Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai Vilniuje

QUOTE(Adera777 @ 2015 09 23, 13:09)
Merginos, o Martynas dar dirba Kirpimo meistruose?

Jis gi savininkas kiek suprantu smile.gif
Atsakyti
Sveikutes gal kas žinot kur dingo kirpėja iš šeimos grožio centro?
Nerandu kur jūsų isgirta Anita dirba?
Ačiū
Atsakyti
QUOTE(Adera777 @ 2015 09 23, 14:09)
Merginos, o Martynas dar dirba Kirpimo meistruose?

Martynas dabar dirba Užupyje. Ten antrą saloną atidarė.
Atsakyti
QUOTE(Kisulita @ 2015 09 25, 09:08)
Kokiam grožio salone dirba Anita?  4u.gif

QUOTE(Purkelis @ 2015 09 26, 09:56)
Ačiū

http://www.anitae.lt/ smile.gif kaip tik si penktadieni vel uzsirasiau dazymui smile.gif
Atsakyti
Pukelis 007,

man graziausiai padazyti Martyno ir Divaltos kirpeju 4u.gif 4u.gif Dauguma kirpeju megsta tokius saltus atspalvius. Spalva neturi "gyvybes", nupilkina veida.

Pati ilgai nesiojau i geltonuma. Irgi sulaukdavau kmentaru gal per geltoni. Dabar nudaze saltesne spalva. Nepatinka man tokios pilkos, "murzinos" spalvos. Grisiu vel prie siaudu - siltesniu atspalviu. Daug gyviau veidas atrodo...
Atsakyti
QUOTE(Vannille @ 2015 10 05, 21:14)
Pukelis 007,

man graziausiai padazyti Martyno ir Divaltos kirpeju 4u.gif  4u.gif Dauguma kirpeju megsta tokius saltus atspalvius. Spalva neturi "gyvybes", nupilkina veida.

Pati ilgai nesiojau i geltonuma. Irgi sulaukdavau kmentaru gal per geltoni. Dabar nudaze saltesne spalva. Nepatinka man tokios pilkos, "murzinos" spalvos. Grisiu vel prie siaudu - siltesniu atspalviu. Daug gyviau veidas atrodo...

tas pats. drinks_cheers.gif Bet tas siltas gelsvumas man nusiplauna i geltonuma. Aplamai visos spalvos nusiplauna ir mane jau biski ima erzinti jei atvirai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Vannille @ 2015 10 05, 21:14)
Dauguma kirpeju megsta tokius saltus atspalvius. Spalva neturi "gyvybes", nupilkina veida.

Manau, ne tiek kirpejai megsta, kiek pacios klientes, paskaicius forumus susidaro ispudis, kad daugumos sviesiaplaukiu siekiamybe yra platininiai/pilksvi/salti atspalviai plaukuose, o tamsiaplaukes to vario atspalvio irgi kratosi.
Atsakyti
QUOTE(Vannille @ 2015 10 05, 22:14)
Pukelis 007,

man graziausiai padazyti Martyno ir Divaltos kirpeju 4u.gif  4u.gif Dauguma kirpeju megsta tokius saltus atspalvius. Spalva neturi "gyvybes", nupilkina veida.

Mano veidas kadangi į rausvumą, oda turi trūkumų, tai su šiltais atspalviais atrodau kaip kaliausė, viską išryškina ir pabaisina. Dėl to niekad nenoriu šiltų atspalvių. Manau, labai retai kam tinka ir mano nuomone gan pigiai atrodo, nes nenatūraliai. Tiesa pasakius, mano šaltasis atspalvis jau nusiplovė į geltonumą prieš porą sav., tada jau pati ėmiausi šito reikalo. nusipirkau L“oreal tonavimo dažus "Iced Truffle" spalvos, kurie idealiai atitinka mano natūralią plaukų spalvą, užtonavau pati namie prieš porą sav., nors tu ką nebesimato kad dažyti. Jie išsilaiko iki 8 sav., taigi palaipsniui pašviesėjo ir laaabai natūraliai atrodo, bei ne šiaudiniai 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes
Kadangi nerandu savo kirpejos, o salonas sako kad visas personalas emigravo verysad.gif . Gal galit parekomenduot kokia kuri gerai kerpa garbanoti linkusius plaukus ir iš trumpų kirpimų žino daugiau nei vieną.
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2015 05 31, 19:22)
biggrin.gif ką tik norėjau tą patį pasakyti - aš pas ją pati nesikerpu ir nesidažau, bet turiu ex kolegę, kuri pas ją dažosi, nu tai atrodo gražiai, tikrai. jos galva man tikrai gera reklama - ją dažo rusvais tonais.

Aš dažausi ir kerpuosi pas Laimą, nes arčiau, bet turiu ir dar vieną labai fainą kirpėją Violetą, kuri dirba namuose įsirengusi saloną, anksčiau Pašilaičiuose salone Elis dirbo, bet pagaliau prieš keletą metų įsirengė savo ir "nebeplėšikauja" biggrin.gif , dirba puikiai, mes bent 4-5 draugės pas ją kerpamės. Ji žiauriai gerai kerpa - man jos kirpimai labai geri, gražiai nuauginėja, nereik "pasitaisyti" po mėnesio.
Gerai visokius plaukus padaro - esu pas ją ir l. trumpai kirpusis, ir pusilgius - per tiek metų visokių dalykų ant galvos buvo tongue.gif o šiaip mano plaukai nestori, natūraliai "lietuviškos rudosios" spalvos, linkę pasigarbiniuoti ir pūstis.
Dirba ji Antakalnyje, senokai pas ją nebuvau, manau, reiks kada nuvažiuoti draugystę atšviežinti - vat kas man dar patinka, ji dirba tyliai, nekalbina, į dūšią nelenda, jei pati nekalbėsiu - tai paklaus kokio mandagaus neutralaus dalyko, pasišypsosim ir gana.

kontaktus gal galit duot?
Papildyta:
o pas Barbara kas kerpas kokios kainos?
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2015 09 09, 21:11)
man Martyno graziausia smile.gif taciau kada cia dazyta kad taip pigu g.gif as pas Mindauga (zemesnio lygio meistra) moku uz dazyma su kirpimu 80 eur ir dar paskutini karta nudaze geltonai doh.gif

As apie Kirpimo Meistru sugebejima dazyti is viso patyliu. Arba pats pavadinimas kalba uz save - kirpt moka, bet dazyt doh.gif schmoll.gif . Na nebent kam nors tinka/patinka ryzai-geltoni plaukai.
Atsakyti
QUOTE(Purkelis @ 2015 09 26, 09:56)
Ačiū

Jeigu klausiate apie Olgą, tai ji emigravo verysad.gif mano mažąjį labai gražiai kirpo. Dabar likom be kirpėjos.
Atsakyti