buvau siandien pas Anita, likau labai patenkinta
pagyvino mano spalva graziai padaziusi sruogomis - mano violetine spalva ( ) jau siek tiek pasiplove, tad visu plauku nedazem, bet subtiliai pasviesinom nuo ilgio vidurio iki galiuku ir kelias sruogas prie veido
mano garbanotus plaukus gerokai iskarpe, dabar graziai krenta. Niekad nebuvau taip iskarpyta, dabar taip neiprasta save matyt veidrodyje bet graziai!
labai patiko tai, kad atidziai isklause ko tikiuosi ir noriu
zodziu, tikrai drasiai patikesiu Anitai savo plaukus ir kita karta
QUOTE(lisik @ 2015 06 30, 00:54)
buvau siandien pas Anita, likau labai patenkinta
pagyvino mano spalva graziai padaziusi sruogomis - mano violetine spalva ( ) jau siek tiek pasiplove, tad visu plauku nedazem, bet subtiliai pasviesinom nuo ilgio vidurio iki galiuku ir kelias sruogas prie veido
mano garbanotus plaukus gerokai iskarpe, dabar graziai krenta. Niekad nebuvau taip iskarpyta, dabar taip neiprasta save matyt veidrodyje bet graziai!
Nu va, super Foto nebus?
QUOTE(Daiva R. @ 2015 06 30, 07:05)
Nu va, super Foto nebus?
tik siandien jau siek tiek ilgiuosi savo ilgesniu ir tankesniu sruogu prie veido, tas iskarpymas smagus dalykas, bet ateity prasysiu maziau karpyt, nes dabar skirtumas tarp trumpiausiu ir ilgiausiu sruogu gavosi 15 cm, tai prireiktu daug laiko kol susilygintu... ir i uodega nesusirisha visi...
p.s. foto daryta kita ryta t.y. siandien, o vakar atrode dar tvarkingiau cia plaukai buvo tiesinti fenu ir apvaliu sepeciu, liko tik pariesti galai.
idomu kaip atrodys kai naturaliai susigarbanos nuo pat saknu... Anita patare naudoti difuzoriu dziovinant ir dazniau nesiot garbanas bei reciau tiesint
Labai žaismingai atrodo
QUOTE(lisik @ 2015 06 30, 08:50)
p.s. foto daryta kita ryta t.y. siandien, o vakar atrode dar tvarkingiau cia plaukai buvo tiesinti fenu ir apvaliu sepeciu, liko tik pariesti galai.
idomu kaip atrodys kai naturaliai susigarbanos nuo pat saknu... Anita patare naudoti difuzoriu dziovinant ir dazniau nesiot garbanas bei reciau tiesint
Spalva labai graži
QUOTE(Kisulita @ 2015 07 02, 09:48)
Spalva labai graži
aciu!
o del pakarpyto ilgio - kai ishdziuvo naturaliai tai dar graziau atrodo nei istiesinus garbanos dabar isryskejo ir graziau krenta tik noresiu auginti dabar, nes labai norisi ilgesniu, bet nuo ilgio vidurio bent kol kas paliksiu iskarpyma
Šiandien apsilankiau Kirpimo Meistruose ir labai noriu pagirti ten dirbančią Emą. Buvau apsikirpti tik galiukų (mano plaukai ilgi, trumpinau gan nemažai ir liepiau palikti trumpesnį priekį). Kirpo labai kruopščiai bei stengėsi ir rezultatu likau laaaabai patenkinta . Kaina gan prieinama, kadangi ji dar tik mokinė. Rekomenduoju.
Lisik, jei netingėsit - įmeskit ir natūraliai susigarbanojusių plaukų nuotrauką Prisidedu prie pagytų plaukų spalvai ir kirpimui
QUOTE(Nuliookas @ 2015 07 03, 18:31)
Lisik, jei netingėsit - įmeskit ir natūraliai susigarbanojusių plaukų nuotrauką Prisidedu prie pagytų plaukų spalvai ir kirpimui
stai vaizdas su naturaliom garbanom:
QUOTE(lisik @ 2015 07 10, 11:43)
Na spalva tai labai graži
Ir šukuosena gerai atrodo, vasariška
QUOTE(Kisulita @ 2015 07 10, 12:14)
dekuj!! dabar tik noriu, kad greiciau augtu, pasiilgau ilgesniu, o garbanoti plaukai atrodo taip letai auga visas ilgis susisuka