Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai Vilniuje

QUOTE(Sparaxis @ 2016 04 26, 16:34)
Aš vaikščiojau keletą metų. Ir dabar karts nuo karto nueinu. Kerpa gerai ir kas svarbiausia man - labai greitai.

Cia apie ilgu plauku kirpima? Ar ne baisiai iskerpa plaukus?
Atsakyti
Sveiki. Kokie atsiliepimai apie Franko grozio salona Pilies gatveje??
Ir Friz grozio salonas Ladygos gatveje? Ar kas lankosi ten?
Atsakyti
pasidalinsiu geraja patirtimi smile.gif is tamsiai rudu per kelis kartus kokybiskai ir graziai (be ryzumo) nusisviesinau plaukus pas Ana ji dirba prie CUP ilgame pastate. taip pat ji dirba Artist salone, na bent jau pries metus dirbo. plaukai neluzinejo, dar dejo plauku botoxa vadinama. is jo ilgalaikio efekto nepastebejau.
o kerpa graziai ir pataria Eslaudoje zveryne Ana! taip pat ombre ji nudaze graziai, tai dabar auginu savo naturalius wink.gif ir berods su wella dirba g.gif nors garantuoti negaliu.
Atsakyti
QUOTE(jearmaine @ 2016 03 19, 09:17)
Kirpimas-dažymas gal 85€. Dar variantas pas jį tik dažyt, o galus kirpti kitur, bet gal biškį juokinga taip daryti biggrin.gif

baikit, nėr nieko juokingo biggrin.gif 4u.gif aš taip ilgai dariau - pas vieną kirpau, pas kitą dažiau, nes nu viena nemoka vieno, o kita - kito (nu, negali sakyt, kad nemoka - bet man netiko biggrin.gif ) bet bendras rezultatas buvo superinis. Vat kad taip ėmus ir jas suklonavus į vieną biggrin.gif

aišku, vat ko gaila, tai laiko - pirma važiuodavau pas vieną kirpt, paskui pas kitą dažyt irnesakyk.gif
Atsakyti
O kokie atsiliepimai apie Viką Vaineikienę iš salono Greenas Vilniuje? smile.gif Galvoju apsikirpti. Maloni moteris pasirodė, bet neteko kirptis.

Arba Mikhail Kodesnikov? Viena pažįstama kerpasi, tai minėjo, kad jis mėgsta drastiškus kirpimus. O aš mėgstu čiut galiukus pakirpt biggrin.gif
Atsakyti
Einu kirptis čia
http://tada-salonas.lt
atsliliepimai tik geriausi, aukšto lygio aptarnavimas, ir kirpimu esu patenkinta ir kaina nesikandžioja wub.gif
Atsakyti
QUOTE(loja5 @ 2016 05 11, 10:13)
Einu kirptis čia
atsliliepimai tik geriausi, aukšto lygio aptarnavimas, ir kirpimu  esu patenkinta ir kaina nesikandžioja wub.gif

Esu kirpusis pas savininke sio salono, tai blogai nukirpo, o kai atejau pataisymui, tai irgi nieko gero nepadare. Labai gailejausi ten nuejusi, nes paklausiau rekomendaciju ir dar buvau apkalbėta. Fuj doh.gif
Atsakyti
QUOTE(loja5 @ 2016 05 11, 09:13)
Einu kirptis čia
atsliliepimai tik geriausi, aukšto lygio aptarnavimas, ir kirpimu  esu patenkinta ir kaina nesikandžioja wub.gif

Kuria kirpeja is ten rekomenduojate? Nes skaiciau ju ten keletas. Noreciau atrasti kirpeja, kuri susitvarko su bob ar kare stiliumi....
Atsakyti
parekomenduokit gera meistre balayage dazymui 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, sakote tamsiai pilka, kaip nuotraukoje? Bet juk nuotraukoje rudi plaukai. Ir neatrodo dažyti. Nenuostabu, kad jus nudažo rudai, jei rodot tokią foto. blink.gif

QUOTE(Ellein @ 2016 01 30, 14:42)
Noriu tamsiai pilku spalva  kaip foto. Gal zinot kas moketu, sugebetu taip nudazyti Vilniuje? Kas bent gaudosi spalvose:) nes asmeniskai mane nudazo rudai.vietoj saltos pilkos..

Patarkit  4u.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(pūkelis 007 @ 2016 05 19, 11:56)
Sveiki, sakote tamsiai pilka, kaip nuotraukoje? Bet juk nuotraukoje rudi plaukai. Ir neatrodo dažyti. Nenuostabu, kad jus nudažo rudai, jei rodot tokią foto.  blink.gif

Man rodo pilkus, ir akivaizdu, kad dazyti.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2016 05 19, 14:16)
Man rodo pilkus, ir akivaizdu, kad dazyti.

jie tikrai turi pilką atspalvį, bet kaip man paaiškino kirpėja, plaukai merginos rusvi, o tas pilkumas ne dažuose, o priemonėse - gali būti dry shampoo išgauta, gali spec pilkinančiu šampūnu, dar kažkuo, ko dabar nebepamenu smile.gif
Atsakyti