Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai Vilniuje

Aš dažausi ir kerpuosi pas Laimą, nes arčiau, bet turiu ir dar vieną labai fainą kirpėją Violetą, kuri dirba namuose įsirengusi saloną, anksčiau Pašilaičiuose salone Elis dirbo, bet pagaliau prieš keletą metų įsirengė savo ir "nebeplėšikauja" biggrin.gif , dirba puikiai, mes bent 4-5 draugės pas ją kerpamės. Ji žiauriai gerai kerpa - man jos kirpimai labai geri, gražiai nuauginėja, nereik "pasitaisyti" po mėnesio.
Gerai visokius plaukus padaro - esu pas ją ir l. trumpai kirpusis, ir pusilgius - per tiek metų visokių dalykų ant galvos buvo tongue.gif o šiaip mano plaukai nestori, natūraliai "lietuviškos rudosios" spalvos, linkę pasigarbiniuoti ir pūstis.
Dirba ji Antakalnyje, senokai pas ją nebuvau, manau, reiks kada nuvažiuoti draugystę atšviežinti - vat kas man dar patinka, ji dirba tyliai, nekalbina, į dūšią nelenda, jei pati nekalbėsiu - tai paklaus kokio mandagaus neutralaus dalyko, pasišypsosim ir gana.
[/quote]
Gal galit kontaktus, kur Antakalnyje dirba?
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2015 05 31, 18:22)
biggrin.gif ką tik norėjau tą patį pasakyti - aš pas ją pati nesikerpu ir nesidažau, bet turiu ex kolegę, kuri pas ją dažosi, nu tai atrodo gražiai, tikrai. jos galva man tikrai gera reklama - ją dažo rusvais tonais.

Aš dažausi ir kerpuosi pas Laimą, nes arčiau, bet turiu ir dar vieną labai fainą kirpėją Violetą, kuri dirba namuose įsirengusi saloną, anksčiau Pašilaičiuose salone Elis dirbo, bet pagaliau prieš keletą metų įsirengė savo ir "nebeplėšikauja" biggrin.gif , dirba puikiai, mes bent 4-5 draugės pas ją kerpamės. Ji žiauriai gerai kerpa - man jos kirpimai labai geri, gražiai nuauginėja, nereik "pasitaisyti" po mėnesio.
Gerai visokius plaukus padaro - esu pas ją ir l. trumpai kirpusis, ir pusilgius - per tiek metų visokių dalykų ant galvos buvo tongue.gif o šiaip mano plaukai nestori, natūraliai "lietuviškos rudosios" spalvos, linkę pasigarbiniuoti ir pūstis.
Dirba ji Antakalnyje, senokai pas ją nebuvau, manau, reiks kada nuvažiuoti draugystę atšviežinti - vat kas man dar patinka, ji dirba tyliai, nekalbina, į dūšią nelenda, jei pati nekalbėsiu - tai paklaus kokio mandagaus neutralaus dalyko, pasišypsosim ir gana.

Gal galit kirpėjos, dirbančios Antakalnyje, kontaktus parašyti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Greta17: 01 birželio 2015 - 07:57
QUOTE(zomša @ 2015 05 31, 18:52)
Galiu pareklamuoti, nors tai, kas įtiko man, nebūtinai tiks kitiems.smile.gif
Apsistojau ties Anita, dirba Šiaurės miestelyje. Kainos adekvačios, pati kirpėja maloni

zomsa, aciu uz kontaktus, bandysiu ir as kada pas Anita drinks_cheers.gif

Daiva R. - matosi, kad Jusu labai stori grazus plaukai, pritariu merginoms, kad reik bandyt kita kirpeja, manau galima sutvarkyt dailiau! smile.gif p.s. dabar tikrai ne ombre - panasu i sviesinima sruogomis, meliravima ar kaip jis vadinas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lisik: 01 birželio 2015 - 08:52
QUOTE(lisik @ 2015 06 01, 10:46)
Daiva R. - matosi, kad Jusu labai stori grazus plaukai, pritariu merginoms, kad reik bandyt kita kirpeja, manau galima sutvarkyt dailiau!  smile.gif  p.s. dabar tikrai ne ombre - panasu i sviesinima sruogomis, meliravima ar kaip jis vadinas smile.gif

Na aš ombre ir nenorėjau, visa galvą dažyt prašiau, bet matyt pabijojo ir kažkokį savo variantą man įsiūlė ir nudažė blink.gif Net kirpt nemoka schmoll.gif
Dar truputį pasidomėsiu ir jei nerasiu nieko eisiu pas Anitą smile.gif Gal padarys blondinę iš manęs kaip manot? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva R. @ 2015 05 31, 08:59)
Pasiūlė ombre dažytis, dažė sruogom kažkaip.

