Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai Vilniuje

Sveikos,
Gal kuri susiduret kas Vilniuje dirba su Olaplex priemonemis, kokios kainos, ar realiai toks stebuklingas efektas gaunasi ir kiek ilgai islieka rezultatai?
Atsakyti
Noriu tamsiai pilku spalva kaip foto. Gal zinot kas moketu, sugebetu taip nudazyti Vilniuje? Kas bent gaudosi spalvose:) nes asmeniskai mane nudazo rudai.vietoj saltos pilkos..

Patarkit 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2015 12 28, 16:20)
O gal kas bandet Lina is Yury? Esu kazkada ji siaip neformalioj aplinkoj sutikus. Dbr galvoju koki nauja meistra isbandyti tai idomu kaip kerpa dazo g.gif

Buvau pora kartu pirma karta buvo viskas gan neblogi, galbut sakyciau net labai gerai, taciau antras kartas labai nuvyle doh.gif labai supykde ir nusprendziau kuri laika isvis niekur nebeit doh.gif Linas atrode ikauses blink.gif nukirpo ir isplove galva greiciau nei per 30 min o pinigu paeme nemazai (gaila nebepamenu kiek g.gif ) grizus galiausiai turejau persikirpti pati, visos sruogos buvo belenkaip isdarkytos schmoll.gif prasiau tiesiog pakirpti galiukus ir pakirpti trumpesniu plaukuciu galiukus, kad nebutu nusiure (po vienos auksarankes dazymo puse galvos plauku ties viduriu nutruko ) blink.gif labai norejau, ka butent ta trumpesni virsutini plauku sluoksni ir sutvarkytu
Atsakyti
QUOTE(Saldzioji18 @ 2016 01 30, 18:52)
Buvau pora kartu pirma karta buvo viskas gan neblogi, galbut sakyciau net labai gerai, taciau antras kartas labai nuvyle  doh.gif  labai supykde ir nusprendziau kuri laika isvis niekur nebeit  doh.gif  Linas atrode ikauses blink.gif  nukirpo ir isplove galva greiciau nei per 30 min o pinigu paeme nemazai (gaila nebepamenu kiek  g.gif ) grizus galiausiai turejau persikirpti pati, visos sruogos buvo belenkaip isdarkytos schmoll.gif  prasiau tiesiog pakirpti galiukus ir pakirpti trumpesniu plaukuciu galiukus, kad nebutu nusiure (po vienos auksarankes dazymo puse galvos plauku ties viduriu nutruko ) blink.gif  labai norejau, ka butent ta trumpesni virsutini plauku sluoksni ir sutvarkytu

kodel neatsisaket kirptis blink.gif
Atsakyti
O pas anksciau apkalbeta Barbara ar kas nors lankotes?
Atsakyti
Bandžiau prisibelst iki Anitos, bet matyt klientų turi pakankamai, naujų nereikia. Paskambinus ir paklausus, ar dirbs šeštadienį, pasakė, kad perskambins, žinoma neperskambino. Po kelių dienų skambinau vėl, na gal pamiršo žmogus, atsiliepė kažkas kitas, sakė dažo plaukus, girdėjo skambutį, perskambins. Deja. Daugiau nebebandžiau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(tobula audra @ 2016 02 02, 22:37)
Bandžiau prisibelst iki Anitos, bet matyt klientų turi pakankamai, naujų nereikia. Paskambinus ir paklausus, ar dirbs šeštadienį, pasakė, kad perskambins, žinoma neperskambino. Po kelių dienų skambinau vėl, na gal pamiršo žmogus, atsiliepė kažkas kitas, sakė dažo plaukus, girdėjo skambutį, perskambins. Deja. Daugiau nebebandžiau  schmoll.gif

Internetu registruokites
Atsakyti
QUOTE(ellinga @ 2016 02 03, 12:47)
Internetu registruokites

Neišeina šiuo metu internetu.smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasosrasotos @ 2016 01 25, 23:16)
Sveikos,
Gal kuri susiduret kas Vilniuje dirba su Olaplex priemonemis, kokios kainos, ar realiai toks stebuklingas efektas gaunasi ir kiek ilgai islieka rezultatai?

Olaplex kirpėja man naudoja dažydama plaukus - nežinau kaip ten tiksliai viskas daroma, kokia technologija, bet tai nėra atskiri plaukų dažai ar kaip čia pasakius g.gif , tai greičiau kaip kažkoks priedas į tuos dažus, plius kai išplauna - dar kažkuo ten tepa tuos plaukus.. Hi techas biggrin.gif

Žodžiu, naudoju biggrin.gif plaukų dažymas pabrangsta kokiais gal 10-15 eur, nors bijau pameluot, nes moku kartu už kirpimą ir dažymą. Daug kas dabar kaip suprantu tą Olaplex'ą naudoja. Aš asmeniškai pastebėjau, kad su Olaplex'u tie nudažyti plaukai labiau blizgesį turi ir ilgiau išlaiko, didelių stebuklų nepastebėjau, bet mano plaukai nešviesinami, dažomi rusvais atspalviais.
Atsakyti
QUOTE(tobula audra @ 2016 02 02, 23:37)
Bandžiau prisibelst iki Anitos, bet matyt klientų turi pakankamai, naujų nereikia. Paskambinus ir paklausus, ar dirbs šeštadienį, pasakė, kad perskambins, žinoma neperskambino. Po kelių dienų skambinau vėl, na gal pamiršo žmogus, atsiliepė kažkas kitas, sakė dažo plaukus, girdėjo skambutį, perskambins. Deja. Daugiau nebebandžiau  schmoll.gif

as del Anitos darbo rezultato laukciau eilej ir menesi smile.gif kitos taip graziai atitaikancios spalva meistres nesu radus, nors daug ka esu isbandzius

QUOTE(RitaRazi @ 2016 02 03, 21:18)
Olaplex kirpėja man naudoja dažydama plaukus - nežinau kaip ten tiksliai viskas daroma, kokia technologija, bet tai nėra atskiri plaukų dažai ar kaip čia pasakius g.gif , tai greičiau kaip kažkoks priedas į tuos dažus, plius kai išplauna - dar kažkuo ten tepa tuos plaukus.. Hi techas  biggrin.gif

Žodžiu, naudoju biggrin.gif plaukų dažymas pabrangsta kokiais gal 10-15 eur, nors bijau pameluot, nes moku kartu už kirpimą ir dažymą. Daug kas dabar kaip suprantu tą Olaplex'ą naudoja. Aš asmeniškai pastebėjau, kad su Olaplex'u tie nudažyti plaukai labiau blizgesį turi ir ilgiau išlaiko, didelių stebuklų nepastebėjau, bet mano plaukai nešviesinami, dažomi rusvais atspalviais.

o kuriam salone dazotes? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2016 02 03, 21:55)
as del Anitos darbo rezultato laukciau eilej ir menesi  smile.gif

Kur ji dirba? Ji koloriste?
Atsakyti
QUOTE(Caribian @ 2016 02 04, 07:45)
Kur ji dirba? Ji koloriste?

taip, Anita kirpeja ir puiki koloriste. Dirba cia: http://www.anitae.lt/
Atsakyti