koloriste...
buvau pas Renata viskas OK, bet niekuo teigiama prasme manes nenustebino.
tikejausi isgauti graziu spalvu (balayage ar nudazyti keliais atspalviais) nes maciau atsiliepimu, kad graziai dazo sviesiai
kirpeja pasake, kad mano plaukai gan trapus ir galai isploneje (kas yra tiesa), tad pasiule dazyt viena spalva ir kirpt galus. Nukirpo tiesiai, iki peciu. Nudaze tamsesne ruda salta spalva.
Sumokejau 90 (70 - dazymas, 20 - kirpimas) Kirpimas uztruko apie 10 minuciu, ne daugiau. Daze dvi klientes vienu metu (mane ir dar viena).
Be to, atejusi sutartu laiku dar pusvalandi laukiau kol ji sutvarkys kita dama, Pikul
Mano isvada tokia: pati Renata maloni, viskas gerai, bet rezultatas tikrai nevertas tokios kainos.
Geriausio kirpejo paieskos tesiasi
tikejausi isgauti graziu spalvu (balayage ar nudazyti keliais atspalviais) nes maciau atsiliepimu, kad graziai dazo sviesiai
kirpeja pasake, kad mano plaukai gan trapus ir galai isploneje (kas yra tiesa), tad pasiule dazyt viena spalva ir kirpt galus. Nukirpo tiesiai, iki peciu. Nudaze tamsesne ruda salta spalva.
Sumokejau 90 (70 - dazymas, 20 - kirpimas) Kirpimas uztruko apie 10 minuciu, ne daugiau. Daze dvi klientes vienu metu (mane ir dar viena).
Be to, atejusi sutartu laiku dar pusvalandi laukiau kol ji sutvarkys kita dama, Pikul
Mano isvada tokia: pati Renata maloni, viskas gerai, bet rezultatas tikrai nevertas tokios kainos.
Geriausio kirpejo paieskos tesiasi
QUOTE(lisik @ 2015 05 20, 20:24)
buvau pas Renata viskas OK, bet niekuo teigiama prasme manes nenustebino.
Ačiū, labai naudinga info
Buvau ir aš pas ją užsirašius, bet kuo labiau artėjo mano laikas eiti (o laukt daugiau nei mėnesį reikėjo...) tuo labiau abejojau ar verta eit. Vis galvojau, kad kainos kosminės, eilės nežmoniškos, tektų vargti norint šaknis nusidažyt, laukt mėnesiais eilėje
Tad atšaukiau savo registraciją
Ir aš tikrai susinervinčiau jei dar 30min reiktų laukt kol Pikules visokias baigs tvarkyt... Moki pinigus, o jautiesi kaip antrarūšis koks
Važiuosiu plaukus dažyt į Lentvarį pas Brigitą. Iš pažįstamos gavau rekomendaciją
QUOTE(Daiva R. @ 2015 05 21, 11:57)
Ačiū, labai naudinga info
Buvau ir aš pas ją užsirašius, bet kuo labiau artėjo mano laikas eiti (o laukt daugiau nei mėnesį reikėjo...) tuo labiau abejojau ar verta eit. Vis galvojau, kad kainos kosminės, eilės nežmoniškos, tektų vargti norint šaknis nusidažyt, laukt mėnesiais eilėje
Ir aš tikrai susinervinčiau jei dar 30min reiktų laukt kol Pikules visokias baigs tvarkyt... Moki pinigus, o jautiesi kaip antrarūšis koks
Važiuosiu plaukus dažyt į Lentvarį pas Brigitą. Iš pažįstamos gavau rekomendaciją
turejau ir as minti atsaukt rezervacija, bet visgi nusprendziau surizikuot
ka gi, dabar jau zinau, kad kitasyk rinksiuos kita varianta.
is geru dalyku - patiko, kad nudaze be ryzo atspalvio, kaip ir norejau, mokejo isgaut salta atspalvi.
Bet tikejausi kazkokio WOW rezultato, ko nors ypatingesnio nei gali pasidaryt pats namie (tokia spalva kaip pas mane dabar isgaudavau ir pati su profesionaliais dazais), nemokedama 70 eur....
