Ieskau kirpejos Siaures Miestelyje noreciau dazyti ir kirpti
QUOTE(Bureja @ 2015 10 28, 22:18)
Ieskau kirpejos Siaures Miestelyje noreciau dazyti ir kirpti
Tai eikit pas Anitą į http://www.beautysense.lt/kontaktai
QUOTE(Daiva R. @ 2015 10 29, 11:56)
Ir aš rekomenduoju
QUOTE(~Matuke~ @ 2015 10 29, 14:33)
Ir aš rekomenduoju
O kaip pas ja su kainomis, jei dazyti sruogomis? Gal kas dazetes? Plaukai nesiekia peciu.
Siuo metu uz kirpima ir dazyma sruogomis moku apie 50-55 eurus. Ir man tai pradeda atrodyti brangu , nes kol buvo mylimi litai kaina uz tas pacias paslaugas atrode prieinamesne.
QUOTE(rivera @ 2015 10 29, 22:44)
O kaip pas ja su kainomis, jei dazyti sruogomis? Gal kas dazetes? Plaukai nesiekia peciu.
Siuo metu uz kirpima ir dazyma sruogomis moku apie 50-55 eurus. Ir man tai pradeda atrodyti brangu , nes kol buvo mylimi litai kaina uz tas pacias paslaugas atrode prieinamesne.
Ji sruogomis nedazo
QUOTE(ellinga @ 2015 10 30, 06:20)
Ji sruogomis nedazo
tai vat gaila, manes sruogint reikia
QUOTE(lisik @ 2015 09 02, 12:54)
ir vel Divalta matau ir toliau jos kirpejos dirba taip pat as isejau violetine, Jus - geltona...
jei nepaslaptis - kiek palikot Divaltoj ir kuri kirpeja is Yury gerai sutvarke plaukus?
jei nepaslaptis - kiek palikot Divaltoj ir kuri kirpeja is Yury gerai sutvarke plaukus?
As pati lankausi Divaltoj jau ilga laika,sviesiai dazo,man labai gerai nudazo. Buvau sugalvojusi nusitamsinti,tai dabar vel pamazu sviesinam. Man ten geriausios meistres
gal galite rekomenduoti kirpėją, kuris gražiai iškarpytų ilgus plaukus, ne per daug, kad lengva būtų tvarkytis ir kas pasiūlytų kažką, kas tiktų prie veido?
rekomenduokit gerą kirpėją Vilniuje, kuri gražiai apkirptų trumpai
QUOTE(tobula audra @ 2015 11 25, 22:25)
rekomenduokit gerą kirpėją Vilniuje, kuri gražiai apkirptų trumpai
Man patinka Karolis - čia truputis info apie jo kirpyklą Tai gražiai jis man trumpas šukuosenas padaro, labai kruopščiai dirba
QUOTE(*Lukro* @ 2015 11 02, 20:34)
As pati lankausi Divaltoj jau ilga laika,sviesiai dazo,man labai gerai nudazo. Buvau sugalvojusi nusitamsinti,tai dabar vel pamazu sviesinam. Man ten geriausios meistres
o pas kuria meistre Divaltoj buvot? idomu, nes mano patirtis su Divalta visiskai priesinga