QUOTE(kokorina @ 2016 08 31, 23:43)
As kerpuosi pas Mihaila jau kokius 6 metus. Man jisai geriausias! Mano plaukai sudetingi: banguojasi, nepaklusnus, linke kristi asimetriskai, ir Misha puikiausiai su jais susitvarko. Kai ateinu pas ji eilini karta, jisai atsimena i kuria pusia mano plaukai linke kristi, o as pati neatsimenu!
Stai, vakar buvau pas ji, grizau kaip ant sparnu! Taip graziai nukirpo, butent taip kaip as svajojau. Plaukai guli taip, kaip man patinka. Po Mishos kirpimo man net feno nereikia, issiplaunu galva ir viskas gerai.
Gal jisai kam ir siule drastiska kirpima, man tai niekada. Visada nukerpa taip, kaip as noriu ir prasau. Niekad jo nekeisiu, nors ir brangu pas ji, aisku. Dabar 45e.
Stai, vakar buvau pas ji, grizau kaip ant sparnu! Taip graziai nukirpo, butent taip kaip as svajojau. Plaukai guli taip, kaip man patinka. Po Mishos kirpimo man net feno nereikia, issiplaunu galva ir viskas gerai.
Gal jisai kam ir siule drastiska kirpima, man tai niekada. Visada nukerpa taip, kaip as noriu ir prasau. Niekad jo nekeisiu, nors ir brangu pas ji, aisku. Dabar 45e.
kaip kerpates? as pas ji ir uzsirasiau, plaukai ploni banguojas ir noriu kirpimo i kuri nereiktu idet pastangu, siaip kazkiek tai ispildo deimante is Grozio pajegos, bet vis ieskau tobulumo