Buvau Divaltoj pries pora sav., dariausi Balayage/Ombre dazyma ant ilgu naturaliu plauku pas Migle. Pas ja dabar tiek klientu, kad ji matosi sunkiai speja. Nusviesino man, paciai atrode graziai, sruogos parinktos dailiai. BET... Kadangi tuo pat metu dar kita panele daze, o trecia jau lauke eilej, mano plauku ji netonavo, kaip gavosi pasviesint, taip ir isejau, jokio styling irgi nedare, isdziovino ir out... Po keliu dienu, pavargusi nuo draugu klausimu (a la ar pati daziausi ir kodel as taip geltonai norejau - o as nenorejau, man geltonos siaudines sruogos veido raudoni paryskina baisiai) ejau i Yury ir ten kirpeja vos susitikus sako: "Tai turbut nepatinka, kad taip geltona. Pati dazeisi?"

Iskart nueme ta geltonuma, graziai patonavo, parekomendavo, kaip kita karta geriau dazyti. Isejau labai patenkinta. Is esmes turbut ir Divaltoj galejo man mergaite taip patonuoti, bet nebejau ten, nes nenorejau, kad man vel skubant darytu procedura, uz kuria moku nemazai pinigu.
QUOTE(kismet @ 2015 06 25, 01:08)
Po ilgo laiko pasisakysiu, nezinau, ar tebedirba ten tokia Ramona, as tris kartus pas ja ejau sviesinti, tris kartus nepadare rezultato, kai tuo tarpu nuejus pas kita kirpeja padare is pirmo karto. O dar kai paskaiciau, kad ir kitoms ant galvos Divaltoje prigrybauja, nezinau, ar verta ten tiek moket.