Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai Vilniuje

Spygliusss, užjaučiu, kad eksperimentas nepavyko verysad.gif

Man buvo atvirkščiai. Nutariau palikti savo ilgametę meistrę. Iškarpydavo gražiai, atėjus jau nebereikėdavo sakyti, ką daryti, pati maloni tokia, bet kartais paprašius apkirpti "kaip nors kitaip" iš esmės išeidavau visada tokia pati. doh.gif Jau kartą buvau ją palikusi, paskui grįžau, bet dabar taip smarkiai užsinorėjau esminių pokyčių ant galvos, verkiant norėjosi kitos akies, kitos rankos, kad nutariau tiesiog iš gatvės užeiti į pirmą pasitaikiusį saloną, pas bet kokią kirpėją, kuri priimtų tą pačią minutę, be jokių išankstinių užsirašymų (kas man niekad nepatikdavo, nes dienotvarkė dažnai keičiasi). Aišku, ne paskutinėj vietoj ir finansai, ypač prieš Kalėdas, norėjosi pigiau, nei XX metų buvau įpratusi mokėti.
Tai vakar tarp kitų reikalų užėjau į paprastą salonėlį Kalvarijų g., buvo laisva kirpėja, man užteko, kad tvarkingai pati atrodė, ir viskas. Irgi iškart pasodino į kėdę galvos plauti, ir tik tada prisiminiau, kad nepažiūrėjo, kaip krenta plaukai, koks bendras vaizdas ir t.t. Bet gal jai užteko, kiek pamatė, be to, buvau pasiruošusi bet kam, bet kokiam ritualui, bet kokiam rezultatui, nerodyti kaprizų ir nepradėti aiškinti, ko nedaryti, ir t.t. Tik pasakiau, kad noriu "kažko kito", trumpai kirpti nebijau, vienintelis prašymas - kad būtų ne vyriškai biggrin.gif Ji pasiūlė "taip ir taip", sakau, ok, apsitarėm gal per pusę minutės ir daugiau nesikišau.
Tai žinokit, tokį malonumą apturėjau ten sėdėdama, kokio seniai trūko doh.gif Kai palyginau sėdėjimą pas kirpėją, kai esi vienintelė klientė, ir sėdėjimą, kai yra daugiau žmonių, visi ankstesni trūkumai virto privalumais, ir atvirkščiai. Visų pirma, nesi priversta kalbėti, bendrauti, ar visaip mandagiai užpildyti tylą. Gali klausytis, ką tauškia kita klientė pas kitą kirpėją (na būna tokių, kur kalbasi su savo kirpėja, bet matosi - ne prieš, kad visos aplink girdėtų smile.gif ) Tiesiog užsimerki ir ilsiesi. Antra: kirpėja dirbo greitai, užtikrintai (anoji net galvą plaudavo gal 15 min., tada ilgas pasitarimas, kaip kirpsim, ilgas šukavimas, matavimas), beveik nekalbino ir su kitom neplepėjo (kas irgi patiko!), šaltuko tarp mūsų nebuvo, vienu metu atsimerkiau pasižiūrėti, nusišypsojo, sako, pamatysit, gražu bus smile.gif paskui dar kelis kartus atsimerkdavau, žiūriu, su tokia nuoširdžia išraiška įsijautusi šukuoja, džiovina, na žinot, kaip mamos su pasigėrėjimu šukuoja dukrytėms plaukus, net susižavėjau tokiu nuoširdumu, nežinau ar anksčiau turėjau tokią kirpėją blush2.gif žodžiu, visa buvo su manim, nesijaučiau ten "tarp kitko".
Užtrukau salone tik 50 min. ir sumokėjau 45 Lt ('arbata' atskirai blush2.gif ), palyginimui - anksčiau vos tilpdavau į 2,5 val. ir mokėdavau 90 Lt doh.gif Tai ir galvoju - už ką aš anksčiau mokėdavau? Ne už darbą, o už valandas, ilgą pasisėdėjimą? blink.gif Juk viskas padaroma 2-3 k. greičiau. Aš į saloną einu ne kad paplepėčiau ar dėmesio gaučiau, nors visai tikiu, kad moterys į grožio procedūras dažnai vaikšto ir dėl šito. rolleyes.gif Nieko nesakau, anoji meistrė buvo kruopšti, profesionali, labai draugiška, gerietė, bet šiais laikais, kai laiko taip trūksta, laikyti žmogų salone 2,5 val. ir imti sumelę jau vien už tai, kad jo valanda tiek ir tiek kainuoja, sakyčiau, neteisinga. Gal kaip tik reikėtų imti pigiau, jei per ilgai dirbi g.gif
Trumpai tariant, man eksperimentas pavyko, šukuosena esu patenkinta, atmosfera taip pat, beje, pirmą kartą gyvenime po kirpimo gavau čekį! bigsmile.gif Verslas sąžiningas! Nežinau, ar grįšiu, gal ir grįšiu, nežinau ar rekomenduoju, gal kitą kartą viskas bus kitaip, bet šį kartą gavau viską, ko reikėjo ir ko buvau pasiilgusi - neilgai, neįkyriai, kitokia išvaizda, atsitiktiniame salonėlyje, kur daugiau nei 2 žmonės, tiesiai iš gatvės, nebrangiai ir be jokių rekomendacijų. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noriu_padovanoti: 20 gruodžio 2014 - 22:26
QUOTE(Noriu_padovanoti @ 2014 12 20, 23:10)

