Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai Vilniuje

QUOTE(kokorina @ 2016 08 31, 23:43)
As kerpuosi pas Mihaila jau kokius 6 metus. Man jisai geriausias! Mano plaukai sudetingi: banguojasi, nepaklusnus, linke kristi asimetriskai, ir Misha puikiausiai su jais susitvarko. Kai ateinu pas ji eilini karta, jisai atsimena i kuria pusia mano plaukai linke kristi, o as pati neatsimenu!
Stai, vakar buvau pas ji, grizau kaip ant sparnu! Taip graziai nukirpo, butent taip kaip as svajojau. Plaukai guli taip, kaip man patinka. Po Mishos kirpimo man net feno nereikia, issiplaunu galva ir viskas gerai.
Gal jisai kam ir siule drastiska kirpima, man tai niekada. Visada nukerpa taip, kaip as noriu ir prasau. Niekad jo nekeisiu, nors ir brangu pas ji, aisku. Dabar 45e.

kaip kerpates? as pas ji ir uzsirasiau, plaukai ploni banguojas ir noriu kirpimo i kuri nereiktu idet pastangu, siaip kazkiek tai ispildo deimante is Grozio pajegos, bet vis ieskau tobulumo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Paulyna @ 2016 09 29, 10:20)
kaip kerpates? as pas ji ir uzsirasiau, plaukai ploni banguojas ir noriu kirpimo i kuri nereiktu idet pastangu, siaip kazkiek tai ispildo deimante is Grozio pajegos, bet vis ieskau tobulumo smile.gif

Mano plaukai stori, nepaklusnus, banguojasi. Kerpuosi gana trumpai, plaukai vos dengia kakla. Misha sugeba jiems priduoti tokia forma, kuri man labiausiai tinka, ir ilgai laikosi. Plaukai ataugineja ir vis tiek laiko grazia forma. Cia man labiausiai patinka.
Noriu pasakyti, kad Misha labai idemiai isklauso ko zmogus nori. Jei zmogus nezino kaip jam geriau, arba abejoja, tai labai atsargiai patars. Zodziu, ka jus su jo sutarsit pries galvos plovima, taip ir bus. Netylekit, kalbekit, sakykit savo norus, klausinekit - o jei taip, o jei kitaip... Be to, jisai puikiai kalba lietuviskai.
Atsakyti
Sveiki, labai noreciau gauti rekomendaciju del geros kirpejos Vilniuje, kuri moketu susitvarkyti su storais plaukais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cocainna @ 2016 06 18, 21:07)
Is patirties negaliu sakyt,nes einu pas kita meistra jo salone,bet butent ji gyre kaip meistra viena pazystama mano,nepatinka tik,kad nuotaikos zmogus smile.gif

Mano mylimiausias ir i nieko nekeisciau niekada- Ridas is dabar jau Sfinkso. Vienas zodis- Tobulas.

Čia Ridas, kuris dirbo Yury prieš tai? g.gif Kaip Jam su dažymu sekasi?
Atsakyti
kurie kirpejai/ kirpyklos dirba su olaplex? uzsirasiau i uff, bet noriu kad dirbtu su olaplex biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Boom! @ 2016 09 10, 14:26)
Sveikos  4u.gif ,

Perskaičiau praktiškai visą temą ir dabar jau noriu paklausti,kurį saloną ir kirpėją rekomenduotumėt kas mėnesiniam plaukučių dažymui (karštas šokoladas) ir karts nuo karto pakirpimui. Didžiausias dėmesys profesionalumui,bet taip pat rūpi ir rami ir draugiška atmosfera  4u.gif  Kol kas kaip supratau Vilniuje labiausiai giriama: Yury,Sfinksas,Kirpimo meistrai. Lauksiu komentarų. Kaina ir vieta nelabai svarbu 4u.gif

Gal kas turi atsiliepimų apie Gatineu,Totorių g?

As tai rekomenduociau Minauga is KM. Buvau is jo isejusi, ale ieskojau pigiau, bet po metu grizau... Vis tiek jis man palikes geriausia ispudi smile.gif plaukus sviesinu, prasiau kad dazytu taip, kad nenueiciau i geltonuma ir nenueinu smile.gif kirpima siek tiek pakeiciau, leidziu jam pakapryti plaukus, tai ziauriai patinka wub.gif
Atsakyti
Ieskau kirpejo/s, kur moketu su ryskia spalva (raudona) dirbt. Kirpt svarbu moketu ne sleivai biggrin.gif
Ir kokios kainos dabar? Ne pas brangiausius, bet ir ne pas tuos "uz kampo" dirbancius?
jau ilga laika eidavau pas namuose dirbancia kirpeja, nei net nezinau, kokios realiai kainos... mastau.gif
plaukai mano iki puses nugaros.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 08 gruodžio 2016 - 22:54
O kokiam salone Anita dirba? Ir su kokiais dažais?
Atsakyti
Rekomenduokit kirpėją, dirbančią Vilniuje su Milkshake dažais 4u.gif Na, ir kad normaliai kirptų biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos. Gal kas galit parekomenduot kirpeja kuri gali ir sugeba susitvarkyti su banguoti linkusiais plaukais ir trumpu kirpimu.
Atsakyti
Noriu pasidaryti kokia nors gydomaja procedura plaukams. Kai tiek daug salonu, nezinau, kuri rinktis. Gal kas turit atsiliepimu ir gsaletumet rekomenduoti?
Atsakyti
Pasiskaičiusi internete atsiliepimų, prieš darbinį vakarėlį nusprendžiau pasidažyti sruogelėmis ir madingai nusikirpti. Tam nusprendžiau nepagailėti 80 gimtadienio proga dovanotų eurų.
Patiko kirpėjos Oksanos internete pateikti darbai, tačiau pas ją užsirašyti nepavyko - 2 mėnesiams į priekį viskas užimta, į elektroninį paklausimą ji neatsakė.
2. Tada nusprendžiau nueiti pas daugumos išgirtą Karolį Babravičių iš ChopShop (Krokuvos g. 11, Vilnius)
Atsakyti