Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai Vilniuje

QUOTE(lisik @ 2015 07 10, 11:43)

stai vaizdas su naturaliom garbanom:

Labai gražios garbanos, tikrai be reikalo tiesinat.smile.gif Ir spalva dar gražiau atrodo kai plaukai sukasi.
Atsakyti
QUOTE(zomša @ 2015 07 10, 17:07)
Labai gražios garbanos, tikrai be reikalo tiesinat.smile.gif Ir spalva dar gražiau atrodo kai plaukai sukasi.

dėkuj, zomša smile.gif o dėl tiesinimo - visad norisi kažko kito nei turi... biggrin.gif
man taip gražu tiesūs, glotnūs, šilkiniai plaukai wub.gif ypač jei jų yra daug...
+ tiesūs daugiau blizga ir mažiau veliasi nei garbanos smile.gif

nors... visai nesiskundžiu, patinka ir garbanos ir jų suteikiama apimtis, tik norisi vis naujų dalykų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2015 07 10, 11:43)
4u.gif
stai vaizdas su naturaliom garbanom:

Labai įdomiai kirpimas atrodo. Gražu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuliookas @ 2015 07 13, 21:14)
Labai įdomiai kirpimas atrodo. Gražu  4u.gif

aciu! blush2.gif is tikruju tai ne per seniausiai mano plaukai gan stipriai slinko - taip ir nesuzinojau del ko - tai dabar po biski atauga, tad be iskarpyto priekio turiu dar siek tiek trumpesniu sruogu ir sonuose smile.gif tikiuosi ataugs ir susilygins su bendru ilgiu... o kol kas iesties gan idomiai atrodo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lisik: 13 liepos 2015 - 22:58
Paskaitinėjau temutę ir nutariau pasidalinti savo patirtimi.

Labai dažnai norėdavau keisti ne tik kirpimus, bet ir plaukų spalvą. Galiu pasakyti, kad esu lankiusis pas daugybę meistrų. Žinoma, ten, kur nepatikdavo, antrą kartą neidavau, o ten, kur patikdavo, lankydavausi kokį pusmetį.
Pastebėjau, kad kiekvienas meistras turi savo stilių ir savo nuomonę apie tai, kas tinka klientei (tų, kurie neturi nuomonės, meistrais nevadinu).
Skirtingus meisrtus rinkdavausi ne atsitiktinai, o tik rekomendacijų pagrindu, t.y. sutinku žmogų, kuris stilingai apkirptas ir pasidomiu, kas jį kerpa.
Todėl nevisai pritariu tam, kad kai kurios čia rašo, jog kirpėja buvo bloga ir t.t. Aš pati mačiau puikiai tvarkomus draugių plaukus, bet kai nueidavau pati, man nieko įdomaus nepasiūlydavo ir nepadarydavo. Bet tikriausiai čia ne meistro problema, o mano.
Kita vertus, gal aš jau dabar esu taip apkirpta ir nudažyta, kaip man labiausiai tinka. Tai negi meistras turi keisti kažką, kad būtų blogiau?
O šiaip 100 proc. akivaizdu, kad brangus meistras tai dar nebūtinai geras meistras. Tiesiog jis nuomojasi darbo vietą prabangiame salone, už tą darbo vietą moką daug, tad ir jo kainos turi būti aukštos. O ar jis kaip meistras tikrai to vertas, tai dar klausimas. Todėl brangius salonus renkuosi labai atsargiai.
Labai gerai pamenu, kad nuėjau pas vieną mažai žinomą kirpėją (jis tuo metu net nebuvo oficialiai kirpėju), kuris man nukirpo plaukus taip, kaip aš visda galvojau, kad man netinka. Išėjau beveik verkdama, o jis mane išlydėdamas dar pajuokavo: "va, dabar tai nors vėjas paukus darko" . Galvojau, kad skelsiu jam tuoj, jei dar nors žodį pasakys... Bet jau kitą dieną sukinėjau galvą ir džiaugiausi, kaip stilingai atrodau. Nepatikėsit, nuo tada baigėsi mano eksperimentai ir jau ketvirti metai kerpuosi tik taip, nes tikrai taip yra geriausia. Nuotraukos tą liudija ir artimųjų nuomonė tokia pati. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Skydot @ 2015 07 15, 17:40)
Todėl nevisai pritariu tam, kad kai kurios čia rašo, jog kirpėja buvo bloga ir t.t. Aš pati mačiau puikiai tvarkomus draugių plaukus, bet kai nueidavau pati, man nieko įdomaus nepasiūlydavo ir nepadarydavo. Bet tikriausiai čia ne meistro problema, o mano.

