QUOTE(Saldzioji18 @ 2015 01 19, 12:17)
Saldzioji18, 19 Sau 2015 - 12:17, parašė:
Saldzioji18, 19 Sau 2015 - 12:17, parašė:
manau virsutiniam sluoksniui amen
dejau nakciai alieju isryto su ampule gydziau bet net slapi plaukai ruozas nuo saknu 7cm toks net pasiraites o plaukai is prigimties plonoki ir labai tiesus. isdziovinus kaip stagarai lenda nes toj vietoj nusvylo ir plysta 
manau virsutiniam sluoksniui amen

dejau nakciai alieju isryto su ampule gydziau bet net slapi plaukai ruozas nuo saknu 7cm toks net pasiraites o plaukai is prigimties plonoki ir labai tiesus. isdziovinus kaip stagarai lenda nes toj vietoj nusvylo ir plysta
O Dievuliau kaip gaila

paviešinkit prašau,kad ir kitos nenudegtų ant Tokios kirpėjos

Buvo ir mano nudeginti ir gan stipriai, pirmiausia pakeičiau spalvą-iš blondinės virtau natūralia (7-8;) ir daug daug varnalėšų, ricinos aliejų nepaigailėjau būtent šaknims-kas antrą vakarą negailėdama sutepdavau, ryte išplaudavau-rezultato laukiau, bet sulaukiau
kai mano kirpėja išėjo į dekretą,pradėjau kitos paiešką-vis nesigaudavo tokia spalva kokios noriu-mušė raudonumą nors tu ką

Ir čia prašiau pasidalinti kontaktais koloristės

šiandien nukeliavau, buvau tik pas ją kirpusis, mačiau kad dirba su Keune-surizikavau-reziumė-Atradau koloristę, kuri aptarė su manimi, suprato ko noriu ir išgavo tai ko labai norėjau

Kirpėja dirba vilniuje perkūnkiemyje