Pasiskaičiusi internete atsiliepimų, prieš darbinį vakarėlį nusprendžiau pasidažyti sruogelėmis ir madingai nusikirpti. Tam nusprendžiau nepagailėti 80 gimtadienio proga dovanotų eurų. Turėjau ilgus naturalius išpuoselėtus plaukus, kurių net fenu nedžiovinau.
Patiko kirpėjos Oksanos internete pateikti darbai, tačiau pas ją užsirašyti nepavyko - 2 mėnesiams į priekį viskas užimta, į elektroninį paklausimą ji neatsakė.
Tada nusprendžiau nueiti pas daugumos išgirtą Karolį Babravičių iš ChopShop (Krokuvos g. 11, Vilnius). Pirmas įspūdis - jaunas, nešnekus vyrukas, kuris karts nuo karto putė nosį, nes atėjo susirgęs . Na nieko, galvoju, jeigu rezultatas džiugins - į snarglius sukandus dantis nekreipsiu dėmesį.
Apie 10 minučių žiūrėjo plaukų struktūrą ir rėžė: "Pas Jus žiauriai sudeginti plaukai!.." "Nuo ko?" - nustebusi paklausiau. "Nuo feno arba plaukų tiesintuvo". Nei vieno nei kito neturiu ir nesinaudoju.. Išsiaiškinome, kad tai nuo grivkoje likęs žele ant kelių plaukų sukėlė jam tokią nuomonę apie visus plaukus.
Na gerai, koks skirtumas, klysti žmogiška. Pereiname prie spalvų parinkimo. Pažiūrėjęs į nuotrauką, kurią turėjau, pasakė, kad užteks keliais tonais sruogeles patamsinti, o kitas pašviesinti. Jis sako - jis žino, nors pasakiau kaip prieš tai darė kita kirpėja. Dažant pastebėjau, kad sruogelėmis dažo tik viršų, o apačios ne. Pasakiau, kad dažnai plaukus nešioju surinktus į viršų, pasakė, viskas bus gerai, neapsimoka dažyti apačios, nes jos vis tiek nesimato! Jau darėsi liūdna...
Nusidažė ženkliai tamsiau, nei rodė kaip bus. Į šią pastabą pasakė: "Užtat kokia žaisminga spalva!".
Kaip pliusą jam galėčiau tik pasakyti, kad spalva buvo intensyvi, vienoda, be tamsesnių/šviesesnių dėmių, t. y. viena spalva dažyti moka.
Išdžiovinus plaukus, sruogelių nerasta. Į klausimą, kur sruogelės, atsakė, kad gale. Gale buvo kelios vos matomos sruogelės, kurios labiau priminė nevykusį dažymą, nes jų buvo mažai, jos buvo labai plonos ir neryškios, iš priekio jų visai nesimatė. Gailiuosi, kad pamačius iš karto nepasakiau jam ištaisyti broką ir nudažyti viena spalva jas .
Na laukiu ilgai svajoto madingo kirpimo. Papasakojau kokių turiu kompleksų, ką norėčiau kirpimu paslėpti arba neryškinti. Jis pasakė, kad pas mane jau nevykusiai iškarpyta (tik pasakė kitais žodžiais, mandagiau). Rezultate patrumpino galiukus.
Paėmė 70 eurų.
Kaip pliusus jam galėčiau pavardinti: plaunant galvą maloniai daro galvos masažą, pasiūlė kavos, 4 val. skiria tik vienam klientui (nors man to nereikėjo), pats gražiai nusikirpęs ir sušukuotas, moka vientisai dažyti viena spalva.
Kaip minusus, kurie mano nuomone svarbesni, pavardinčiau: nemoka parinkti kirpimo, nemoka parinkti spalvų, nemoka dažyti sruogelėmis, brangiai ima už paslaugas, nehigieniškas (manau čiaudint neverta imti klientų).
