Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai Vilniuje

QUOTE(lisik @ 2016 02 03, 22:55)
o kuriam salone dazotes? smile.gif

Laimos salone
Atsakyti
Merginos, o gal kuri kerpatės Justiniškėse salone "Barbara" pas šeimininkę Barbarą? smile.gif Ar verta pas ją užsirašinėti? Ir dar ten toks vaikinas dirba - gal jis geriau?
Atsakyti
Galbūt yra besidažnačių plaukus SOLidi salone Minsko iki? Smalsu kokios kainos ir kokia kokybė. Mano braangutį apkirpo gražiai, bet bijau be rekomendacijos eiti - jau buvau skaudžiai nudegusi kitame salone... g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurasaule @ 2016 02 22, 20:46)
Merginos, o gal kuri kerpatės Justiniškėse salone "Barbara" pas šeimininkę Barbarą? smile.gif Ar verta pas ją užsirašinėti? Ir dar ten toks vaikinas dirba - gal jis geriau?

Kerpuosi pas Barbarą jau keletą metų, keliavau iš paskos per kelis salonus. Man patinka, sutampa mūsų nuomonės, ką daryt su mano plaukais, maniškiai pusilgiai banguoti, besipučiantys, ne kiekviena kirpėja sutvarkydavo normaliai.
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2016 02 24, 17:02)
Kerpuosi pas Barbarą jau keletą metų, keliavau iš paskos per kelis salonus. Man patinka, sutampa mūsų nuomonės, ką daryt su mano plaukais, maniškiai pusilgiai banguoti, besipučiantys, ne kiekviena kirpėja sutvarkydavo normaliai.

Ačiū! O ji siūlo daugiau klasikinius kirpimus ar kažką originaliau? Jau daug metų kerpuosi kare, atsibodo, dabar ieškau kirpėjos, kuri padėtų išsirinkti ką nors įdomesnio. O mano plaukai irgi - banguoti, sunkūs, darbo su jais yra smile.gif
Ir dar, jeigu galite pasakyti - kiek pas ją kainuoja kirpimas? Ar prie to dar paliekate arbatpinigių? Labai ačiū už pagalbą thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurasaule: 24 vasario 2016 - 21:22
QUOTE(jurasaule @ 2016 02 24, 21:19)
Ačiū! O ji siūlo daugiau klasikinius kirpimus ar kažką originaliau? Jau daug metų kerpuosi kare, atsibodo, dabar ieškau kirpėjos, kuri padėtų išsirinkti ką nors įdomesnio. O mano plaukai irgi - banguoti, sunkūs, darbo su jais yra  smile.gif
Ir dar, jeigu galite pasakyti - kiek pas ją kainuoja kirpimas? Ar prie to dar paliekate arbatpinigių? Labai ačiū už pagalbą  thumbup.gif

Aš kurį laiką auginau plaukus, paskui perpus nusirėžiau, bet nieko ypatingo nenorėjau, tai negaliu pasakyt, ką daugiau Barbara siūlo.
Moku 25€, net nežinau, ar čia kaina visiems, nes aš ir litais atitinkamai mokėjau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2016 02 24, 21:24)
Aš kurį laiką auginau plaukus, paskui perpus nusirėžiau, bet nieko ypatingo nenorėjau, tai negaliu pasakyt, ką daugiau Barbara siūlo.
Moku 25€, net nežinau, ar čia kaina visiems, nes aš ir litais atitinkamai mokėjau biggrin.gif

Labai ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Fajeti @ 2016 02 23, 08:51)
Galbūt yra besidažnačių plaukus SOLidi salone Minsko iki? Smalsu kokios kainos ir kokia kokybė. Mano braangutį apkirpo gražiai, bet bijau be rekomendacijos eiti - jau buvau skaudžiai nudegusi kitame salone... g.gif

Kirpausi plaukus Solidi kirpykla, Iki minskas, pas merginą, pas Tomą ir Denisą.
Girdėjau atsiliepimų, kad Denisas labai gražiai dažo ir kerpa. Pati neišbandžiau, nes plaukų nedažau smile.gif Kokios kainos irgi nežinau. Bet forume man rodos, Denisas irgi buvo giriamas, kad gražiai dažo.
Atsakyti
QUOTE(rasosrasotos @ 2016 01 25, 23:16)
Sveikos,
Gal kuri susiduret kas Vilniuje dirba su Olaplex priemonemis, kokios kainos, ar realiai toks stebuklingas efektas gaunasi ir kiek ilgai islieka rezultatai?

Mano direktorė dažosi Laimos salone, netoli santariškių. Ten naudoja Olaplex priemones.
Labai patenkinta ir džiaugiasi. Sako plaukai atsigavo, dažant atrodo sveikesni ir natūralūs.
Šiaip daug kur gero girdėjau apie šias priemones..

O jei apie kirpėjus, gal kas lankėtės pas Arūną Pylimo gatvėje? Serenada salonas vadinasi ar kaip ten... Buvo draugė, jai gražiai padarė ir formą pagal veidą suformavo ir atsižvelgė į poreikius.. Bet galvoju gal dar teko kam nors lankytis?
Atsakyti
prieš menesį išbandžiau Panoramos Figaro saloną. Kirpo toks vyrukas, vardo nepamenu. Tai likau tikrai patenkinta, galvoju vėl sugrįžti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bazilikas ir čili @ 2016 03 08, 04:10)
prieš menesį išbandžiau Panoramos Figaro saloną. Kirpo toks vyrukas, vardo nepamenu. Tai likau tikrai patenkinta, galvoju vėl sugrįžti  ax.gif

Kestas tamsiaplaukis?as berniuka vedu pas ji kirpti,tai fainai stilingai nukerpa,o kaip moteris kerpa nesu maciusi...
Atsakyti
QUOTE(Fajeti @ 2016 02 23, 09:51)

Ten mano vyras irgi kerpasi, kažkaip gerai ten vyrus kerpa thumbup.gif

O man reikia patarimo, kur dažyti plaukus. Ilgą laiką einu pas Mindaugą iš KM, bet dabar namuose auginu vaiką ir nusprendžiau, kad man per brangu ten lankytis, kai didžiąją laiko dalį namie būnu. Kad dažo Wella illumina dažais už normalią kainą? Gal ta Anita?
Atsakyti