Gal kas žinote, kokiu adresu neseniai Žvėryne atsidarė nauja kirpykla Sėlių g. ?
QUOTE(Cocainna @ 2016 06 18, 23:07)
Mano mylimiausias ir i nieko nekeisciau niekada- Ridas is dabar jau Sfinkso. Vienas zodis- Tobulas.
Vienintelis "netobulumas", lb iš anksto užsirašyt reik.
Gal galite patarti meistra, kuris/i moka tvarkytis su plonais ir linkusiais garbanotis plaukais?..
Sveikos, mano kirpeja isvyko i uzsieni, o jau buvau radusi po ilgiausiu paiesku. Mano reikalavimai nestebuklingi - kokybiskas kare, kad nereiktu po menesio jau lekti taisyti kritima, nors ilgio beveik nepriauga. Mokedavau 20 eur, kaip Vilniuje stebuklingai pigiai. Gal kuri galite parekomenduoti uz tokia kaina gerai susitvarkancia (-ti) kirpeja? Esu lankiusis ir pas Mindauga is KM, nieko nepadare, abu kartus isejau su peizais.
Noriu apkirpti savo sesiameti, nematau tikslo vesti i vaiku kirpykla, nes jis labai ramiai issedi ir jam nereikia jokiu zaislu ar ji uzimti kerpant. Tai va kur Vilniuj galiu nuvesti, gal zinote? Svarbiausia, kad nenoriu, kad su kokia masinele nuskustu, nereikia labai trumpu
Ir gal zinote pas ka nueiti Vilniuj ne kirpimui, bet sukuosenai, kas galetu tikrai graziai sugarbanoti plaukus ( ne chemini, o tiesiog vienai dienai, sventei)?
QUOTE(Shalimar @ 2016 07 29, 12:16)
Ir gal zinote pas ka nueiti Vilniuj ne kirpimui, bet sukuosenai, kas galetu tikrai graziai sugarbanoti plaukus ( ne chemini, o tiesiog vienai dienai, sventei)?
Olga iš Eslaudos.
QUOTE(Petitgrain @ 2016 05 03, 19:39)
O kokie atsiliepimai apie Viką Vaineikienę iš salono Greenas Vilniuje? Galvoju apsikirpti. Maloni moteris pasirodė, bet neteko kirptis.
Arba Mikhail Kodesnikov? Viena pažįstama kerpasi, tai minėjo, kad jis mėgsta drastiškus kirpimus. O aš mėgstu čiut galiukus pakirpt
Arba Mikhail Kodesnikov? Viena pažįstama kerpasi, tai minėjo, kad jis mėgsta drastiškus kirpimus. O aš mėgstu čiut galiukus pakirpt
As kerpuosi pas Mihaila jau kokius 6 metus. Man jisai geriausias! Mano plaukai sudetingi: banguojasi, nepaklusnus, linke kristi asimetriskai, ir Misha puikiausiai su jais susitvarko. Kai ateinu pas ji eilini karta, jisai atsimena i kuria pusia mano plaukai linke kristi, o as pati neatsimenu!
Stai, vakar buvau pas ji, grizau kaip ant sparnu! Taip graziai nukirpo, butent taip kaip as svajojau. Plaukai guli taip, kaip man patinka. Po Mishos kirpimo man net feno nereikia, issiplaunu galva ir viskas gerai.
Gal jisai kam ir siule drastiska kirpima, man tai niekada. Visada nukerpa taip, kaip as noriu ir prasau. Niekad jo nekeisiu, nors ir brangu pas ji, aisku. Dabar 45e.
Patarkit prasau geriausia meistra is Kirpimo meistru konkreciai kirpimui, dazimas nedomina. Dekoju!
Sveikos ,
Perskaičiau praktiškai visą temą ir dabar jau noriu paklausti,kurį saloną ir kirpėją rekomenduotumėt kas mėnesiniam plaukučių dažymui (karštas šokoladas) ir karts nuo karto pakirpimui. Didžiausias dėmesys profesionalumui,bet taip pat rūpi ir rami ir draugiška atmosfera Kol kas kaip supratau Vilniuje labiausiai giriama: Yury,Sfinksas,Kirpimo meistrai. Lauksiu komentarų. Kaina ir vieta nelabai svarbu
Gal kas turi atsiliepimų apie Gatineu,Totorių g?
Perskaičiau praktiškai visą temą ir dabar jau noriu paklausti,kurį saloną ir kirpėją rekomenduotumėt kas mėnesiniam plaukučių dažymui (karštas šokoladas) ir karts nuo karto pakirpimui. Didžiausias dėmesys profesionalumui,bet taip pat rūpi ir rami ir draugiška atmosfera Kol kas kaip supratau Vilniuje labiausiai giriama: Yury,Sfinksas,Kirpimo meistrai. Lauksiu komentarų. Kaina ir vieta nelabai svarbu
Gal kas turi atsiliepimų apie Gatineu,Totorių g?
QUOTE(Sparaxis @ 2016 04 26, 16:34)
Aš vaikščiojau keletą metų. Ir dabar karts nuo karto nueinu. Kerpa gerai ir kas svarbiausia man - labai greitai.
Kokios kainos pas Aruna is Serenados? Ar ilgai laukti kol pateksi? Gal galite kontaktais pasidalinti?