Na, kambariuka turi, bet kodel turi, istorija yra kita man visiskai tas pats, ar pirmam aukste ar tam kambarely kerpa. Tiesa, meistras tikrai puikusi ir taip pat kaip jus lankausi pora kartu metuose, bet ne del kainos, o dazniau tiesiog nereikia mano kirpimui, graziai nuauga.
Nerekomenduoju Migles is Divaltos. Negrazus jos sombre dazymas gavosi, o sumoketa berods 140 euru ....kosmosas.... negrazus tuo, kad atrodo kaip nuauges dazymas sruogelemis. Nesiziuri visai , labai gaila
Nerekomenduoju Migles is Divalta. Negrazus jos sombre dazymas gavosi, o sumoketa berods 140 euru ....kosmosas.... negrazus tuo, kad atrodo kaip nuauges dazymas sruogelemis. Nesiziuri visai , labai gaila
Noriu parekomenduoti savo kirpeją. Turiu ilgus šviestintus, bet sveikus plaukus vien jos dėka. Mano plaukus visi pastebi ir stebisi, kaip su tokiu šviesumu man iš vis jie neiškrenta O dar paminėsiu, kad kažkada buvau juodaplaukė Mano kirpėja nejauna, tačiau nestovinti vietoje, pastoviai dalyvauja visokiuose seminaruose, kursuose, turi laaaabai daug patirties dažymuose. Jai siūlė dirbti prestižiškiausiuose salonuose centre ir su įžymybėm, bet ji dirba paprastoj rajoninėj kirpykloj, nes "prie namų" Sako, "man geriau daugiau klientų pigiau, nei keli superbrangiai" Turi daug savo klienčių, kurios vien tik dėl jos atvažiuoja pas ją. Labai ją gerbiu ir myliu. Kirpėja Aušra, Lazdynuose prie RIMI parduotuvės, 868754941.
Sveiki O kaip kirpimas Aušros? Ar megėja ji iškarpyti plaukus, ar atsižvelgia į klientės pageidavimus? Gal galit parašyti kainas pa ją, kiek Jūs mokat už kirpimą/dažymą, tik kirpimą? Ačiū
Pasirodo, šviesi spalva man gal net labiau tinka, bet bėda tame, kad per pora metų šviesinimo plaukai atrodo kaip "nutriušę".
Gal yra naujesnių atsiliepimų apie Styveną?
Ar buvot pas jį?
O kuo tas pasireiškia? Gali blogai nukirpt/nudažyt ar ką?
Kokie jūsų plaukai?
Papildyta:
Galit kainą kirpimo ir dažymo parašyt?
Ilga laika sekiau diskusija, beveik metus, kol auginau mazaja nesikirpau ir nesidaziau:) po to per 6 menesius pakeiciau 3 kirpejus. Bandziau irgi pataupyti, neskelbsiu vardu, bet 2 cia minetieji ir isgirtieji suvare man plaukus visiskai. Susidariau ispudi, kad neseniai iskepti ir labai madingi stilistai, turintys daug sekeju soc.tinkluose ne visada savo darba ismano. Galiausiai apsilankiau pas Mindauga KIRPIMO MEISTRAI ir nors paprastai labai tingiu kazkur kazka rekomenduoti ir rasineti, si karta specialiai prisijungiau parasyti didziausia rekomendacija siam zmogui, nes siai dienai esu vel sveikais plaukais. Aisku, teko gabala nutrumpinti, balta spalva keisti i naturalia-balintos kavos, pradejau naudoti gera aliejuka, kitas priemones. Isgrazejau, atjaunejau ir nepatingejau parasyti cia:) Ir kainos tikrai nesikandzioja, nes prasta darba pataisyti daug brangiau, nei is karto nueiti pas gera meistra is karto. Taigi, Mindaugas the best!
Bandziau irgi pataupyti, neskelbsiu vardu, bet 2 cia minetieji ir isgirtieji suvare man plaukus visiskai.
O kodel Jum neparasyti ju vardus? Visiem butu idomu ir net naudinga.
gal atsirastų kirpėja Vilniuje arba Kaune,
kuri galėtų kirpėjų kaina paimti Kevin Murphy plaukams priemonių ir dažus?
sau. asmeniniam naudojimui.
dėkinga
lauksiu 😍