Praejusioje temoje kazkas klause apie salona Zirmunuose Dezzel. Neseniai buvau, tai antra karta neisiu ir nerekomenduociau. Atejus kirpeja is karto sako, eikit, galva plausim. Sakau,gal pasitariam, ant sausu plauku gal geriau matysis,kaip anksciau kirpta. Galu gale juk pirma karta mane mato. Nelabai patenkinta sutiko. Parodziau kas per situacija. NA mano tikrai labai ploni plaukai ir po
labai isslinke, kuokstais nauji auga. tai kirpejom cia tikrai nedovanele, bet as ir neprasau man storesnius juos padaryti,as tik norejau parodyti vietas, kad blogiau nezinodama nepridarytu. tai panele pora minuciu stovejo ir dusavo: kokie ploni plaukai, kokie ploni plaukai, nu cia as nieko nepadarysiu, niekas cia nepades
siaubas,as ta ir pati zinau, genu nepakeisi.... Zodziu su bendravimu ne kas tiek jai,tiek savininkei,kuri irgi kerpa. Tiesiog man nemalonios moterys, bet aisku skonis draugu neturi
O nenukrypstant nuo temos, nukirpo kazkaip nelygiai, ypac uz ausu buna tokie atauge,kuriuos man kirpeja paprastai patrumpindavo ir suteikdavo forma. Zodziu pamoka apie rizika eiti pas kirpeja be atsiliepimu isisavinta