Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai Vilniuje

Ne is tolo nepanasu i ombre.
Atsakyti
QUOTE(Daiva R. @ 2015 05 31, 08:59)
Niu buvau vakar dažytis, norėjau tapt blondine, bet netapau  schmoll.gif

Na, tapti blondine turint Jūsų spalvą per vieną kartą tikrai rizikinga. Ne kiekvienas meistras sutiktų tai padaryti.
Dažymas toks ghm... kiek namudinis. Nei į ombre, nei į balayage, nei į dar kokią iš tų populiarių technikų nepanašu.
Neklausėte, bet man tikrai atrodo, kad Jums reikia gero meistro (ne tik koloristo, bet ir kirpėjo). Plaukų, panašu, daug, ir iš jų galima išgauti žymiai geresnį vaizdą... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zomša @ 2015 05 31, 16:04)
Neklausėte, bet man tikrai atrodo, kad Jums reikia gero meistro (ne tik koloristo, bet ir kirpėjo). Plaukų, panašu, daug, ir iš jų galima išgauti žymiai geresnį vaizdą...  ax.gif

Gal galite rekomenduoti gerą meistrą? Ir kodėl sunku nudažyt mane būtų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiva R.: 31 gegužės 2015 - 16:37
QUOTE(Daiva R. @ 2015 05 31, 17:26)

Pati esu tamsi ir su kitokiais poreikiais, todėl siūlyti nerizikuosiu, tuo labiau, kad gal tik pusmetis kaip pati pagaliau sustojau ties viena ir ta pačia kirpėja.smile.gif Išlenda šioje temoje vis diskusijos, kas gerai dažo šviesius plaukus.
Nudažyti turbūt nesunku, bet kiek stebėjau tokių virsmų iš tamsesnės rudos spalvos į šviesią - prireikė mažiausiai poros kartų, kad būtų „pereita“ prie geros, tinkamos spalvos, išgauti reikiami atspalviai ir pan.
Atsakyti
QUOTE(zomša @ 2015 05 31, 18:49)
Pati esu tamsi ir su kitokiais poreikiais, todėl siūlyti nerizikuosiu, tuo labiau, kad  gal tik pusmetis kaip pati pagaliau sustojau ties viena ir ta pačia kirpėja.smile.gif Išlenda šioje temoje vis diskusijos, kas gerai dažo šviesius plaukus.
Nudažyti turbūt nesunku, bet kiek stebėjau tokių virsmų iš tamsesnės rudos spalvos į šviesią - prireikė mažiausiai poros kartų, kad būtų „pereita“ prie geros, tinkamos spalvos, išgauti reikiami atspalviai ir pan.

Zomsa,o pas ka jus einat?
Atsakyti
QUOTE(Daiva R. @ 2015 05 31, 17:26)

jūs, mano imu, tiesiog išmetėte 40eur į balą verysad.gif kirpimo išvis jokio nematau. Dažymas - hmmmm. Ai, vienu žodžiu, viskas blogai biggrin.gif tik dėl Dievo, nesupykit 4u.gif

40 eur už kirpimą ir dažymą - čia tikrai pigu, jei galite tam skirti šiek tiek daugiau?
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2015 05 31, 19:18)
jūs, mano imu, tiesiog išmetėte 40eur į balą verysad.gif kirpimo išvis jokio nematau. Dažymas - hmmmm. Ai, vienu žodžiu, viskas blogai  biggrin.gif tik dėl Dievo, nesupykit 4u.gif

40 eur už kirpimą ir dažymą - čia tikrai pigu, jei galite tam skirti šiek tiek daugiau?

Žinau, kad išmečiau pinigus ir dar laiką sugaišau biggrin.gif
Sumokėčiau kiek reik, kad tik gerai būtų doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiva R.: 31 gegužės 2015 - 17:21
QUOTE(nainaa @ 2015 05 31, 18:05)
Zomsa,o pas ka jus einat?

