas buvo nukirpes taip be rysio, visi plaukai vienodo storio ir galai viena linija, man lb negrazu toks kritimas), nukirpo super, nereikia nei jokiais fenais formuot ar kitaip vargti issiplovus plaukus. ana karta grazi buvau ~4menesius, tai manau sikart bus panasiai. ir sumokejau tik 20euru smile.gif tai manau kuri laika su kirpeju kaitaliojimu apsiraminsiu.
Atsakyti