Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai Vilniuje

O gal kas bandet Lina is Yury? Esu kazkada ji siaip neformalioj aplinkoj sutikus. Dbr galvoju koki nauja meistra isbandyti tai idomu kaip kerpa dazo g.gif
Atsakyti
Nezinau ar I tinkama tema pataukiau, bet ieskau, kad mane tinkamai apkirptu, nes vis susiduriu su problema, kai net nunesus nuotrauka, kaip kirpimas turetu atrodyti nemoka/nesugeba iskarpyti sluoksniais schmoll.gif:
Noreciau, kazko panasaus:
nuotrauka
Gal kas gali patarti kas moka dirbti su tokio stiliaus kirpimais? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Neko Pari: 29 gruodžio 2015 - 12:41
QUOTE(Neko Pari @ 2015 12 29, 12:39)
...Noreciau, kazko panasaus:nuotrauka

Nerodo nuotraukos ax.gif
Atsakyti
pameciau ana nuotrauka doh.gif
user posted image
Atsakyti
Merginos, kiek jūs mokat už kirpimą ir dažymą? Dažiausi gruodžio gale "Merilinoj" prie Operos ir baleto teatro pas tokį Artūrą. Dažė net ne visus plaukus, o tik nuo šaknų iki kaklo pradžios, nes galai ir taip šviesūs buvo. Na ir truputį pakarpė. Suplojau 74 eur. Tai dar jeigu parkingą prie operhauzo pridėt, tai apsilankymas kirpykloj man kainavo 80 eur. Kas yra 276 lt.!!! Na ar čia normali kaina? Ar visi Vilniaus mieste milionieriai gyvena? verysad.gif

Tiesa, vienos pažystamos jis buvo rekomenduotas kaip nebrangininkas!!" doh.gif Man iki šiol silpna nuo tokių kainų...
Atsakyti
QUOTE(Otra @ 2016 01 10, 11:47)
Merginos, kiek jūs mokat už kirpimą ir dažymą? Dažiausi gruodžio gale "Merilinoj" prie Operos ir baleto teatro pas tokį Artūrą. Dažė net ne visus plaukus, o tik nuo šaknų iki kaklo pradžios, nes galai ir taip šviesūs buvo. Na ir truputį pakarpė. Suplojau 74 eur. Tai dar jeigu parkingą prie operhauzo pridėt, tai apsilankymas kirpykloj man kainavo 80 eur. Kas yra 276 lt.!!! Na ar čia normali kaina? Ar visi Vilniaus mieste milionieriai gyvena?  verysad.gif

Tiesa, vienos pažystamos jis buvo rekomenduotas kaip nebrangininkas!!"  doh.gif  Man iki šiol silpna nuo tokių kainų...

Aš irgi baisiai daug moku..Pas kažką daugiau sugebančius, tai kainos ojoj..Jau kiek kirpėjų perėjus (ir pigių, ir rekomenduotų, ir brangiausių, ir stilistų, žinovų, ir eilinių kirpyklėlių ir t.t., tai lyg ir atradau "savo", bet vien dėl kainos norisi ieškoti toliau ax.gif )

Plaukai trumpi (nesiekia pečių), dažau viena spalva, tamsiai, tolygiai (be jokių ten mandrų dažymo technikų) ir aišku pakerpu (čia jau daugiau pastangų reikalauja, kad gražiau gautųsi ir gražiai nuauginėtų plaukai, nereiktų kelias val tvarkantis prie veidrodžio praleist), tai moku 110 Eur.

Bet tikrai žinau, kad pažįstamos moterys susitvarko ir daug pigiau, tik bėda, kad realybėje man nepatinka kaip plaukai jų atrodo jau po savaitės, ne visada joms tinka kirpimai, matosi, kad dažymas pažeidęs plauką ir t.t., tai pati net nerizikuoju eit bandyt.
Atsakyti
QUOTE(Otra @ 2016 01 10, 12:47)
Merginos, kiek jūs mokat už kirpimą ir dažymą? Dažiausi gruodžio gale "Merilinoj" prie Operos ir baleto teatro pas tokį Artūrą. Dažė net ne visus plaukus, o tik nuo šaknų iki kaklo pradžios, nes galai ir taip šviesūs buvo. Na ir truputį pakarpė. Suplojau 74 eur. Tai dar jeigu parkingą prie operhauzo pridėt, tai apsilankymas kirpykloj man kainavo 80 eur. Kas yra 276 lt.!!! Na ar čia normali kaina? Ar visi Vilniaus mieste milionieriai gyvena?  verysad.gif

Tiesa, vienos pažystamos jis buvo rekomenduotas kaip nebrangininkas!!"  doh.gif  Man iki šiol silpna nuo tokių kainų...

Jo, žinokit, čia "normali" kaina... Aš šviesinu plaukus, už šaknis + tonas visiems plaukams kriauklėje ar panašiai moku apie 60 eur (kirpėja - pažįstama, manau, dar kokią nuolaidą padaro), plaukų nekerpu (ar nukerpa kelius nušiurusius plaukus, bet be bendro kirpimo).
Vilniuje apskritai pradėjau kriptis tik prieš metus, anksčiau dėl kainos/kokybės santykio kripdavausi ktiuose miestuose.
Atsakyti
QUOTE(Otra @ 2016 01 10, 11:47)

Pas Mindaug KM irgi tokios kainos. As ten nebesilankau. Bet ne del kainos, siaip atsibodo. Kelis kartus kirpausi ir daziausi Klaipedoj (tie patys dazai, tik kirpimo kokybe gal prastesne), mokejau 40 eur. Dbr galvoju apsilankyti kazkur kitur bet abejoju, kad rasiu pigiau.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Gal kas nors lankotės "Okeanijoje" Marcinkevičiaus g. ? O gal Santariškių pusėje kas nors ką nors gali rekomenduoti ? smile.gif Mano plaukai vidutinio ilgumo, stori, paprastai dažau viena spalva ir trumpinu galus smile.gif
Atsakyti
Laba vakara 4u.gif
Gal kas kirpotes Vilniuje grozio salone Kristiana,mane domintu atsiliepimai apie kirpeja Bena?Kokios kainos?Kaip kerpa?Mane domina tik kirpimas.
Aciu.Lauksiu komentaru.
Atsakyti
Sveiki smile.gif turiu klausimą apie saloną Bomond. Ar sunku ten užsirašyti kirpimui pirmą kartą? Turiu omeny, ar ne nuolatiniam klientui įmanoma patekti?
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
gal kas turi atsiliepimų apie grožio namus "TI AMO"? kurią kirpėja rekomenduotumėt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tobula audra: 21 sausio 2016 - 17:12