Galiu pareklamuoti, nors tai, kas įtiko man, nebūtinai tiks kitiems.smile.gif
Apsistojau ties Anita, dirba Šiaurės miestelyje. Kainos adekvačios, pati kirpėja maloni, matosi, kad linkusi bendrauti, bet kadangi aš ne - tai į dūšią nelenda. Įsivaizduoju, kad idealiai tiktų garbanėms ir norinčioms radikalių pokyčių. Mano plaukai ploni, pučiasi, reikia nuobodaus kirpimo su lengvu pakarpymu, tai puikiai padaro ir jį. Plaukai labai gerai krenta, gerai nuauginėja ir pastebėjau, kad galai beveik visai nebesišakoja (kas būdavo užėjus į atsitiktines kirpyklas pasitrumpinti galų). Dėl nesišakojimo tai turbūt kaltos žirklės, bet vis smagiau, kai bent porą mėnesių galima ramiai vaikščioti apie kirpyklą negalvojant.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zomša: 31 gegužės 2015 - 17:53
QUOTE(zomša @ 2015 05 31, 19:52)
Apsistojau ties Anita, dirba Šiaurės miestelyje. Kainos adekvačios, pati kirpėja maloni, matosi, kad linkusi bendrauti, bet kadangi aš ne - tai į dūšią nelenda. Įsivaizduoju, kad idealiai tiktų garbanėms ir norinčioms radikalių pokyčių. Mano plaukai ploni, pučiasi, reikia nuobodaus kirpimo su lengvu pakarpymu, tai puikiai padaro ir jį. Plaukai labai gerai krenta, gerai nuauginėja ir pastebėjau, kad galai beveik visai nebesišakoja (kas būdavo užėjus į atsitiktines kirpyklas pasitrumpinti galų). Dėl nesišakojimo tai turbūt kaltos žirklės, bet vis smagiau, kai bent porą mėnesių galima ramiai vaikščioti apie kirpyklą negalvojant.

Pas mane plaukai pasisukantis irgi linke pustis,o pas kura einat gal ir pabandyciau.O kaip nudazo,as tamsiaplauke,bet vis nudazydavo ne tokia spalva...
Atsakyti
QUOTE(zomša @ 2015 05 31, 18:52)

biggrin.gif ką tik norėjau tą patį pasakyti - aš pas ją pati nesikerpu ir nesidažau, bet turiu ex kolegę, kuri pas ją dažosi, nu tai atrodo gražiai, tikrai. jos galva man tikrai gera reklama - ją dažo rusvais tonais.

Aš dažausi ir kerpuosi pas Laimą, nes arčiau, bet turiu ir dar vieną labai fainą kirpėją Violetą, kuri dirba namuose įsirengusi saloną, anksčiau Pašilaičiuose salone Elis dirbo, bet pagaliau prieš keletą metų įsirengė savo ir "nebeplėšikauja" biggrin.gif , dirba puikiai, mes bent 4-5 draugės pas ją kerpamės. Ji žiauriai gerai kerpa - man jos kirpimai labai geri, gražiai nuauginėja, nereik "pasitaisyti" po mėnesio.
Gerai visokius plaukus padaro - esu pas ją ir l. trumpai kirpusis, ir pusilgius - per tiek metų visokių dalykų ant galvos buvo tongue.gif o šiaip mano plaukai nestori, natūraliai "lietuviškos rudosios" spalvos, linkę pasigarbiniuoti ir pūstis.
Dirba ji Antakalnyje, senokai pas ją nebuvau, manau, reiks kada nuvažiuoti draugystę atšviežinti - vat kas man dar patinka, ji dirba tyliai, nekalbina, į dūšią nelenda, jei pati nekalbėsiu - tai paklaus kokio mandagaus neutralaus dalyko, pasišypsosim ir gana.
Atsakyti
QUOTE(zomša @ 2015 05 31, 19:52)

O kokia spalva plaukus dažote?
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif Iskau kirpejos Pasilaiciuose, gal ka galit rekomenduoti? Gal kuri lanketes salone "Grozio salis" ? Kokie butu atsiliepimai?
Atsakyti