O man atsibodo Mindaugas, visada rezultatas labai skirtingas gaunasi, vis neatsimena, kokiu numeriu aš dažau. Nors buvo ir tikrai neblogų variantų, ėjau pas jį kelis metus, dabar ieškau kažko naujo. Kas gražiai šviesiai gali nudažyt?
O man atsibodo Mindaugas, visada rezultatas labai skirtingas gaunasi, vis neatsimena, kokiu numeriu aš dažau. Nors buvo ir tikrai neblogų variantų, ėjau pas jį kelis metus, dabar ieškau kažko naujo. Kas gražiai šviesiai gali nudažyt?
Sveikos,
gal teko pas Rimdžių lankytis. Kažin kokios dabar pas jį kainos? Ar gera kokybė?
Va va...As ir prisivaiksciojau kitur bandydama sutaupyti,tai parsliauziau keliais pas Mindaugas is Kirpimo meistru. Aisku,nelabai apsidziauge,kai reikejo sudegintus plaukus "suremontuoti", taciau jau po keliu vizitu esu vel graziais sveikais plaukais,grazia spalva ir tvarkingu kirpimu. Jeigu jau atradote savo meistra, siulau nemesti kelio del takelio! Man Mindaugas siai dienai geriausias, o ir kainos,kai viskas taip brangsta,pas ji tikrai nepakito.
Darbai nepriekaistingi, kainos prieinamos, nebijai atsisesti i kede ir sakyti, daryk ka nori
o kas yra prienamos kainos? atrodo patraukliai
Man teko labai nusivylti kirpeja Irina is salono "Laimiss". Nors as parodziau jai nuotraikas, kokios sukuosenos noreciau, ji apkarpe visiskai kitaip, mane tiesiog ispesiojo, dabar atrodau baisiai, plauku beveik nera. Liko tik asaros, reikes metus laukti kol ataugs ir galima bus kazka vel daryti :'-( :'-( :'-(
50 eur.
50 eur.
Taip, kosmosas. Bet dabar Misha turi atskira kambariuka antrame aukste ir kerpa tave 1,5 val tyloje ir ramybeje. O kaina nereali, taip. As pas ji nueinu 2 kartus metuose maksimum. Dazniau negaliu sau leisti. Gaila, jis labai gerai kerpa.