Apibendrinant, NEREKOMENDUOJU KAROLIO BABRAVIČIAUS, man pasirodė, kad savo potencialias nesekmes jis iš karto bando paslėpti pradžioje po frazėmis "sudeginti plaukai", "nevykusiai iškarpyta" ir pan.
Labai labai gailiuosi, kad pas jį nuėjau ir tiek sumokėjau.
Jis to nevertas!..
O nesigailit kad iš karto nesistojot nuo kėdės ir neišėjot? Dar sumokėjot
QUOTE(tiutia_007 @ 2016 10 20, 14:33)
Čia Ridas, kuris dirbo Yury prieš tai? Kaip Jam su dažymu sekasi?
Jau parasiau savo nuomone apie ji. Vertinu tik dazyma,nes nesikerpu,tik galiukai. Buvo isvykes atostogu,labai reikejo dazymo,nuejau pas kita meistra,kitame salone... po 7men vel gryzau pas ji (paskutinius 3men visiskai nedaziau plauku)
Svesinu plaukus,niekada nenueinu i ryzuma arba geltonuma pas ji,jei nepatinka spalva,niekada neisleidzia is kedes nepatenkintos,dazymas gan sunkokas,bet pas meistre,pas kuria lankiausi paskutinius kartus butent tokia ir iseidavau.. Geltonai/ryza,nesuprasi ar daze,ar ne..)
Merginos rekomenduokit kirpėją Vilniuje plaukų šviesinimui. Esu dažyta šveisiai rudai ir noriu buti blond, nes jau labai daug žilų, tai atsibosta dažyti kas 3 savaites, tikiuosi su šviesiais mažiau vargo bus.
Tik bijau, kad nenudegintų ir plika nepalikčiau... Būčiau dėkinga už info
Tik bijau, kad nenudegintų ir plika nepalikčiau... Būčiau dėkinga už info
Kur patartumėt eiti, norint visiškai trumpai nusikirpti (dabar plaukai iki pečių)? gal kas specializuojasi / labiau dirba su trumpaplaukėmis? Bijau, kad bobiškai nenukirptų ;)
Sveikos,
Plaukus ilga laika daziausi Yury pas Rida. Nusprendziau pabandyt Divaltos Migle.
Bet ziuriu nelabai kokie atsiliepimai pas jus, gal daugiau yra buvusiu?
Papildyta:
Blogesnio kirpejo neesu sutikus... Rimtai kas cia jam reklama daro???
Kazkada 4 m atgal ir as pasimoviau ant sitos reklamos!
Kolorostas??? Juokaujat!
Papildyta:
Ir dar vienas netobulumas, nesaugo plauko
Plaukus ilga laika daziausi Yury pas Rida. Nusprendziau pabandyt Divaltos Migle.
Papildyta:
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2017 04 09, 19:32)
Koloristas nepamainomas man yra Mindaugas is Kirpimo meistru. Kiek kartu bandziai eiti kazkur kitur nea nepigus meistras, tiek vis tiek griztu pas ji.
Kolorostas??? Juokaujat!
Papildyta:
QUOTE(Blueta @ 2016 06 21, 14:28)
QUOTE(Meskute_as @ 2017 04 20, 21:24)
Sveikos,
Papildyta:
Kolorostas??? Juokaujat!
Papildyta:
Papildyta:
Kolorostas??? Juokaujat!
Papildyta:
O ridas saugo plaukus? Girdejau atsiliepima is vienos drauges. Sako atejau kirpitis, dazo kazkokia mergina. Jai isejus pakomentavo, nu plaukam sakes, bet mazdaug kaip norejo taip padariau. Kai rinkausi kita kirpeja, zmogi su tokiu poziuriu iskart atmeciau.