Va cia tai liuks patirtis thumbup.gif as taip pataikiau Palangoje, tai pirma karta matoma kirpeja taip nukirpo, as net negaleciau pasakyti,kad buvo vienaip ar kitaip jos daryta, bet 4men drasiai atvaiksciojau ir forma puikiai laikesi. Net neisivaizduoju,kaip pavyko, na bet doh.gif
Beje, brukstelkit salono pavadinima, jei ne del kirpejos,tai bent del saziningo darbo verti gero zodzio mirksiukas.gif
Atsakyti
Viešai nerašysiu, nenoriu, kad nuskambėtų kaip reklama ar rekomendacija, nes buvau tik vienintelį kartą blush2.gif bet asmeniškai galiu, kam įdomu, turiu vizitinę mirksiukas.gif Tas čekis labai padėjo apsispręsti, kad nuo šiol būsiu tik sąžiningo verslo klientė, t.y. kreipsiu dėmesį ar duoda, arba dažniau prašysiu. Anksčiau niekad nesusimąstydavau, o dabar supratau, kad pusė kainos, kurią sumoki juodais, "eina" meistro kasmetinėms kelionėms po užsienius, o mažame salonėlyje ir mažiau ima, ir mokesčius sumoka, tik po užsienius turbūt, deja, neprivažinėja unsure.gif
Įdomu, kokia jūsų visų patirtis su čekiais g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noriu_padovanoti: 22 gruodžio 2014 - 00:07
QUOTE(Noriu_padovanoti @ 2014 12 20, 23:10)
Trumpai tariant, man eksperimentas pavyko, šukuosena esu patenkinta

Smagu skaityt. O kaip nukirpo?
Atsakyti
Gal net ne esmė kaip, ax.gif svarbu visas įspūdis apie apsilankymą, nes gavau ne tik šukuoseną, bet ir visokių minčių...

Prieš tai buvau maždaug-maždaug tokia:
http://img2.timeinc....on-diaz-400.jpg

O išvakarėse skaitinėjau apie Monako kunigaikštienę Charlene, man ji tokia nereali wub.gif elegantiška wub.gif užsinorėjau tokio lengvumo:
http://www3.pictures..._vF0wJ7Pjrl.jpg

tokį ir gavau... gal sutapimas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Noriu_padovanoti @ 2014 12 22, 00:05)
Įdomu, kokia jūsų visų patirtis su čekiais  g.gif

Tik brangiam salone maciau, kad i kasa musa, bet cekio nelaukiau. Kitur niekur.
Atsakyti
Aš čekius gaudavau taip pat gaudavau „rimtesniuose“ salonuose, t.y. tuose, kur įprastai būna administratorė ir po kirpimo sumokama į kasą.smile.gif

Man pigesnės kirpyklos galų pakirpimui taip pat patinka tuo, kad niekas įkyriai nesiveržia į intymų kontaktą, nes draugės-psichologės funkcijų man iš kirpėjos tikrai nereikia. Ir dar tuo, kad nebruka savo produkcijos.

Kuo nepatinka - nepagaląstomis, blogiau pagaląstomis ar tiesiog prastesnėmis žirklėmis. Deja - būtent šitai po kurio laiko labiausiai ima jaustis žiūrint į plaukų galiukus (greičiau ima prastai atrodyti).smile.gif Radikaliems pokyčiams taip pat nesiryžčiau. Ir plaukų nedažyčiau. Ypač jei reikėtų konkrečios spalvos, kurią sumaišyti galėtų tik geras koloristas.
Atsakyti
Nesuprantu Noriu_padovanoti posto esmės. Jei išsipasakoti, tai tam ne šis skyrelis. Čia atsiliepimai- konkretūs- kas kaip kur ir už kiek kerpa.

