Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai Vilniuje

QUOTE(baggio @ 2016 05 11, 16:23)
Esu kirpusis pas savininke sio salono, tai blogai nukirpo, o kai atejau pataisymui, tai irgi nieko gero nepadare. Labai gailejausi ten nuejusi, nes paklausiau rekomendaciju ir dar buvau apkalbėta. Fuj  doh.gif

As jau kuris laikas kerpuosi ir dazausi pas sio salono savininke, kol kas nusiskundimu neturiu, o ir kaina man priimtina thumbup.gif . Dazau sruogelem, o kirpimas kare.
Atsakyti
Tuomet gal reikėtų tonuoti plaukus, kaip pvz. Yury salone daro reshade žiliems. Nebandžiau, gal tai netiktų jūsų atveju, bet tam salone apskritai gerai su spalvom moka dirbti, manau padarytų ko tik nori smile.gif Pati eisiu tonuoti į pilkumą savo ombrės likutį ant plaukų galiukų smile.gif

QUOTE(RitaRazi @ 2016 05 19, 14:42)
jie tikrai turi pilką atspalvį, bet kaip man paaiškino kirpėja, plaukai merginos rusvi, o tas pilkumas ne dažuose, o priemonėse - gali būti dry shampoo išgauta, gali spec pilkinančiu šampūnu, dar kažkuo, ko dabar nebepamenu  smile.gif

Atsakyti
Sveiki,

gal turite atsiliepimų apie plaukų stilistą Styveną iš Sfinkso? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, gal kam teko lankytis grožio studijoj Kristina? norėčiau nuomonės:) Jei lankėtės tai pas kokią meistręsmile.gif
Atsakyti
Noriu duoti komplimentu Mishai is My studio, labai puikiai apkirpo (plaukai ilgi, nieko ekstravagantisko) ir pataise kitos kirpejos broka. Pasirode savo srities zinovas ir apskritai labai malonus zmogus.
Atsakyti
Kadangi mano kirpeja buvo uzimta, o pas KM Mindauga buvo laisvo laiko uzsirasiau pas jy, keliavau su buvusiu ombre -jau patonuotu, ne
ryskiu. ir apie 20-30 cm savo naturaliu atsiauginusi plauku, bendras ilgis iki puses nugaros. Paprasiau pradzioje patarti ka rekomenduotu, na metesi, parode
pora spalvu kaip galima suvienodinti, sakau nu darykit kad butu grazu. ir pakirpti taip pat sakau siek tiek. Zo nureze gerai, tiesiai paprastai-viskas ok. vos ilgesni nei iki peciu, spalva tokia keista i rausvuma, ryzuma.. nieko nesake, bet akivaizdu, jog apie tokia nebuvom kalbeje. sumokejau 85€, ir kelia ten pamirsau. kita diena issiprasiau pas savaja kirpeja, bandom taisyti, vaizdelis realiai liudnas ir kraupus. imesiu prisedus prie pc foto.
Atsakyti
QUOTE(Kuoduotoji @ 2016 06 12, 22:21)
Kadangi mano kirpeja buvo uzimta, o pas KM Mindauga buvo laisvo laiko uzsirasiau pas jy, keliavau su buvusiu ombre -jau patonuotu, ne
ryskiu. ir apie 20-30 cm savo naturaliu atsiauginusi plauku, bendras ilgis iki puses nugaros. Paprasiau pradzioje patarti ka rekomenduotu, na metesi, parode
pora spalvu kaip galima suvienodinti, sakau nu darykit kad butu grazu. ir pakirpti taip pat sakau siek tiek. Zo nureze gerai, tiesiai paprastai-viskas ok. vos ilgesni nei iki peciu, spalva tokia keista i rausvuma, ryzuma.. nieko nesake, bet akivaizdu, jog apie tokia nebuvom kalbeje. sumokejau 85€, ir kelia ten pamirsau. kita diena issiprasiau pas savaja kirpeja, bandom taisyti, vaizdelis realiai liudnas ir kraupus. imesiu prisedus prie pc foto.

O kas jūsų kirpėja? Man pas Mindaugą irgi kažkada buvo gavusis rausva spalva, bet greitai atsiplauna, jei ten illumina dažai. Kainos tai dar pakilusios, vien už dažymą 60€ sumokėjau.
Atsakyti
QUOTE(jearmaine @ 2016 06 13, 14:15)
O kas jūsų kirpėja? Man pas Mindaugą irgi kažkada buvo gavusis rausva spalva, bet greitai atsiplauna, jei ten illumina dažai. Kainos tai dar pakilusios, vien už dažymą 60€ sumokėjau.

Situacija pataise Ana is Eslaudos, Zveryne.
Atsakyti
QUOTE(Petitgrain @ 2016 05 03, 20:39)
O kokie atsiliepimai apie Viką Vaineikienę iš salono Greenas Vilniuje? smile.gif Galvoju apsikirpti. Maloni moteris pasirodė, bet neteko kirptis.

Arba Mikhail Kodesnikov? Viena pažįstama kerpasi, tai minėjo, kad jis mėgsta drastiškus kirpimus. O aš mėgstu čiut galiukus pakirpt biggrin.gif

Sveiki, gal lankėtės Greeno salone? Kaip ten meistrai?

Prie to paties galiu pasidalinti dideliu nusivylimu kirpėja Jolita iš antakalnio salono "Studija 7". Gal ji tamsiai dažo gerai, gal gerai kerpa- aš nežinau, bet šviesintis plaukų nepatariu nei vienai. Galiu pasakyti trumpai - TRAGEDIJA
Atsakyti
QUOTE(Aqua*fly @ 2016 06 15, 12:41)
Sveiki, gal lankėtės Greeno salone? Kaip ten meistrai?

Prie to paties galiu pasidalinti dideliu nusivylimu kirpėja Jolita iš antakalnio salono "Studija 7". Gal ji tamsiai dažo gerai, gal gerai kerpa- aš nežinau, bet šviesintis plaukų nepatariu nei vienai. Galiu pasakyti trumpai - TRAGEDIJA

Buvau greene ir nusivyliau. Pasakiau, kad noriu saltos spalvos ant virsugalvio "ombre" dazytiems plaukams. Deja, po savaites salta spalva nusiplove ir virsugalvis tapo bjauriai ryzas. Matyt, per daug naturalius dazus ten naudoja.

Gal kas gali rekomenduoti kirpeja Vilniuje, kuri gali padaryti grazu "lob" kirpima nenuplonindama ir neiskarpydama galu? smile.gif

Atsakyti
Lankiausi pas Mindauga is Kirpimo meistru, man asmeniskai viskas labai tinka ir patinka, aisku, kainos nemazos, bet kai einu kas kelis menesius, tai gal ir verta...Dazau ilumina, plaukai glotnus ir spalva gerai laiko. Rekomenduoju.
Atsakyti
QUOTE(tiutia_007 @ 2016 05 29, 15:23)
Sveiki,

gal turite atsiliepimų apie plaukų stilistą Styveną iš Sfinkso? 4u.gif

Is patirties negaliu sakyt,nes einu pas kita meistra jo salone,bet butent ji gyre kaip meistra viena pazystama mano,nepatinka tik,kad nuotaikos zmogus smile.gif

Mano mylimiausias ir i nieko nekeisciau niekada- Ridas is dabar jau Sfinkso. Vienas zodis- Tobulas.
Atsakyti