O Mindaugas. As jo kliente jau kokie nezinau. 5 metai gal. Metus laiko ieskojau kito tai kelis kartus daziausi kitur kol mano sviesius rubus aptaske dazais. Tai dar kalta likau ko taip graziai apsirengiau o kita isgirta mane taip nukirpo kad puse metu auginau. Kazkam ji labai tinka nes gyre kokie 6 zmones is tos pacios kompanijos. Daugiau ekspermentu nedariau. Is jo bent jau zinau kad iseisiu tokia spalva kokios noriu ir manes neisdraikys. Bet cia matyt sutampa auros arba ne
QUOTE(makro @ 2014 11 11, 18:12)
Sveikos merginos. Buvau pas Renatą iš Divaltos. Kirpausi ir dažiausi. Prieš tai visada lankiausi pas Laimį, tačiau nusprendžiau pakeisti. Maniau, kad gal surasiu naują stilių ... Tačiau Gal tiesiog buvo ne tas mėnulis..
Bet viskas iš pradžių. Renata tikrai yra labai mielas ir geras žmogus, lengvai bendraujantis. Atėjųs paprašiau, kad noriu pakeisti stilių, spalvą. Bet po dažymo likau tokios pačios spalvos kaip ir prieš tai, o kirpimas .. mažai ką galiu pasakyti, pakirpo tik galiukus, kai sušukavo atrodė gražiai, tačiau dabar šukuojantys namuose sunku kažką gražaus padaryti galiukai atrodo labai pašiūrė tokie mano įspūdžiai. Supratau, kad daugiau jau nebe keisiu kirpėjo.
Bet viskas iš pradžių. Renata tikrai yra labai mielas ir geras žmogus, lengvai bendraujantis. Atėjųs paprašiau, kad noriu pakeisti stilių, spalvą. Bet po dažymo likau tokios pačios spalvos kaip ir prieš tai, o kirpimas .. mažai ką galiu pasakyti, pakirpo tik galiukus, kai sušukavo atrodė gražiai, tačiau dabar šukuojantys namuose sunku kažką gražaus padaryti galiukai atrodo labai pašiūrė tokie mano įspūdžiai. Supratau, kad daugiau jau nebe keisiu kirpėjo.
Teko ir man prisimenu lankytis, siame forume turbut pati save giria, "zvaigzdziu" kirpeja netvarkinga, plaukai ant zemes pries tai buvusios klientes nepasluoti. Kirpo turbut viena minute, pasviesino per viena tona iki 6 spalvos lygio. Uzsigiedojo 300 lt uz dazyma bei kirpima plonu iki peciu plauku. O kainorasti net nera tokiu kainu. Nerekomenduoju.
QUOTE(Intrinsa @ 2017 05 08, 00:46)
Teko ir man prisimenu lankytis, siame forume turbut pati save giria, "zvaigzdziu" kirpeja netvarkinga, plaukai ant zemes pries tai buvusios klientes nepasluoti. Kirpo turbut viena minute, pasviesino per viena tona iki 6 spalvos lygio. Uzsigiedojo 300 lt uz dazyma bei kirpima plonu iki peciu plauku. O kainorasti net nera tokiu kainu. Nerekomenduoju.
Teko lankytis pas Renata, taip pat nepatiko... Buvau susitarusi dėl šukuosenos, vėlavo 30 min priimti, padarė vos per 20 min. nes lauke kita jau klientė, už šukuosena paprašė 250 Lt.
Kur dabar Anita dirba?
QUOTE(makro @ 2014 11 11, 20:12)
Sveikos merginos. Buvau pas Renatą iš Divaltos. Kirpausi ir dažiausi. Prieš tai visada lankiausi pas Laimį, tačiau nusprendžiau pakeisti. Maniau, kad gal surasiu naują stilių ... Tačiau Gal tiesiog buvo ne tas mėnulis..
Jo, su Renata is Divaltos pas mane irgi tragiska patirtis 😆 kazkada rasiau sioj temoj, isejau is jos violetine uz 90 eur, ir dar teko pusvalandi laukt kol vietine 'garsenybe' buvo priimta be eiles man skirtu laiku.
bendrauja maloniai, bet as i kirpykla einu rezultato 😉
QUOTE(Araceli @ 2017 07 17, 14:11)
Kur dabar Anita dirba?
Anita dirba HOUSE OF BEAUTY 👌🏻 😊