o kodel Jusu problema? mirksiukas.gif

man rodos jei meistras yra tikrai savo srities profas ir ima uz savo darba didelius arba bent jau ne simbolinius pinigus - jis ras kaip graziai sutvarkyti visu savo klienciu plaukus ir butent to is jo ir tikiesi

Nebent kliente pati sako, kad nori palikti viska kaip yra, tik padazyt saknis ar pakirpt galiukus.
Bet tokiu atveju neverta keisti kirpeju - ta pati rezultata galima gaut pas ta pati zmogu.

mano nuomone, kai eksperimentuoji ir eini pas nauja kirpeja tai tikiesi 'sviezio' poziurio, kad gausi kazka naujo/kito/geresnio/labiau tinkancio ax.gif

be abejo, sutinku, kad yra zmoniu kuriems del veido bruozu ar plauku strukturos tinka tik labai nedaug kirpimu ir spalvu, tad tokiais atvejais kirpejo kurybines galimybes gan ribotos. Ir, be abejo, visu meistru grozio suvokimas skiriasi.

QUOTE(Skydot @ 2015 07 15, 17:40)
Kita vertus, gal aš jau dabar esu taip apkirpta ir nudažyta, kaip man labiausiai tinka. Tai negi meistras turi keisti kažką, kad būtų blogiau?

kas be ko, turetu buti tik geriau bigsmile.gif nebent dabar yra tobula. Minejot, kad esat labai patenkinta dabartiniu kirpimu - gal pasidalintumet savo kirpimo/spalvos nuotrauka ir Jusu megstamo meistro vardu? smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lisik: 15 liepos 2015 - 23:18
Kadangi manau, jog tas kirpėjas tieisog gerai dirba savo darbą, nenoriu jo čia girti ar reklamuoti. Man jis geras ir tiek. Kai atsiras kitų, kurios pas jį apsilankys ir pagirs, tada ir aš prisidėsiu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Skydot @ 2015 07 21, 16:36)
Kadangi manau, jog tas kirpėjas tieisog gerai dirba savo darbą, nenoriu jo čia girti ar reklamuoti. Man jis geras ir tiek. Kai atsiras kitų, kurios pas jį apsilankys ir pagirs, tada ir aš prisidėsiu wink.gif

hmmmm smile.gif na jei ne tiek geras, kad galetumet/noretumet ji rekomenduot - suprantama mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lisik: 21 liepos 2015 - 22:36
Rekomenduočiau salono "Kristina" meistrę Žilviją - nagi nuostabi plaukučių meistrė wub.gif
Mačiau ir Ombre dažė (ne man) ne kartą...
Atsakyti
QUOTE(~Beauty~ @ 2015 07 24, 13:56)
Rekomenduočiau salono "Kristina" meistrę Žilviją - nagi nuostabi plaukučių meistrė wub.gif
Mačiau ir Ombre dažė (ne man) ne kartą...

Kokia kirpimo kaina? smile.gif
Atsakyti
Gal kas lanketes salone Greenas? Vika ar Olga?
Atsakyti
QUOTE(jearmaine @ 2015 06 18, 10:58)
Aš irgi einu pas Mindaugą, esu patenkinta, nors manau, kad yra meistrų, kurie tokį rezultatą padarytų pigiau, tik reikia juos atrasti biggrin.gif dar svarstau, gal pas Mindaugą tik dažytis, o kirptis kažkur pigiau, nes pas mane lygus tiesus kirpimas,tai man už galų patrumpinimą 30€ nežinau, ar verta mokėti. Tik tiek, kad patogu, kai viskas vienoj vietoj.

Dar man kas nepatinka "Kirpimo meistruose": kad sumokamos sumos nemažos, o visada tik grynais, be jokių čekiukų  cool.gif norėtųsi geriau palaikyti sąžiningą verslą.

Paskutini karta man spalva nelabai patiko, nusiplove i geltonuma. Drauge irgi eina pas ji, sutvarke graziai bet kaina jau pakilo iki 85 eur. Pati apsikirpau ir nudaze tais paciais wella kitam mieste, sumokejau 40 eur. Aisku salono lygis ne tas, plius teple kirpeja man aptaske rubus doh.gif bet spalva grazesne. Nebezinau ir ka daryt verysad.gif darosi baisiai gaila tokiu dideliu pinigu jam.
Atsakyti