as gal klaidingai supratau, kad bande isgauti ombre efekta smile.gif

o siaip manau kita kirpeja gales pasviesint iki norimo atspalvio, nes bus jau antras sviesinimas, dabar Jusu plaukai jau gerokai sviesesni nei pirmoj nuotraukoj smile.gif
Atsakyti
As, pasiskaiciusi komentaru, nuejau pries pora dienu dazyti plauku pas Ricarda is Kirpimo Meistru. Pas mane kastoniniai plaukai, taciau jau anksciau esu sviesinusi juos iki blondinisku sruogelemis, ir dabar saknys ataugo per kokius 4cm. Ta proga, kad vis tiek dazysiu, paprasiau Ricardo, kad pasviesintu visa plauku virsu, nes plauku galai dar ir Ombre dazymo laiku labai graziai sviesus, o virsuje per daug tamsiu sruogu.

Na ka, Ricardas pradejo sakyti, kad ok, galime dazyti visus tokia fantastine Wella spalva, kur "tridimensine, kai sauleje auksu zibes, o pavesyje busiu kaip salta blondine, plauku negadins ir atrodys kaip sruogelemis plaukai dazyti." As isvis 4a karta pas kirpeja plauku dazyti, tai sutikau su didmeistriu...

Ir ka jus galvojat... Nudaze plaukus, ziuriu, kazkoks keistas atspalvis - lyg sviesesni, bet kazkaip keistai oranziniai atspindi sviesa... Na, galvoju, gal elektros lemputes cia toj kirpykloj. Sumokejau 90 euru, isvariau i miesta, varineju sau, susitikau sese, o ta dar is tolo man:

"o siaube, tu gi ryza!" blink.gif fear.gif

Paziuriu supanikavusi i vedrodi, ogi tikrai - didmeistris Ricardas nudaze mane ne kaip papludimio blondine, o RYZAI, su vysniu spalvos atspindziu. umn.gif fear.gif

SIAUBAS. Kita ryta po nemiegotos nakties variau pas kita kirpeja, tai anai irgi net veidas persikreipe, kai pamate. Isgelbejo tik pavarius peroksido ant sruogeliu ir spalva nugesinus su kazkokiais papildomais dazais. Aisku, toks dvigubas peroksidinimas plaukus sudegino, tad dabar su baime laukiu pirmojo plovimo, nes jau dabar palietus plaukai kaip guma jauciasi...

O Kirpimo Meistrai man pasiskundus tik pareiske, kad "aiskiai nesusisnekejome su Ricardu" (umn.gif ?? ) ir nelabai noriai atsiprase, grazino tik plauku dazymo kaina. verysad.gif bash.gif

Tikrai rekomenduoju niekam neiti daugiau pas situs "meistrus" protest.gif
Atsakyti
QUOTE(LapėSnapė @ 2015 06 01, 15:13)
As, pasiskaiciusi komentaru, nuejau pries pora dienu dazyti plauku pas Ricarda is Kirpimo Meistru. Pas mane kastoniniai plaukai, taciau jau anksciau esu sviesinusi juos iki blondinisku sruogelemis, ir dabar saknys ataugo per kokius 4cm. Ta proga, kad vis tiek dazysiu, paprasiau Ricardo, kad pasviesintu visa plauku virsu, nes plauku galai dar ir Ombre dazymo laiku labai graziai sviesus, o virsuje per daug tamsiu sruogu.

Na ka, Ricardas pradejo sakyti, kad ok, galime dazyti visus tokia fantastine Wella spalva, kur "tridimensine, kai sauleje auksu zibes, o pavesyje busiu kaip salta blondine, plauku negadins ir atrodys kaip sruogelemis plaukai dazyti." As isvis 4a karta pas kirpeja plauku dazyti, tai sutikau su didmeistriu...

