Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi kirpėjai Vilniuje

QUOTE(Vonios Fane @ 2015 04 16, 14:55)
Taip tokios, cia dar visai arti, vasara i prieki 2 men uzimta

nenormalu sakyciau doh.gif lotuliukas.gif o tai ka su nuaugusiom saknim vaiksciot 2 men ar cia tipo planuokis i prieki vizitus pusei metu i kirpykla unsure.gif As ryt i yuri skambinsiu ziureiu ka pasakys del mano atvejo. unsure.gif
Atsakyti
Na užsirašiau ir aš pas Renatą gegužės pabaigai smile.gif Paauginsiu plaukus kaip tik iki tol...
Atsakyti
QUOTE(Saldzioji18 @ 2015 04 16, 14:04)
nenormalu sakyciau  doh.gif  lotuliukas.gif  o tai ka su nuaugusiom saknim vaiksciot 2 men ar cia tipo planuokis i prieki vizitus pusei metu i kirpykla  unsure.gif  As ryt i yuri skambinsiu ziureiu ka pasakys del mano atvejo. unsure.gif

Ombre pabuti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vonios Fane: 16 balandžio 2015 - 14:31
Aš galiu rekomenduoti blondinėms grožio saloną T.A.D.A čia šiaurės miestelyje. Lankausi jau 10 metų ir žinokit man dažo su wella milteliasi ir nė karto ne nudegina, bet va esu kelis kart pabėgus ieškodama pigiau.Ir pabėgau į Pilaitei tai va kaip čia viena mergina rašė puse metų buvo neblogai o po to visi plaukai nuo pakaušio nukrito! Kas T.A.D.O.J man niekada nebuvo nutikę nė pas vieną meistre. Lankausi pas Aida, bet ji dabar į antrą dekretą išėjo. Tad kol jos nėra einu pas Alion . Bet tikrai gerai dažo Lėna ar savininkė Jūratė. Dabar kai Aido nėra renkuosi kuria nors iš jų nes per tiek metų jos mane žino kaip nulupta . Idomu kaip dabar , bet jos visada kiekvienos klientės užsirašo duomenys ir formulas kaip dažė. Tad mano tik geriausi atsiliepimai. Tiesa man nėra lb pigu.Nors turbūt su 'Kukla' salonu nėra ką lyginti, kainų atžvilgiu.
Papildyta:
QUOTE(Euforija911 @ 2015 04 17, 23:22)
Aš galiu rekomenduoti blondinėms grožio saloną T.A.D.A čia šiaurės miestelyje.  Lankausi jau 10 metų ir žinokit man dažo su wella milteliasi  ir nė karto ne nudegina, bet va esu kelis kart pabėgus ieškodama pigiau.Ir pabėgau į Pilaitei tai va kaip čia viena mergina rašė puse metų buvo neblogai o po to visi plaukai nuo pakaušio nukrito!  Kas T.A.D.O.J man niekada nebuvo nutikę nė pas vieną meistre. Lankausi pas Aida, bet ji dabar į antrą dekretą išėjo. Tad kol jos nėra einu pas Alion .  Bet tikrai gerai dažo Lėna  ar savininkė Jūratė. Dabar kai Aido nėra renkuosi kuria nors iš jų nes per tiek metų jos mane žino kaip nulupta . Idomu kaip dabar , bet jos visada kiekvienos klientės užsirašo duomenys ir formulas kaip dažė.  Tad mano tik geriausi atsiliepimai. Tiesa man nėra lb pigu.Nors turbūt su 'Kukla' salonu nėra ką lyginti, kainų atžvilgiu.

Tiesa, jei kam idomu bus kokia mano blond spalva parodyčiau, tikrai nėra ta pigi blondinė. Aš renkuosi arba su rožinių atspalviu arba platininį.
Atsakyti
QUOTE(Euforija911 @ 2015 04 18, 00:24)

Tiesa, jei kam idomu bus kokia mano blond spalva parodyčiau, tikrai nėra ta pigi blondinė. Aš renkuosi arba su rožinių atspalviu arba platininį.

Man įdomu pažiūrėt bigsmile.gif
Atsakyti
https://plus.google....991557571976193
Na Štai turėtumėte pamatyti. Kur esu su žaliu megztuku čia dabar prieš pora dienų dažniausi pas Aliona. Tai gavosi toks šiltesnis atspalvis. O kur su paltu čia buvo prieš pora mėnesiu pas Aida, tai toks šaltesnis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Euforija911: 18 balandžio 2015 - 10:32
Gal kas gali patarti gera kirpėja Pilaitėje? ax.gif
Atsakyti
Ar kas lanketes pas Virginija? Ji dirba Grozio studijoj Kristina g.gif
Atsakyti
As turiu klausima truputeli ne i tema. blush2.gif O jus kai einant i grozio salona kirptis ir dazytis paliekat arbatpinigiu ir kiek?ar cia tik simonoj isizioja laukia,kai ir taip apie 90€ palieki....
Atsakyti
nesamone su tais arbatpinigiais... ten jos gal samdomos, tai gal kuri palieka. bet as maciau, kai salono savininke viska daro, jos patalpos, kainos kosmines, ir dar palieka arbatpinigius. tai is viso iskrypimas.

QUOTE(nainaa @ 2015 05 14, 11:25)
As turiu klausima truputeli ne i tema. blush2.gif  O jus kai einant i grozio salona kirptis ir dazytis paliekat arbatpinigiu ir kiek?ar cia tik simonoj isizioja laukia,kai ir taip apie 90€ palieki....

Atsakyti
QUOTE(raiva @ 2015 05 14, 16:42)
nesamone su tais arbatpinigiais... ten jos gal samdomos, tai gal kuri palieka. bet as maciau, kai salono savininke viska daro, jos patalpos, kainos kosmines, ir dar palieka arbatpinigius. tai is viso iskrypimas.

Tai va vel laikas kirptis,bet dar nezinau kur eiti,nes i simona ziauriai netraukia.Kai sumoki nemazus pinigus,tai norisi ne tik gero rezultato.Paskutini kart kai buvau is vis soke buvau.Kad nespejus klientui iseiti,kitam klientui garsiai komentavo nekorekstiskai.Apsimeciau,kad nieko negirdejau susimokejau kiek priklauso ir isejau!Nesu isranki,net nepasakiau jog kazkas nepatinka,bet tokio elgesio izulaus tikrai nesitikejau!
Atsakyti
QUOTE(nainaa @ 2015 05 14, 16:55)
Tai va vel laikas kirptis,bet dar nezinau kur eiti,nes i simona ziauriai netraukia.Kai sumoki nemazus pinigus,tai norisi ne tik gero rezultato.Paskutini kart kai buvau is vis soke buvau.Kad nespejus klientui iseiti,kitam klientui garsiai komentavo nekorekstiskai.Apsimeciau,kad nieko negirdejau susimokejau kiek priklauso ir isejau!Nesu isranki,net nepasakiau jog kazkas nepatinka,bet tokio elgesio izulaus tikrai nesitikejau!

O cia pas ka Simonoj buvote?
Atsakyti