Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai Vilniuje

QUOTE(jearmaine @ 2016 03 18, 18:58)
Ten mano vyras irgi kerpasi, kažkaip gerai ten vyrus kerpa  thumbup.gif

O man reikia patarimo, kur dažyti plaukus. Ilgą laiką einu pas Mindaugą iš KM, bet dabar namuose auginu vaiką ir nusprendžiau, kad man per brangu ten lankytis, kai didžiąją laiko dalį namie būnu. Kad dažo Wella illumina dažais už normalią kainą? Gal ta Anita?

O kiek jus mokate pas Mindauga nes as irgi nebesilankau, per brangu pasidare doh.gif taciau kiek ko isbandziau, visgi noras pas ji grizti man lieka. Beje su wella neradau kas vilniuje pigiau dazytu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulesvaikas10: 19 kovo 2016 - 01:24
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2016 03 19, 02:24)
O kiek jus mokate pas Mindauga nes as irgi nebesilankau, per brangu pasidare  doh.gif taciau kiek ko isbandziau, visgi noras pas ji grizti man lieka. Beje su wella neradau kas vilniuje pigiau dazytu g.gif

Kirpimas-dažymas gal 85€. Dar variantas pas jį tik dažyt, o galus kirpti kitur, bet gal biškį juokinga taip daryti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jearmaine @ 2016 03 19, 08:17)
Kirpimas-dažymas gal 85€. Dar variantas pas jį tik dažyt, o galus kirpti kitur, bet gal biškį juokinga taip daryti biggrin.gif

VAva. Panasi kaina ir man. doh.gif
As klaipedoj su wella daziau ir kirpausi uz 45 eur biggrin.gif o va vilniuj dabar buvau pas tokia Raminta is Loft town salono. Ji dirba su schwartzkopf o jos kolege lyg kalbejo kad perreina prie wellos. Kainos ju mazesnes. Apie 50 eur kirpimas/dazymas, galite bandyti pasiskambinti ir paklausti ar dirba smile.gif siaip as gal visai ir tuo schwartzkofu patenkinta bet plaukai vis tiek grazesni buvo po Mindes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jurasaule @ 2016 02 22, 21:46)
Merginos, o gal kuri kerpatės Justiniškėse salone "Barbara" pas šeimininkę Barbarą? smile.gif Ar verta pas ją užsirašinėti? Ir dar ten toks vaikinas dirba - gal jis geriau?

Nezinau kaip kerpa, bet dazyti pas ja negrisiu... Tipo ji ten geriausia, bet kaip sugebejo klientei saknis palikti sviesesnes uz visu plauku spalva. ?? doh.gif Esmine klaida kuria zino kiekviena moteris, net nedirbant grozio srity. Gaila, kad pamaciau tik grizus namo..
Atsakyti
QUOTE(saulesvaikas10 @ 2016 03 19, 16:19)
VAva. Panasi kaina ir man.  doh.gif
As klaipedoj su wella daziau ir kirpausi uz 45 eur  biggrin.gif o va vilniuj dabar buvau pas tokia Raminta is Loft town salono. Ji dirba su schwartzkopf o jos kolege lyg kalbejo kad perreina prie wellos. Kainos ju mazesnes. Apie 50 eur kirpimas/dazymas, galite bandyti pasiskambinti ir paklausti ar dirba  smile.gif siaip as gal visai ir tuo schwartzkofu patenkinta bet plaukai vis tiek grazesni buvo po Mindes  doh.gif

Aš palūžau ir užsirašiau Panevėžy į kirpyklą, kur dažo Wella illumina, pažiūrėsiu, koks rezultatas. Įtariu, kad vis tiek sumokėsiu kokius 50€.
Atsakyti
QUOTE(nainaa @ 2016 03 08, 16:09)
Kestas tamsiaplaukis?as berniuka vedu pas ji kirpti,tai fainai stilingai nukerpa,o kaip moteris kerpa nesu maciusi...

O kiek ten berniuko kirpimas kainuoja?
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2015 12 28, 16:20)
O gal kas bandet Lina is Yury? Esu kazkada ji siaip neformalioj aplinkoj sutikus. Dbr galvoju koki nauja meistra isbandyti tai idomu kaip kerpa dazo g.gif

Kerpa dazo super.man labai patiko.
Atsakyti
QUOTE(jearmaine @ 2016 03 26, 09:08)
Aš palūžau ir užsirašiau Panevėžy į kirpyklą, kur dažo Wella illumina, pažiūrėsiu, koks rezultatas. Įtariu, kad vis tiek sumokėsiu kokius 50€.

o as paluzau ir uzsirasiau pas Minde biggrin.gif
Atsakyti
O man klausimas pas ka eiti, kad graziai nukirptu trumpus plaukus? Ir nesinori daug moketi, nes plaukai ploni nieko ypatingo, tik va vis kazkaip netinkamai nukerpa. Na negi as nemoku taip visiems paaiskinti ko noreciau, nors atrodo, kad taip viskas aisku biggrin.gif Man rajonai tinkamiausi justiniskes, virsuliskes, karoliniskes. smile.gif
Atsakyti
Noriu ir as pasidalinti savo atrasta superine kirpeja - stiliste wub.gif . Turiu garbanotus plaukus, buvo tamsiai rudi o dabar nerealiai grazios spalvos "nude". Pakirpo irgi superiniai.Bei ir kaina prieinama. MAKE UP STUDIO salonas, vardas Natalija.
Gaila kad neiseina ikelt cia nuotraukos.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emilliana: 22 balandžio 2016 - 12:29
QUOTE(emilliana @ 2016 04 22, 13:26)
Noriu ir as pasidalinti savo atrasta superine kirpeja - stiliste wub.gif . Turiu garbanotus plaukus, buvo tamsiai rudi o dabar nerealiai grazios spalvos "nude". Pakirpo irgi superiniai.Bei ir kaina prieinama. MAKE UP STUDIO salonas, vardas Natalija.

Kokiame mieste? Adresas? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(HēiBai @ 2016 03 06, 18:29)
O jei apie kirpėjus, gal kas lankėtės pas Arūną Pylimo gatvėje? Serenada salonas vadinasi ar kaip ten... Buvo draugė, jai gražiai padarė ir formą pagal veidą suformavo ir atsižvelgė į poreikius.. Bet galvoju gal dar teko kam nors lankytis?

Aš vaikščiojau keletą metų. Ir dabar karts nuo karto nueinu. Kerpa gerai ir kas svarbiausia man - labai greitai.
Atsakyti