Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai Vilniuje

Ieskau kirpejos Siaures Miestelyje smile.gif noreciau dazyti ir kirpti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bureja @ 2015 10 28, 22:18)
Ieskau kirpejos Siaures Miestelyje smile.gif noreciau dazyti ir kirpti smile.gif

Tai eikit pas Anitą į http://www.beautysense.lt/kontaktai
Atsakyti
QUOTE(Daiva R. @ 2015 10 29, 11:56)

Ir aš rekomenduoju drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(~Matuke~ @ 2015 10 29, 14:33)
Ir aš rekomenduoju  drinks_cheers.gif

O kaip pas ja su kainomis, jei dazyti sruogomis? Gal kas dazetes? Plaukai nesiekia peciu.
Siuo metu uz kirpima ir dazyma sruogomis moku apie 50-55 eurus. Ir man tai pradeda atrodyti brangu ax.gif , nes kol buvo mylimi litai kaina uz tas pacias paslaugas atrode prieinamesne.
Atsakyti
QUOTE(rivera @ 2015 10 29, 22:44)
O kaip pas ja su kainomis, jei dazyti sruogomis? Gal kas dazetes? Plaukai nesiekia peciu.
Siuo metu uz kirpima ir dazyma sruogomis moku apie 50-55 eurus. Ir man tai pradeda atrodyti brangu ax.gif , nes kol buvo mylimi litai kaina uz tas pacias paslaugas atrode prieinamesne.

Ji sruogomis nedazo
Atsakyti
QUOTE(ellinga @ 2015 10 30, 06:20)
Ji sruogomis nedazo

tai vat gaila, manes sruogint reikia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2015 09 02, 12:54)
ir vel Divalta biggrin.gif matau ir toliau jos kirpejos dirba taip pat smile.gif as isejau violetine, Jus - geltona...

jei nepaslaptis - kiek palikot Divaltoj ir kuri kirpeja is Yury gerai sutvarke plaukus?

As pati lankausi Divaltoj jau ilga laika,sviesiai dazo,man labai gerai nudazo. Buvau sugalvojusi nusitamsinti,tai dabar vel pamazu sviesinam. Man ten geriausios meistres smile.gif
Atsakyti
gal galite rekomenduoti kirpėją, kuris gražiai iškarpytų ilgus plaukus, ne per daug, kad lengva būtų tvarkytis ir kas pasiūlytų kažką, kas tiktų prie veido?
Atsakyti
rekomenduokit gerą kirpėją Vilniuje, kuri gražiai apkirptų trumpai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tobula audra @ 2015 11 25, 22:25)
rekomenduokit gerą kirpėją Vilniuje, kuri gražiai apkirptų trumpai  4u.gif

Man patinka Karolis - čia truputis info apie jo kirpyklą smile.gif Tai gražiai jis man trumpas šukuosenas padaro, labai kruopščiai dirba smile.gif
Atsakyti
sveikos merginos,

gal turit kokių atsiliepimų apie "beautiq" perkūnkiemy? g.gif norėčiau tik kirpimo.

Tikrai sudominot su Anita , bet norisi kažko arčiau namų. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Lukro* @ 2015 11 02, 20:34)
As pati lankausi Divaltoj jau ilga laika,sviesiai dazo,man labai gerai nudazo. Buvau sugalvojusi nusitamsinti,tai dabar vel pamazu sviesinam. Man ten geriausios meistres smile.gif

o pas kuria meistre Divaltoj buvot? smile.gif idomu, nes mano patirtis su Divalta visiskai priesinga smile.gif
Atsakyti