Sveikos
Klausimas - gal kuri netyčia turit Ingos iš "Grožio etalonas" (Justiniškės) kontaktus? Ji ten nebedirba, o apkirpo prieš kelis mėnesius super, norėčiau toliau pas ją kirptis, bet kaip man ją surast dabar
QUOTE(Audradeco @ 2015 08 28, 19:25)
Rekomenduoju grožio salono Laimiss Ąžuolyni g. meistrus.
Tiesa, eilės ilgokos, bet verta laukti
Rekomenduoju Iriną arba Laimį
Tiesa, eilės ilgokos, bet verta laukti
Rekomenduoju Iriną arba Laimį
kuris geresnis koloristas ? Kodel jums patinka ir kuris labiau
Buvau Divaltoj pries pora sav., dariausi Balayage/Ombre dazyma ant ilgu naturaliu plauku pas Migle. Pas ja dabar tiek klientu, kad ji matosi sunkiai speja. Nusviesino man, paciai atrode graziai, sruogos parinktos dailiai. BET... Kadangi tuo pat metu dar kita panele daze, o trecia jau lauke eilej, mano plauku ji netonavo, kaip gavosi pasviesint, taip ir isejau, jokio styling irgi nedare, isdziovino ir out... Po keliu dienu, pavargusi nuo draugu klausimu (a la ar pati daziausi ir kodel as taip geltonai norejau - o as nenorejau, man geltonos siaudines sruogos veido raudoni paryskina baisiai) ejau i Yury ir ten kirpeja vos susitikus sako: "Tai turbut nepatinka, kad taip geltona. Pati dazeisi?" Iskart nueme ta geltonuma, graziai patonavo, parekomendavo, kaip kita karta geriau dazyti. Isejau labai patenkinta. Is esmes turbut ir Divaltoj galejo man mergaite taip patonuoti, bet nebejau ten, nes nenorejau, kad man vel skubant darytu procedura, uz kuria moku nemazai pinigu.
QUOTE(kismet @ 2015 06 25, 01:08)
Po ilgo laiko pasisakysiu, nezinau, ar tebedirba ten tokia Ramona, as tris kartus pas ja ejau sviesinti, tris kartus nepadare rezultato, kai tuo tarpu nuejus pas kita kirpeja padare is pirmo karto. O dar kai paskaiciau, kad ir kitoms ant galvos Divaltoje prigrybauja, nezinau, ar verta ten tiek moket.
QUOTE(pūkelis 007 @ 2015 08 31, 16:50)
Buvau Divaltoj pries pora sav., dariausi Balayage/Ombre dazyma ant ilgu naturaliu plauku pas Migle. Pas ja dabar tiek klientu, kad ji matosi sunkiai speja. Nusviesino man, paciai atrode graziai, sruogos parinktos dailiai. BET... Kadangi tuo pat metu dar kita panele daze, o trecia jau lauke eilej, mano plauku ji netonavo, kaip gavosi pasviesint, taip ir isejau, jokio styling irgi nedare, isdziovino ir out... Po keliu dienu, pavargusi nuo draugu klausimu (a la ar pati daziausi ir kodel as taip geltonai norejau - o as nenorejau, man geltonos siaudines sruogos veido raudoni paryskina baisiai) ejau i Yury ir ten kirpeja vos susitikus sako: "Tai turbut nepatinka, kad taip geltona. Pati dazeisi?" Iskart nueme ta geltonuma, graziai patonavo, parekomendavo, kaip kita karta geriau dazyti. Isejau labai patenkinta. Is esmes turbut ir Divaltoj galejo man mergaite taip patonuoti, bet nebejau ten, nes nenorejau, kad man vel skubant darytu procedura, uz kuria moku nemazai pinigu.
ir vel Divalta matau ir toliau jos kirpejos dirba taip pat as isejau violetine, Jus - geltona...
jei nepaslaptis - kiek palikot Divaltoj ir kuri kirpeja is Yury gerai sutvarke plaukus?
