ką tik norėjau tą patį pasakyti - aš pas ją pati nesikerpu ir nesidažau, bet turiu ex kolegę, kuri pas ją dažosi, nu tai atrodo gražiai, tikrai. jos galva man tikrai gera reklama - ją dažo rusvais tonais.
Aš dažausi ir kerpuosi pas Laimą, nes arčiau, bet turiu ir dar vieną labai fainą kirpėją Violetą, kuri dirba namuose įsirengusi saloną, anksčiau Pašilaičiuose salone Elis dirbo, bet pagaliau prieš keletą metų įsirengė savo ir "nebeplėšikauja"
, dirba puikiai, mes bent 4-5 draugės pas ją kerpamės. Ji žiauriai gerai kerpa - man jos kirpimai labai geri, gražiai nuauginėja, nereik "pasitaisyti" po mėnesio.
Gerai visokius plaukus padaro - esu pas ją ir l. trumpai kirpusis, ir pusilgius - per tiek metų visokių dalykų ant galvos buvo
o šiaip mano plaukai nestori, natūraliai "lietuviškos rudosios" spalvos, linkę pasigarbiniuoti ir pūstis.
Dirba ji Antakalnyje, senokai pas ją nebuvau, manau, reiks kada nuvažiuoti draugystę atšviežinti - vat kas man dar patinka, ji dirba tyliai, nekalbina, į dūšią nelenda, jei pati nekalbėsiu - tai paklaus kokio mandagaus neutralaus dalyko, pasišypsosim ir gana.
o pas Barbara kas kerpas kokios kainos?