Galvojau apie subtilius spalvu perejimus, anksciau esu turejusi tokia spalva, kai tiesiog atrodo, kad saules spinduliai plaukuose, skirtumas tarp dazytu sruogu beveik nepastebimas, bet bendras ispudis - didesne plauku apimtis ir "gyva" spalva...
dar mano toks pastebejimas - keli brangiausi mano gyvenime apsilankymai kirpyklose (pas Mindauga ir dabar pas Renata) nebuvo patys sekmingiausi abu kartus nukirpo trumpai, bet nieko ypatingo nepadare beveik uz 100 eur, tad brangesne paslauga tikrai negarantuoja, kad rezultatas dziugins
Daiva R., sekmes pas kirpeja pagal rekomendacija - lauksim pasakojimo ar patiko
QUOTE(lisik @ 2015 05 21, 17:16)
Galvojau apie subtilius spalvu perejimus, anksciau esu turejusi tokia spalva, kai tiesiog atrodo, kad saules spinduliai plaukuose, skirtumas tarp dazytu sruogu beveik nepastebimas, bet bendras ispudis - didesne plauku apimtis ir "gyva" spalva...
O kokiam salone jus ta kart daze?
QUOTE(lisik @ 2015 05 21, 18:16)
Ačiū Galėsiu įkelt foto. Man čia bus svarbus įvykis Nes daugybę metų juoda buvau, o dabar atsiauginau natūralią spalvą, kad galėčiau tapt šviesia
QUOTE(AMARILIS @ 2015 05 21, 19:02)
O kokiam salone jus ta kart daze?
buvo pries daug metu, gal 7-8 atvykes kirpejas is Brazilijos, vede kirpejams mokymus ir reikejo savanoriu dazymui... gaila, kad tai buvo vienkartinis dalykas, mielai pas ji eiciau jei dirbtu Lietuvoj
QUOTE(Daiva R. @ 2015 05 21, 20:37)
Ačiū Galėsiu įkelt foto. Man čia bus svarbus įvykis Nes daugybę metų juoda buvau, o dabar atsiauginau natūralią spalvą, kad galėčiau tapt šviesia
pokyciai yra smagu as manau irgi ilgai netversiu su ta pacia spalva, po kokio pusmecio bandysiu siek tiek sviesint, gal atrasiu gera koloriste
update: dabar mano tamsi spalva pradejo plautis ir islindo VIOLETINIS/baklazano atspalvis
zodziu, visiskai nusivyliau... teks dazytis vel anksciau nei tikejausi, nes labai erzina si spalva...
zodziu, visiskai nusivyliau... teks dazytis vel anksciau nei tikejausi, nes labai erzina si spalva...
QUOTE(lisik @ 2015 05 28, 15:50)
update: dabar mano tamsi spalva pradejo plautis ir islindo VIOLETINIS/baklazano atspalvis
Eina sau Kur dabar eisit?
Aš jau šį šeštadienį važiuosiu dažytis
QUOTE(lisik @ 2015 05 28, 14:50)
už tokius pinigus taip ir pačiai galima su širpotrebo dažais pasidažyt...
QUOTE(RitaRazi @ 2015 05 28, 16:13)
už tokius pinigus taip ir pačiai galima su širpotrebo dažais pasidažyt...
butent! Siaip, be abejo, nera baisus atvejis, buna ir 'geruose' salonuose siurprizu, prisimenu Amarilis papasakota istorija kai sudegino plaukus
mano atveju bent atrodo sveiki ir blizga, kirpeja sake, kad daze gan lengvais nepazeidzianciais dazais, panasu, kad taip ir yra...
Ziuresiu, kas bus toliau su ta mano spalva, itariu dar turetu gerokai pasvieset ir pasiplaut, nes jau 3 ar 4 kartus ploviau galva ir vis bega rudai rozinis vanduo nuo plauku
QUOTE(Daiva R. @ 2015 05 28, 15:59)
Sekmes! Lauksim ispudziu/rekomendaciju
O as dar nezinau kur eisiu, gal pas Manta, jis man pora kartu buvo graziai nudazes
Bet bandysiu tarp dazymu bent minimalia pertrauka padaryt
Niu buvau vakar dažytis, norėjau tapt blondine, bet netapau
Pasiūlė ombre dažytis, dažė sruogom kažkaip. Bet sruogų nelabai matosi, net plėmai kai kur yra... Plauką saugojo labai. Rezultatas gavosi toks nelabai pastebimas... Įkeliu foto, ką manot?
Šiaip kirpėja labai maloni, patiko aptarnavimas. Bet teks eit dar kartą dažytis
Sumokėjau už dažymą ir kirpimą 40
Prieš
Po
Nežinau arvėl pas tą pačią eisiu ar kitur ieškosiu..
Pasiūlė ombre dažytis, dažė sruogom kažkaip. Bet sruogų nelabai matosi, net plėmai kai kur yra... Plauką saugojo labai. Rezultatas gavosi toks nelabai pastebimas... Įkeliu foto, ką manot?
Šiaip kirpėja labai maloni, patiko aptarnavimas. Bet teks eit dar kartą dažytis
Sumokėjau už dažymą ir kirpimą 40
Prieš
Po
Nežinau arvėl pas tą pačią eisiu ar kitur ieškosiu..