Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai Vilniuje

buvau siandien pas Anita, likau labai patenkinta thumbup.gif

pagyvino mano spalva graziai padaziusi sruogomis - mano violetine spalva ( doh.gif ) jau siek tiek pasiplove, tad visu plauku nedazem, bet subtiliai pasviesinom nuo ilgio vidurio iki galiuku ir kelias sruogas prie veido

mano garbanotus plaukus gerokai iskarpe, dabar graziai krenta. Niekad nebuvau taip iskarpyta, dabar taip neiprasta save matyt veidrodyje biggrin.gif bet graziai!

labai patiko tai, kad atidziai isklause ko tikiuosi ir noriu smile.gif

zodziu, tikrai drasiai patikesiu Anitai savo plaukus ir kita karta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2015 06 30, 00:54)
buvau siandien pas Anita, likau labai patenkinta  thumbup.gif

pagyvino mano spalva graziai padaziusi sruogomis - mano violetine spalva ( doh.gif ) jau siek tiek pasiplove, tad visu plauku nedazem, bet subtiliai pasviesinom nuo ilgio vidurio iki galiuku ir kelias sruogas prie veido

mano garbanotus plaukus gerokai iskarpe, dabar graziai krenta. Niekad nebuvau taip iskarpyta, dabar taip neiprasta save matyt veidrodyje  biggrin.gif  bet graziai!

labai patiko tai, kad atidziai isklause ko tikiuosi ir noriu  smile.gif

zodziu, tikrai drasiai patikesiu Anitai savo plaukus ir kita karta  smile.gif

Nu va, super thumbup.gif Foto nebus? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva R. @ 2015 06 30, 07:05)
Nu va, super  thumbup.gif  Foto nebus?  ax.gif

user posted image

tik siandien jau siek tiek ilgiuosi savo ilgesniu ir tankesniu sruogu prie veido, tas iskarpymas smagus dalykas, bet ateity prasysiu maziau karpyt, nes dabar skirtumas tarp trumpiausiu ir ilgiausiu sruogu gavosi 15 cm, tai prireiktu daug laiko kol susilygintu... ir i uodega nesusirisha visi... ax.gif

p.s. foto daryta kita ryta biggrin.gif t.y. siandien, o vakar atrode dar tvarkingiau smile.gif cia plaukai buvo tiesinti fenu ir apvaliu sepeciu, liko tik pariesti galai.
idomu kaip atrodys kai naturaliai susigarbanos nuo pat saknu... Anita patare naudoti difuzoriu dziovinant ir dazniau nesiot garbanas bei reciau tiesint
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lisik: 30 birželio 2015 - 07:55
Labai žaismingai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva R. @ 2015 06 30, 20:00)
Labai žaismingai atrodo  thumbup.gif

dekuj mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2015 06 30, 08:50)

p.s. foto daryta kita ryta  biggrin.gif  t.y. siandien, o vakar atrode dar tvarkingiau smile.gif  cia plaukai buvo tiesinti fenu ir apvaliu sepeciu, liko tik pariesti galai.
idomu kaip atrodys kai naturaliai susigarbanos nuo pat saknu... Anita patare naudoti difuzoriu dziovinant ir dazniau nesiot garbanas bei reciau tiesint

Spalva labai graži bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kisulita @ 2015 07 02, 09:48)
Spalva labai graži bigsmile.gif

aciu! blush2.gif

o del pakarpyto ilgio - kai ishdziuvo naturaliai tai dar graziau atrodo nei istiesinus thumbup.gif garbanos dabar isryskejo ir graziau krenta smile.gif tik noresiu auginti dabar, nes labai norisi ilgesniu, bet nuo ilgio vidurio bent kol kas paliksiu iskarpyma smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lisik: 02 liepos 2015 - 11:55
Šiandien apsilankiau Kirpimo Meistruose ir labai noriu pagirti ten dirbančią Emą. Buvau apsikirpti tik galiukų (mano plaukai ilgi, trumpinau gan nemažai ir liepiau palikti trumpesnį priekį). Kirpo labai kruopščiai bei stengėsi ir rezultatu likau laaaabai patenkinta thumbup.gif . Kaina gan prieinama, kadangi ji dar tik mokinė. Rekomenduoju. ax.gif
Atsakyti
Lisik, jei netingėsit - įmeskit ir natūraliai susigarbanojusių plaukų nuotrauką smile.gif Prisidedu prie pagytų plaukų spalvai ir kirpimui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuliookas @ 2015 07 03, 18:31)
Lisik, jei netingėsit - įmeskit ir natūraliai susigarbanojusių plaukų nuotrauką smile.gif Prisidedu prie pagytų plaukų spalvai ir kirpimui  4u.gif
4u.gif
stai vaizdas su naturaliom garbanom:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2015 07 10, 11:43)
4u.gif
stai vaizdas su naturaliom garbanom:

Na spalva tai labai graži wub.gif

Ir šukuosena gerai atrodo, vasariška biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kisulita @ 2015 07 10, 12:14)
Na spalva tai labai graži wub.gif

Ir šukuosena gerai atrodo, vasariška biggrin.gif

dekuj!! hi.gif dabar tik noriu, kad greiciau augtu, pasiilgau ilgesniu, o garbanoti plaukai atrodo taip letai auga doh.gif visas ilgis susisuka biggrin.gif
Atsakyti