Ir man buvo-muša į kasą ir paskui anuliuoja biggrin.gif Matė kad išeidinėju. Salonas labai geras ir brangus. biggrin.gif

Zomša drinks_cheers.gif
Atsakyti
Vat ko neįsivaizduoju, tai kirpimo 2,5 val kad ir už 90 Lt. g.gif

Aš aišku kerpuosi už 150 Lt ir užtrunku max. 45 min.

Man irgi patinka lankytis kirpykloje taip neįpareigojančiai, be draugysčių, be išankstinio laukimo savaitėmis drinks_cheers.gif
Bet bet....kiek kartų taip ėjau, tai džiaugsmas būdavo tiesiog laikinas. Porą savaičių, mėnesį, kol ima ataugti kirpimas ir pradedi nebesusitvarkyti. Kai kiekvienas rytas tampa bandymu susišukuoti taip, kad atrodyti gražiai - nebeužtenka tik išplauti, išdžiovinti ir bėgti nesukant galvos. Kai max. po 1,5-2 mėn. atrodai kaip pelkių maumas, nes kiekvienas plaukas pats sau, galiukai patriušę, kažkur sukasi sruoga ne ten kur reikia ir t.t.

Visgi, gal kaina ir profesionalumas ne iš piršto laužti (su čekiu ar be jo). Gal tos kelionės ne vien pramogai, gal užtenka ir kokiam seminarui, naujovėms g.gif Bet kai einu pas savo jau laiko patikrintus kirpėjus, tai vargą dėl plaukų drąsiai galiu pamiršti mažiausiai 3 mėn.
Aš einu kirptis lygiai 3 kartus per metus, bet laikas tarp kirpimų nevaro streso - plaukai auga, bet tolygiai, lengvai sutvarkomi ir t.t. Visi tie "wash and go" privalumai cool.gif Man tai labai svarbu.

O kad būtų į temą, tai labiausiai Vilniuje vertinu Martyną iš "Kirpimo meistrų". Labai korektiškas, neįkyriai ir paprastai bendraujantis. Tiksliau, leidžia atsipalaiduoti ir ilsėtis, nereik jaustis nejaukiai dėl tylos. Kerpa puikiai. Niekad nieko nereik nuobodžiai aiškinti, be to, kiek ilgio prašai palikt, tiek ir gauni.

Dar lankausi ir pas Misha iš "My studio", irgi nė vieno blogo žodžio negaliu pasakyti. Tik kažkaip su Misha gaudavosi daugiau bendrauti g.gif
Atsakyti
Mane kerpa jauciu apie 30 minuciu ir as net kainos jeigu atvirai nezinau doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Pasisakysiu apie Edita is ,,Grozio eksperto", buvau ne karta, taciau nebeisiu. Ilgu plauku galu pakirpimas ~65 lt. Nebeisiu todel, kad pries plovima neissukuoja plauku (manau, turetu zinoti, kad ilgus plaukus vertetu issukuoti pries plaunant, kad maziau veltusi), pries fenavima naudojant karsta ora naudoja mazai priemoniu (tik viena, jei konkreciau, ir ja tikrai ne visi plaukai padengiami), fenuojant gadina plaukus (pesa, visaip ''agresyvokai" su sukavimo irankiais elgiasi, ne tai, kad man skaudetu ar ka), ne visai ismano kaip dziovinti ilgus tankius plaukus, as pati per tiek metu jau zinau kaip greitai ir efektyviai isdziovinti, be to, kad ir kristu graziai, bet panasu, kad kirpeja dar ne, na, bet is kitos puses, as tikrai jai nepasakosiu, kaip dziovinti mano plaukus. Po visko patepe plaukus siek tiek serumo, na, bet nematau jau tame daug prasmes, nes esme, kol jie dziovinami - kazkaip apsaugoti ir kad dziudami graziai sukristu, o ne slapius taip stipriai sepeciu ir fenu bandyti sutramdyti. Kaip zmogus labai miela ir paslaugi.
Atsakyti

Gal kam nors teko lankytis VDG salone, juozapavičiaus gatvėje? Labai netoliese ten gyvenu, vis planuoju išbandyti, bet neteko nieko girdėti apie ten dirbančias kirpėjas ir kainas ax.gif
Atsakyti