Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai Vilniuje

QUOTE(pūkelis 007 @ 2015 09 09, 08:39)
Šiaip tai pritariu biggrin.gif Bet virš 20 metų turėjus nedažytus plaukus kažką anksčiau ar vėliau pabandyt norisi. Tai šiaip nesigailiu, kad išbandžiau, bet sužadėtinis prašė nebedažyt, tai kai ataugs manau vėl pavaikščiosiu natūrali smile.gif) O ta geltona spalva vistiek lenda po truputį, po daug plovimų. Tai tonuoti reikės ir vėliau, nes man šalti atspalviai patinka ir tinka prie veido.

man Martyno graziausia smile.gif taciau kada cia dazyta kad taip pigu g.gif as pas Mindauga (zemesnio lygio meistra) moku uz dazyma su kirpimu 80 eur ir dar paskutini karta nudaze geltonai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2015 09 09, 21:11)
man Martyno graziausia smile.gif taciau kada cia dazyta kad taip pigu g.gif as pas Mindauga (zemesnio lygio meistra) moku uz dazyma su kirpimu 80 eur ir dar paskutini karta nudaze geltonai doh.gif

kiek iziuriu nuotraukoj yra data: 2015-04 lens.gif
Atsakyti
Turiu ir as tokius nei labai besigarbanojusius nei tiesius plaukus,storus ir nepaklusnius.Vienos kirpejos sako nereikia iskarpyti, kitos- kad reikia labai smarkiai.Kai kerpuosi tiesiai,tada norisi besiplaikstanciu,lengvu plauku.Kai issikarpau,norisi tiesiu.Tik vieninteli karta jauciausi gerai.Kirpo Inga is Silkines sruogos ar Silkines bangos, db jau tiksliai nepamenu pavadinimo,Siaures miestelyje.Labai stipriai iskarpe plaukus.Brangoka man buvo pas ja, daugiau nejau.Dabar vel uzsimaniau tokio iskarpymo.Uzsikabinau pasisakymuose uz Anitos.Kokios pas ja kirpimo kainos?
O gal kas zino kokia nesalonine kirpeja,kerpancia kad ir namuose, su nemaza praktika.Zinau, kad tokiu tikrai yra.Jos cia tikrai manau neivardinamos,kazkodel isivaizduoju kad tos sovietines kirpejos kerpa tikrai ne prasciau,ir bent jau sazines turi ne plesikaut.
Todel labai lauksiu kad ir i az kontaktu.Is anksto aciu:)
Vilnius
Atsakyti
QUOTE(vilijandrija @ 2015 09 13, 21:15)
Uzsikabinau pasisakymuose uz Anitos.Kokios pas ja kirpimo kainos?

Mano plaukai buvo nedaug zemiau peciu, Anita pakirpo dailiai, sumokejau tik 15 euru
Atsakyti
QUOTE(ellinga @ 2015 09 13, 23:22)
Mano plaukai buvo nedaug zemiau peciu, Anita pakirpo dailiai, sumokejau tik 15 euru

Na,15e irgi ne 25-30 lt,bet ir ne 80-100lt,kas yra visiskas absurdas.O kaip pavyko po to su jais susitvarkyti? Ar likai patenkinta,ar vel eitum pas ja?Ar mergina su praktika,tai yra turi gera kirpimo technika, ar dar eksperimentu stadijoje:),kai kartais pavyksta, o kartais visiskai nusigrybauja, ir toks vaizdas, kad turi moket uz plauku sugadinima...
Atsakyti
QUOTE(vilijandrija @ 2015 09 14, 08:01)
Na,15e irgi ne 25-30 lt,bet ir ne 80-100lt,kas yra visiskas absurdas.O kaip pavyko po to su jais susitvarkyti? Ar likai patenkinta,ar vel eitum pas ja?Ar mergina su praktika,tai yra turi gera kirpimo technika, ar dar eksperimentu stadijoje:),kai kartais pavyksta, o kartais visiskai nusigrybauja, ir toks vaizdas, kad turi moket uz plauku sugadinima...

man Anitos darbas irgi labai patiko, tikrai eisiu dar ne karta. Kaina taip pat labai protinga.
uz plauku iskarpyma + dazyma sruogom sumokejau apie 25 eur.
Atsakyti
Sveikos, merginos! Gal kuri galit parekomenduoti gerą meistrą trumpų ir itin plonų plaukų dažymui ir kirpimui? Anksčiau lankydavausi Senamiesčio grožio salone pas Ingą, bet dabar ji dekrete ir neaišku kada grįš... Dabar lankausi pas meistrę (daugiau koloristę) Astą (iš Žvėryno), bet ji vis nepasirašo dažyti tik šaknų, dažo visus plaukus, o man tiesiog labai jų gaila, nes jaučiu ėmė sausėti, o daug laiko su kirpėja Inga dirbom, kol atgaivinom ir kirpimas man jos nelabai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pleksnike: 22 rugsėjo 2015 - 14:40
QUOTE(vilijandrija @ 2015 09 14, 07:01)

na uz 30lt as senokai nesitikiu moket smile.gif mano plaukas neklusnus, blogai nukirptas rieciasi... buvo nukirpta labai gerai.
Antra karta nenuejau, nes ji nedazo sruogom. Nuejau pas kita meistra laimes ieskoti, pakirpo taip pat gerai... padaze, uzdejo tona... 70 euru
Atsakyti
Merginos, o Martynas dar dirba Kirpimo meistruose?
Atsakyti
Merginos help.gif
Esu ne is Vilniaus, todel nelabai zinau geru koloristu, o tiesa sakant is viso nezinau biggrin.gif O taip iseina, kad kai busiu Vilniuje reikes jau vel dazytis. Dazausi smulkiomis sruogomis visa galva. Ieskau mikliu pirstu meistro kur greitai nudazytu visa galva gerais dazais.
Gal rekomenduosite ka nors ? (perziurejau siu metu zinutes, nelabai apie tai radau).
Ir kokios kainos siuo metu vyrauja LT ?
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2015 09 21, 17:00)
man Anitos darbas irgi labai patiko, tikrai eisiu dar ne karta. Kaina taip pat labai protinga.
uz plauku iskarpyma + dazyma sruogom sumokejau apie 25 eur.

Kokiam grožio salone dirba Anita? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kisulita: 25 rugsėjo 2015 - 08:08
QUOTE(Adera777 @ 2015 09 23, 13:09)
Merginos, o Martynas dar dirba Kirpimo meistruose?

Taip
Atsakyti