Ir ka jus galvojat... Nudaze plaukus, ziuriu, kazkoks keistas atspalvis - lyg sviesesni, bet kazkaip keistai oranziniai atspindi sviesa... Na, galvoju, gal elektros lemputes cia toj kirpykloj. Sumokejau 90 euru, isvariau i miesta, varineju sau, susitikau sese, o ta dar is tolo man:

"o siaube, tu gi ryza!" blink.gif fear.gif

Paziuriu supanikavusi i vedrodi, ogi tikrai - didmeistris Ricardas nudaze mane ne kaip papludimio blondine, o RYZAI, su vysniu spalvos atspindziu. umn.gif fear.gif

SIAUBAS. Kita ryta po nemiegotos nakties variau pas kita kirpeja, tai anai irgi net veidas persikreipe, kai pamate. Isgelbejo tik pavarius peroksido ant sruogeliu ir spalva nugesinus su kazkokiais papildomais dazais. Aisku, toks dvigubas peroksidinimas plaukus sudegino, tad dabar su baime laukiu pirmojo plovimo, nes jau dabar palietus plaukai kaip guma jauciasi...

O Kirpimo Meistrai man pasiskundus tik pareiske, kad "aiskiai nesusisnekejome su Ricardu" (umn.gif ?? ) ir nelabai noriai atsiprase, grazino tik plauku dazymo kaina.  verysad.gif bash.gif

Tikrai rekomenduoju niekam neiti daugiau pas situs "meistrus" protest.gif
Nu bet su tais Wella dazais nereikejo skubeti, jie nusiplauna gana greitai. Ir nereikejo ju drastiskai issimineti. Tiketina kad po keliu plovimu jusu spalva butu pasitvarkius smile.gif ryzumas nuejes.
Atsakyti
QUOTE(LapėSnapė @ 2015 06 01, 16:13)

eina sau doh.gif bet tikrai ziuriu nesamones darosi su tais 'meistrais', lygiai kaip as pries savaite isejau visiskai ne tos spalvos nei norejau ir suplojus beveik 100 eur.

cia manau tikrai nera nesusikalbejimo reikalas, mes visiskai aiskiai pasakem ko norejom, tik 'meistrai' mano, kad zino geriau ir nuvilia

as net nzn - gal kitasyk nestis su savim nuotraukas norimo rezultato, kad darytu BUTENT taip, be jokiu improvizaciju....

gaila plauku, kuriems teko dvigubas dazymas, bet bent gerai, kad grazino dazymo kaina...

o koks vardas kirpejos kuri daze antra karta (istaise padeti)?
Papildyta:
QUOTE(guodzik @ 2015 06 02, 14:04)
Nu bet su tais Wella dazais nereikejo skubeti, jie nusiplauna gana greitai. Ir nereikejo ju drastiskai issimineti. Tiketina kad po keliu plovimu jusu spalva butu pasitvarkius  smile.gif ryzumas nuejes.

siaip ryzas atspalvis gal biski ir pasiplaus, bet tikrai netaps saltu, platininiu, kaip kliente norejo...
Atsakyti
Nesiginciju smile.gif butu graziau pripazinti klaidas bet bent jau grazino pinigus. Pati esu ju kliente, dazom su wella bet platinine as niekada nebuvau. Esu buvus salta blondine bet vis tiek eigoje pasiplauna i gelsvuma, ne geltonuma bet tampu tokia naturaliai blondine su laiku. Nu visiem pasitaiko klaidu, tfu tfu tfu bet per 2.5 metu manes blogai nudaze nera smile.gif vis mastau kazka naujo, gal pigesnio pabandyt bet vel gristu i ten. Visi sako kad esu su tobula spalva ir kad kitur tik sugadins. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2015 06 02, 22:39)
Nesiginciju  smile.gif  butu graziau pripazinti klaidas bet bent jau grazino pinigus. Pati esu ju kliente, dazom su wella bet platinine as niekada nebuvau. Esu buvus salta blondine bet vis tiek eigoje pasiplauna i gelsvuma, ne geltonuma bet tampu tokia naturaliai blondine su laiku. Nu visiem pasitaiko klaidu, tfu tfu tfu bet per 2.5 metu manes blogai nudaze nera  smile.gif vis mastau kazka naujo, gal pigesnio pabandyt bet vel gristu i ten. Visi sako kad esu su tobula spalva ir kad kitur tik sugadins. doh.gif

O pas ką dažotės?
Atsakyti
QUOTE(Daiva R. @ 2015 06 03, 07:05)
O pas ką dažotės?

pas Mindauga smile.gif spalva tikrai grazi gaunasi, galiu tris menesius nedazyti kol atauga bet gal biski atsibodo, net nezinau ax.gif ir kaina pakilo po euro biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(guodzik @ 2015 06 03, 10:44)
pas Mindauga  smile.gif spalva tikrai grazi gaunasi, galiu tris menesius nedazyti kol atauga bet gal biski atsibodo, net nezinau  ax.gif ir kaina pakilo po euro  biggrin.gif

O kokiam salone tas Mindaugas? smile.gif
Atsakyti