Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai Vilniuje

Aš nusprendžiau, kad man šviesūs plaukai netinka... Nuėjau ir persidažiau rudai ax.gif Veido bruožai vėl atsirado biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva R. @ 2015 06 17, 06:25)
Aš nusprendžiau, kad man šviesūs plaukai netinka... Nuėjau ir persidažiau rudai  ax.gif Veido bruožai vėl atsirado  biggrin.gif

Nu va. Tai nebus foto biggrin.gif pas ta pacia Aneta dazet?

As jau kazkada klausiau,bet.. Gal zinot kas gerai dazo goldwell ellumen dazais..?
Atsakyti
QUOTE(dominica @ 2015 06 17, 17:09)
Nu va. Tai nebus foto biggrin.gif pas ta pacia Aneta dazet?

Blondinės foto tikrai nebebus biggrin.gif O dabar dar nepavyko nusifotografuot, vis spalva nuotraukoj ne tokia gaunasi... Jo pas Anitą dažiausi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2015 06 07, 13:33)
Man pas mindauga lankytis brangu. 80 euru moku uz dazyma su kirpimu. Ir vis svarstau apie pigesni varianta bet nenoriu va tokiu ekspermentu ant galvos tad ir toliau pas ji einu. g.gif

Aš irgi einu pas Mindaugą, esu patenkinta, nors manau, kad yra meistrų, kurie tokį rezultatą padarytų pigiau, tik reikia juos atrasti biggrin.gif dar svarstau, gal pas Mindaugą tik dažytis, o kirptis kažkur pigiau, nes pas mane lygus tiesus kirpimas,tai man už galų patrumpinimą 30€ nežinau, ar verta mokėti. Tik tiek, kad patogu, kai viskas vienoj vietoj.

Dar man kas nepatinka "Kirpimo meistruose": kad sumokamos sumos nemažos, o visada tik grynais, be jokių čekiukų cool.gif norėtųsi geriau palaikyti sąžiningą verslą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jearmaine: 18 birželio 2015 - 11:03
QUOTE(Daiva R. @ 2015 06 17, 07:25)
Aš nusprendžiau, kad man šviesūs plaukai netinka... Nuėjau ir persidažiau rudai  ax.gif Veido bruožai vėl atsirado  biggrin.gif

o, geras bigsmile.gif radikalus pokyciai! nemaciau ar tinka prie veido, bet blondiniska spalva buvo labai grazi, gero atspalvio, ne i geltonuma smile.gif

o ar tamsiai rudai nudaze? be raudono/violetinio atspalvio gavos?

QUOTE(jearmaine @ 2015 06 18, 11:58)
Aš irgi einu pas Mindaugą, esu patenkinta

jearmaine, o kokia spalva dazotes? vienspalve ar kazkas sudetingiau? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lisik @ 2015 06 19, 18:10)
jearmaine, o kokia spalva dazotes? vienspalve ar kazkas sudetingiau?  4u.gif

Vienspalve, tik ant šaknų dažus laiko ilgiau, o visus plaukus tonuoja trumpiau, bet man atrodo, kad tuo pačiu numeriu g.gif
Atsakyti
QUOTE(jearmaine @ 2015 06 19, 18:37)
Vienspalve, tik ant šaknų dažus laiko ilgiau, o visus plaukus tonuoja trumpiau, bet man atrodo, kad tuo pačiu numeriu  g.gif

supratau, aciu! smile.gif mane irgi paprastai taip pat dazo - saknis ilgiau, o likus mazdaug trecdaliui dazymui skirto laiko paskirsto dazus po visa plauku ilgi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lisik: 19 birželio 2015 - 18:22
QUOTE(lisik @ 2015 06 19, 19:10)
o, geras  bigsmile.gif  radikalus pokyciai! nemaciau ar tinka prie veido, bet blondiniska spalva buvo labai grazi, gero atspalvio, ne i geltonuma smile.gif 

o ar tamsiai rudai nudaze? be raudono/violetinio atspalvio gavos?
jearmaine, o kokia spalva dazotes? vienspalve ar kazkas sudetingiau?  4u.gif

Nudažė ne visai tamsiai, norėjau šviesiau. Jokių pašalinių atspalvių nėra thumbup.gif Tik prie šaknų gavosi kiek tamsiau.
Atsakyti
Merginos,

Gal galite rekomenduoti gerą koloristą/koloristę, kur specializuojasi ne blondinių dažyme. Noriu ale papilkintos latte spalvos... Bet nieks neišgauna sad.gif
Atsakyti
QUOTE(jearmaine @ 2015 06 18, 10:58)
Aš irgi einu pas Mindaugą, esu patenkinta, nors manau, kad yra meistrų, kurie tokį rezultatą padarytų pigiau, tik reikia juos atrasti biggrin.gif dar svarstau, gal pas Mindaugą tik dažytis, o kirptis kažkur pigiau, nes pas mane lygus tiesus kirpimas,tai man už galų patrumpinimą 30€ nežinau, ar verta mokėti. Tik tiek, kad patogu, kai viskas vienoj vietoj.

Dar man kas nepatinka "Kirpimo meistruose": kad sumokamos sumos nemažos, o visada tik grynais, be jokių čekiukų  cool.gif norėtųsi geriau palaikyti sąžiningą verslą.

ir mano kirpimas paprastas g.gif
Atsakyti
QUOTE(raiva @ 2015 04 14, 16:03)
Dauguma rekomenduoja Divalta cia Vilniuje.

Po ilgo laiko pasisakysiu, nezinau, ar tebedirba ten tokia Ramona, as tris kartus pas ja ejau sviesinti, tris kartus nepadare rezultato, kai tuo tarpu nuejus pas kita kirpeja padare is pirmo karto. O dar kai paskaiciau, kad ir kitoms ant galvos Divaltoje prigrybauja, nezinau, ar verta ten tiek moket.
Atsakyti
QUOTE(kismet @ 2015 06 25, 02:08)
Po ilgo laiko pasisakysiu, nezinau, ar tebedirba ten tokia Ramona, as tris kartus pas ja ejau sviesinti, tris kartus nepadare rezultato, kai tuo tarpu nuejus pas kita kirpeja padare is pirmo karto. O dar kai paskaiciau, kad ir kitoms ant galvos Divaltoje prigrybauja, nezinau, ar verta ten tiek moket.

Tai pas ką čia ėjot, kad iš pirmo karto padarė? smile.gif
Atsakyti