Pasisakysiu apie Edita is ,,Grozio eksperto", buvau ne karta, taciau nebeisiu. Ilgu plauku galu pakirpimas ~65 lt. Nebeisiu todel, kad pries plovima neissukuoja plauku (manau, turetu zinoti, kad ilgus plaukus vertetu issukuoti pries plaunant, kad maziau veltusi), pries fenavima naudojant karsta ora naudoja mazai priemoniu (tik viena, jei konkreciau, ir ja tikrai ne visi plaukai padengiami), fenuojant gadina plaukus (pesa, visaip ''agresyvokai" su sukavimo irankiais elgiasi, ne tai, kad man skaudetu ar ka), ne visai ismano kaip dziovinti ilgus tankius plaukus, as pati per tiek metu jau zinau kaip greitai ir efektyviai isdziovinti, be to, kad ir kristu graziai, bet panasu, kad kirpeja dar ne, na, bet is kitos puses, as tikrai jai nepasakosiu, kaip dziovinti mano plaukus. Po visko patepe plaukus siek tiek serumo, na, bet nematau jau tame daug prasmes, nes esme, kol jie dziovinami - kazkaip apsaugoti ir kad dziudami graziai sukristu, o ne slapius taip stipriai sepeciu ir fenu bandyti sutramdyti. Kaip zmogus labai miela ir paslaugi.
Tikrai nustebino mane sitoks atsiliepimas. Esu ilgaplauke, einu kirptis tik galu kartomis zirklemis. Visikai jokiu nusiskundimu neturiu, plaukus pries dziovinant patepa keliomis priemonees skirtinga plauko dali.Tiesa, galbut mano plaukai nera itin tankus, ta komentuoti sunku. Bet na as kaip suprantu jus cia daugiau ismanote, tik keista, kad tiek daug ismanydama nediskutuojate su kirpeja. Sekmes Jums kitoje kirpykloje