QUOTE(lisik @ 2015 09 02, 11:54)
ir vel Divalta matau ir toliau jos kirpejos dirba taip pat as isejau violetine, Jus - geltona...
jei nepaslaptis - kiek palikot Divaltoj ir kuri kirpeja is Yury gerai sutvarke plaukus?
Man labai patiko, anksciau lankiausi pas Divaltos kirpeja Vesta. Is pradziu perprato plauku struktura, patiko, kad zinojo, kaip pagreitinti/palengvinti dziovinima tokiems plaukams, suglotninti, nepesa ir siaip grubiai su plaukais nesielgia, kas yra tikrai reta (dauguma dar slapius pesa sepeciais, trina ranksluosciu ir t.t. ), pamenu, buvo kelis kartus ir ampule atspalviui saltesniam suteikti uzdejus (nemokamai), dave net i namus pabandymui, jei gerai pamenu. Idomu, kokios kainos pas ja dabar, pries mazdaug 5 metus buvo ~80 lt. ilgu plauku kirpimas be jokiu ypatingu iskarpymu
QUOTE(lisik @ 2015 09 02, 12:54)
Nu kaip, as manau, kad Migle neskubedama graziai labai daro, pvz. ziurejau Karolinai Meschino kaip nerealiai padaze, ne ryzai. Man kainavo atrodo 80 euru! Tai uz tokia suma mano nuomone, nedazant visos galvos ir NEKERPANT net turejo ir patonuot, ir stylinga padaryt, bet kur ten... Yury Karolina man patiko. Atrodo buvo 35 eurai uz tonavima ir dar graziai isleido sugarbanota )) Nu bet pagalvokit isleist kiek teko sumoj vien del to, kad Divaltoj nedabaige. Ai, idesiu dar kokia nuotrauka pries ir po
QUOTE(pūkelis 007 @ 2015 09 08, 09:48)
Nu kaip, as manau, kad Migle neskubedama graziai labai daro, pvz. ziurejau Karolinai Meschino kaip nerealiai padaze, ne siaudu geltona. Man kainavo atrodo 80 euru. Tai uz tokia suma mano nuomone, nedazant visos galvos ir NEKERPANT net turejo ir patonuot, ir stylinga padaryt, bet ne... O Yury Karolina man patiko. Atrodo buvo 35 eurai uz tonavima ir dar graziai isleido sugarbanota )) Nu bet pagalvokit isleist kiek teko sumoj vien del to, kad Divaltoj nedabaige. Ai, idesiu dar kokia nuotrauka pries ir po, visos mano keliones nuo naturaliu iki razytu plauku. Jei dar kada dazysiu, tai pas Karolina Yury ir sruogomis.
pūkelis 007, super, aciu uz informatyvu koliaza - labai graziai atrodo dabar kaip tik ir truko to salto atspalvio
siaip manau, kad 80 eur uz nebaigta darba - kosmine suma. Dekuj uz rekomendacija del Yury
Papildyta:
p.s. beje, Martyno darbas (kairej) man irgi labai patinka!
pūkelis 007/ nedazyti plaukai labai grazus, visa kita investicija labai standartiska ir neverta, mano galva, tokiu pinigu
QUOTE(accessories @ 2015 09 08, 23:00)
pūkelis 007/ nedazyti plaukai labai grazus, visa kita investicija labai standartiska ir neverta, mano galva, tokiu pinigu
o man kaip tik atrodo, kad sviesesnis tonas pagyvina bendra vaizda. Puiki ir naturali spalva, bet gi visad norisi kazko naujo ir kitokio
per viduri tai jo - tas geltonumas nekaip atrodo, bet kairej ir desinej - grazu
QUOTE(accessories @ 2015 09 08, 23:00)
Šiaip tai pritariu Bet virš 20 metų turėjus nedažytus plaukus kažką anksčiau ar vėliau pabandyt norisi. Tai šiaip nesigailiu, kad išbandžiau, bet sužadėtinis prašė nebedažyt, tai kai ataugs manau vėl pavaikščiosiu natūrali ) O ta geltona spalva vistiek lenda po truputį, po daug plovimų. Tai tonuoti reikės ir vėliau, nes man šalti atspalviai patinka ir tinka prie veido.